انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نبود چه نرم افزاری رو بیشتر در لینوکس احساس می کنید؟  (دفعات بازدید: 3073 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
سلام
من یه برنامه نویس C++ و جاوا هستم تصمیم گرفتم که یه نرم افزار برای ابونتو تهیه کنم ولی نمی دونم چی باشه که بیستر بدرد بخوره خوشحال میشم نظرتون رو بگید و منو راهنمایی کنید...

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
خدا قوت !  :) به نظرم نبود یک برنامه خیلی مهم و کاربردی در اوبونتو که هنوز نتونسته با معادل ویندوزی‌ش هم‌آوردی کنه، برنامه ای مثل Partition Magic هست که بتونه پارتیشن های extended رو هم resize کنه و همچنین بتونه هر تغییراتی که بخواهیم روی پارتیشن های NTFS اجرا کنه. اطلاعات رو بتونه move کنه و یا ۲تا پارتیشن رو در هم ادغام کنه و خیلی کمبود های دیگه که متأسفانه هنوز برنامه معادل لینوکسی براش نوشته نشده.  ](*,)

حیف که برنامه نویسی اصلاً بلد نیستم و دلیل قانع کننده‌ای هم برای یاد گرفتنش ندارم. اگر بلد بودم، شاید تا حالا خودم چنین برنامه‌ای رو نوشته بودم. نمی دونم ! الله اعلم !  ;)

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
فکر خوبیه البته مایلم نظر دوستان دیگر هم بدونم.
چرا ضرورتی برای برنامه نویسی احساس نمی کنی؟؟؟
پسر فقط خدا میدونه که چه لذتی در برنامه نویسی هستش فقط این رو می تونم بهت بگم که کسی که برنامه نویسی بلد نباشه مثل کسی که توی دنیای اطرافش نمی تونه هیچ تغییری بده یعنی یه فلج و اونم از نوع فلج از گردن...  :'(
بهت پیشنهاد میدم از همین الان برو یه کتاب سی بگیر و شروع کن به خوندنش...

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
ممنون از پیشنهادت. هیچ شکی نیست که بلد بودن زبان برنامه نویسی چه لذت و قدرتی به آدم می ده. من هم اون موقع که دانشجو بودم تقریباً دنبال یادگیریش بودم. C و ++C و VB رو شروع کردم به یاد گرفتن ولی فقط در حد زحمی کردن و نوشتن برنامه های ساده باقی موند و به قول اون موش اسکوری معروف داستان «کی پنیر مرا جابجا کرد؟» (نوشته اسپنسر جانسون) دیدم که یاد گرفتن زبان برنامه نویسی برای من یک «پنیر» نیست !
الان هم که دیگه چند سال هست که از دانشگاه خداحافظی کردم و مشغله کاری اجازه وقت و انرژی گذاشتن برای یادگیری زبان برنامه نویسی رو بهم نمی ده  ;)

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
اگه پاکارش هستی یه چیزی می خوام مثل windows live writer
برای وبلاگ نویس هایی که میان تو لینوکس زجر آوره که برن توی panel خود وبلاگشون تا پست بزنند. جونمون در میاد.
یه نرم افزاری که امکانات ویرایشی خوب داشته باشه همراه پشتیبانی از مدیر محتوای وبلاگ Wordpress و Movable Type و ...
شدیدا به این نرم افزار نیاز دارم.
راستی خودم تازه c++ را شروع کردم و اگه بتونم کمکت هم می کنم

راستی روی سید مهدی را روی زمنی نندازی ها ولی یه فکری به این نیاز وحشتناک ما هم بکن

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
فکر خوبیه زیاد هم سخت نیست فقط یه کم کار میبره اگه بچه های که کمتر هم برنامه نویسی کردن می خوان توی این پروژه گروهی شرکت کنن می تونیم که هسته کار رو با سی یا سی ++ بنویسیم و اینترفیسش رو با لازاروس ( فکر بدی نباید باشه ) بازم دوستان نظر بدن لطفا...

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
اگه کسی بتونه پشتیبانی کامل از فارسی رو به Scribus اضافه کنه خیلی خوب میشه. کمبود یه Publisher درست و حسابی که از فارسی هم پشتیبانی کنه واقعا حس میشه!

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
با سلام و خسته نباشيد
اگه بشه ترمينال رو جورس تقويت كرد كه فارسي رو هم ساپورت كنه خياي خوب ميشه
راستس تا اونجتيي كه يادمه gparted پارتيشن هاي extended  رو هم تغيير اندازه مي ده
یا علی

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: نبود چه نرم افزاری رو بیشتر در لینوک
« پاسخ #10 : 05 فروردین 1387، 11:31 ق‌ظ »
نقل‌قول
یه کارایی در این زمینه شده:
http://www.freefilespot.com/download.php?file=7c2e123cc54e2db911f30be5a38cce3f
البته فقط تو Terminal Emulator
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1387، 11:35 ق‌ظ توسط Thunderb_ird »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: نبود چه نرم افزاری رو بیشتر در لینوک
« پاسخ #11 : 05 فروردین 1387، 02:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
یه کارایی در این زمینه شده:
http://www.freefilespot.com/download.php?file=7c2e123cc54e2db911f30be5a38cce3f
البته فقط تو Terminal Emulator
بله. البته فعلا فقط یه متن ساده یونیکد رو میتونه نمایش بده امیدوارم بتونم با کمک شما به man page هم تعمیمش بدم.
قبل از استفاده ازش باید به فایل
~/.bashrc
این خط
export COLUMNSرو اضافه کنید. بهتره اون فایل fa_view رو هم توی یکی از پوشه‌های متغیر PATH بذارید. بعدش میتونید یک رشته، محتوای یک فایل، یا خروجی یک دستور رو ببینید با نمایش صحیح فارسی و عربی. بنویسید:
fa_view --help

توی ترمینال غیرگرافیکی بخاطر فونت پیش‌فرضش کار نمیکنه. کسی نمیدونه چطور میشه فونت ترمینال غیرگرافیکی (که با Alt+Ctrl+F1 میاد) رو عوض کرد؟

راستی برای Scribus هم تونستم یه پشتیبانی حداقلی رو سرهم کنم. ولی اشکالاتی داره. کاش خودش پشتیبانی میکرد! :(