انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین و بدترین برندهای لپ تاپ 2015  (دفعات بازدید: 8901 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : بهترین و بدترین برندهای لپ تاپ 2015
« پاسخ #30 : 04 فروردین 1394، 01:23 ق‌ظ »
من مودنم چرا سری t این لنووو اینقدر گرونه ؟!؟!
چون اسکلت و لولاهاش از جنش تیتانیومه، بدنه‌اش پلاستیک فشرده‌ی ضد ضربه است یا جدیداً آلیاژ آلومینیومی که تو بدنه‌ی هواپیما استفاده می‌شه. و روکشش هم از فیبر کربنه. طرّاحی داخلش بی‌نظیره، دمای کاری‌اش پایینه و مهم‌ترین دلیش این که ساختن چنین محصولی با این پیچیدگی که در عین حال این‌قدر ساده بتونه اسمبل و جابه‌جا بشه خیلی سخته
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hassan.yavar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #31 : 09 فروردین 1394، 05:31 ب‌ظ »
استفاده از لینوکس به معنای دولوپر و یا هکر بودن و چیز خواص دیگری نیست بلکه یک فرد بسیار معمولی هم میتونه از اون استفاده کنه:)

خاص جانم، خاص!

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
« پاسخ #32 : 12 فروردین 1394، 09:48 ق‌ظ »
دوستان اگر پولش را دارید به جای محصولات کنسرو شده اپل بروید لپ تاپ های سری گیم را بگیرید که رم و کارت گرافیک فوق العاده ای دارند و برای هر کاری بدرد می خورند مثلا در  ASUS (به قول دوستان کلاکه) سری بازی است با رم 12 و corei7 واقها هم رندرش بی نظیر است با قیمت چهار میلیون تومان همین سیستم و پایین تر از ان در اپل کم کم ده میلیون تومنه انهم فکر نکنم در لپ تاپ باشد از لحاظ نصب سیستم لینوکس هم کاملا بدون مشکل است خوشبختانه این سری وزنش هم کم تر از دو کیلو است . واقعا حیفه ادم به اپل پول بده

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #33 : 13 فروردین 1394، 11:38 ب‌ظ »
سری X ثینک‌پد لنوو خیلی از اپل سرتره و اصلاً قابل مقایسه نیستن. سری T اون هم یه مقدار از اپل بهتره که با کمی دستکاری مثل افزایش رم و اضافه کردن SSD می‌شه خیلی عالی‌ترش کرد.
مثلاً شما اول به چنین چیزی نگاه کن: http://thisisthinkpad.com/thinkpad-x1-carbon.html
بعد با چنین مزخرفی مقایسه‌اش کن: http://www.apple.com/macbook

خدایی قابل مقایسه نیستن
قیافه اون مزخرفه به اون thinkpad می ارزه. دیگه تا تهش برو
ظاهربینی تا چه حد؟
کی گفته فقط ظاهره یا من فقط ظاهر بینی کردم؟

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
« پاسخ #34 : 14 فروردین 1394، 11:06 ب‌ظ »
به نظرم حتی اگر اپن سورسی باشیم به غیر از کار های طراحی و بازی توصیه من سرفیس پرو 3 core i 7 ram 8 است جالب است بدانید برنامه نویسان اوبونتو توانسته اند اوبوونتو را برروی ان اجرا کنند این احتمال هم زیاد است بتوان سایر توزیع های دبیان را هم برروی ان نصب یا به صورت دیسک زنده از فلاپی اجرا کرد