انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال دو مانیتور به یک pc در ubuntu  (دفعات بازدید: 1581 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmadalishytvn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
اتصال دو مانیتور به یک pc در ubuntu
« : 31 تیر 1391، 07:39 ب‌ظ »
سلام دوستان من در اوبونتو به مشکل بر بر خوردم وقتی با ویندوز کار می کردم به سیستم دو مانیتور جدا به رایانه همرام وصل بود ولی تو لینوکس مانیتور ها را نمی شناسه  من باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
(.^.)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : اتصال دو مانیتور به یک pc در ubuntu
« پاسخ #1 : 31 تیر 1391، 08:34 ب‌ظ »
سلام دوستان من در اوبونتو به مشکل بر بر خوردم وقتی با ویندوز کار می کردم به سیستم دو مانیتور جدا به رایانه همرام وصل بود ولی تو لینوکس مانیتور ها را نمی شناسه  من باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
یعنی غیر ال سی دی لپ‌تاپ دوتا دیگه؟
شما برو توی system settings و گزینه dispalys رو انتخاب کن و از منوی کشویی مانیتورت رو انتخاب کن.

آفلاین ahmadalishytvn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 01 امرداد 1391، 12:30 ق‌ظ »
خوب این راهی که شما گفتید میز کار مشترک میده من برای هر کدوم از این صفحه ها یک کار جدا دارم چون مثلا یکی کنترل رندر تو شبکه رو داره و دیگری کارهای شخصی من رو یه جور مثل این میمونه که شما ‍پردازش اطلاعت خود را به چند تا سیستم بدید چه جوری بگم اهان من می خوام هر سیستم یکی از سیستم های تو شبکه رو به من نشون بده که سرورش همین سیستم لینوکسی است فکر کن حالا بهتر بدونید چی می خوام بازم ممنون
(.^.)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1391، 05:47 ق‌ظ »
اگه تیک mirror display رو برداری بهت دو تا میزکار جدا می‌ده که باید تو اون شنای کلی قسمت display با drag & drop بگی هرکدوم کجا باشن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن