انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در حین تغییر سایز درایو  (دفعات بازدید: 1388 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
مشکل در حین تغییر سایز درایو
« : 25 مهر 1391، 03:47 ب‌ظ »
مشکل از اینجا شروع شد که خواستم حجم یه پارتیشن رو افزایش بدم با gparted ارور داد خلاصه رفتم در محیط ویندوز و با برنامه Wondershare Disk Manager خواستم این کار رو کنم همه چی داشت خوب پیش میرفت که در حین کار ارور داد! بعد از این بود وارد درایوی که میخواستم حجمش رو افزایش بدم هم نمیشد! بدتر اینکه دیدم مونت پوینتهای / و /home رو هم انگولک کرده و در محیط ویندوز این دو پارتیشن رو دیدم!  :o ریستارت کردم دیدم بوت نمیشه و صفحه ای سیاه اومده که فقط grub rescue درش نوشته بود.. خلاصه با دیسک زنده اومدم بالا خواستم گراب رو آپدیت کنم که نشد و ارور زیر رو داد:
/usr/sbin/grub-probe: error: cannot find a device for / (is /dev mounted?).
دیدم پارتیشن های / و /home رو برده در /media
باید چکار کنم تا درست بشه. سرچ کردم در خصوص انتقال مونت پوینت اما زیاد چیز بخصوصی پیدا نکردم.

*درایوی که میخواستم افزایش حجم بدم ntfs بود.
** پارتیشن اوبونتو ext4 هستش.
*** با disk utility که فرمت درایوها رو چک کردم دیدم پارتیشنهای root و home رو پارتیشن تایپ شون FAT12(0x01) نوشته و در روبروی type نوشته ext4(version 1.0) یعنی نوع پارتیشن رو زده تغییر داده؟ درسته؟
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 04:43 ب‌ظ توسط Bijanbnd »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در حین تغییر سایز درایو
« پاسخ #1 : 25 مهر 1391، 11:30 ب‌ظ »
خب کلّا زدی از بین بردی همه‌چی رو که! اگه جایی به خطا خوردی باید سعی کنی خطا رو از بین ببری، نه این که صورت مسأله رو پاک کنی کلاً.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #2 : 26 مهر 1391، 12:27 ق‌ظ »
خب کلّا زدی از بین بردی همه‌چی رو که! اگه جایی به خطا خوردی باید سعی کنی خطا رو از بین ببری، نه این که صورت مسأله رو پاک کنی کلاً.
یعنی هیچ راهی باقی نمونده! باید از اول نصب کنم. اروری که Gparted داد این بود که درایوها رو Unmount کن اما  همه آنمونت بود نمیدونم چرا این ارور رو میداد! این هم بگم پارتیشن های لینوکسی جز پارتیشنهای primary نیست و Extended هست. اگه اون برنامه این دو پارتیشن root و home رو دستکاری نمیکرد مشکلی پیش نمی اومد!    :-|. نمیشه بدون از بین رفتن داده ها نوع پارتیشن رو تغییر داد؟ اگه قابل حل نیست و باید دوباره نصب کنم نظرتون در مورد اوبونتو ۶۴ بیتی چیه؟ نسخه ۳۲ بیتی ۱۲.۰۴ رو دارم. چند جا خوندم سرعتش بیشتره و کامپیوتر من هم ۶۴ بیتی رو ساپورت میکنه. مخازن نرم افزاری و برنامه های ۶۴ بیتی کمتر از نسخه ۳۲ بیتی هست؟

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #3 : 26 مهر 1391، 07:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
مخازن نرم افزاری و برنامه های ۶۴ بیتی کمتر از نسخه ۳۲ بیتی هست؟

فکر نمیکنم اونقدری باشه که بابتش آدم از سیستم ۶۴ بیتی بگزره...به شخصهاستفادهی حد اکٍر از توان سیستم برام اهمیت بیشتری داره به خاطر کاری ک انجام مید...

شما هم اگر نرم افزار خاصی مورد استفادتون نیست که فقط نسخه ی ۳۲ بیت داره، به نطرم بهتره ۶۴ نصب کنید...

گرچه برای کارهای روزانه هیچ تفاوتی احساس نمیشه..

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 28 مهر 1391، 10:31 ب‌ظ »
اگه سیستمت ۶۴بیتی رو پشتیبانی می‌کنه باید از اوبونتوی ۶۴بیتی استفاده کنی که اتّفاقاً مخازنش خیلی بزرگ‌تر از ۳۲بیتیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن