انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک کردن اوبونتو [حل شد]  (دفعات بازدید: 7692 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arashubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاک کردن اوبونتو [حل شد]
« : 10 فروردین 1387، 08:38 ب‌ظ »
سلام
فکر نکنم که تاپیکم تکراری باشه، حداقل تو 2-3 ساعتی که تو انجمنا گشتم چیزی پیدا نکردم

سوال خیلی سادس (هر چند فکر نکنم جواب ساده باشه):

من میخوام اوبونتو رو پاک کنم، یعنی که کلا از سیستم برداشته بشه و پارتیشنش همون ntfs بشه و اون قسمت اول که برای انتخاب سیستم عامل های مختلف (من xp و اوبونتو رو با هم نصب دارم) هست پاک بشه!

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1387، 06:12 ب‌ظ توسط arashubuntu »

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
پاسخ به: پاک کردن اوبونتو
« پاسخ #1 : 10 فروردین 1387، 10:06 ب‌ظ »
سوالتون تکراری هست!!
با نسخه‌ی زنده‌ی اوبونتو یا نسخه‌ی زنده‌ی gparted سیستم رو بوت کن. سیستم فایل پارتیشن اوبونتو رو به NTFS با همین gparted تبدیل کن. حالا سیستم رو ری‌بوت کن و با سی‌دی ویندوز بوتش کن. توی اولین سوالی که میپرسه که آیا نصب مجدد کنم یا حالت recovery گزینه‌ی recovery رو با زدن دکمه‌ی R انتخاب کن... بعد توی command prompt که حالت ریکاوری سی‌دی نصب ویندوز بهت میده اول درایو  ویندوز رو با زدن دکمه‌ی ۱ یا ۲ و.. مشخص کن و در انتها اینو تایپ کن: fixmbr حالا میتونی سیستم رو ریبوت منی و نتیجشو ببنی
Humanity to others...

آفلاین arashubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 13 فروردین 1387، 12:32 ق‌ظ »
سلام

نشد.
با سی دی اوبونتو زنده اومدم بالا، gparted رو اجرا کردم اما نشد که نوع پارتیشن رو تغییر بدم (یعنی گزینه های مربوطه فعال نبود)
در ضمن توی ویندوز هم با پارتیشن مجیک نمیتونم کار کنم، موقع لود شدن خطای "Partition's drive letter cannot be identified" میده.

راه حل دیگه ای به نظرتون میرسه؟! جایی از کار من اشکال داره؟!

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 13 فروردین 1387، 01:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
راه حل دیگه ای به نظرتون میرسه؟! جایی از کار من اشکال داره؟!

اگر شما می خواهید که اوبونتو رو از بیخ و بن پاک کنید اصلاً نیاز ندارین که از gparted و برنامه های دیگه استفاده کنید ! به راحتی می تونید از داخل ویندوز این کار رو انجام بدین.
به مسیر My Computer > Control Panel > (Switch to classic view) > Administrative tools > Computer Management برید و از داخل پنجره باز شده از قسمت سمت چپ، برید و Disk Management رو انتخاب کنید. از قسمت سمت راست پنجره باز شده، می تونید لیست پارتیشنهاتون رو ببینید. اون پارتیشن هایی که متعلق به لینوکس هستند بدون اسم هستند و file systemشون خالی هست. هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید و روش برید و راست-کلیک کنید و گزینه Delete رو بزنید.
بعد می تونید توسط همون برنامه جای اون پارتیشن های پاک شده، پارتیشن های NTFS درست کنید :)

موفق باشید
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #4 : 13 فروردین 1387، 01:33 ق‌ظ »
 ولي حالا بوت از روي ويندوز نيست براي اين كار سي دي ويندوز رو بزار و شروع به نصب يه ويندوز جديد كن يه جايي برنامه نصب ري استارت مي كنه در اونجا 5 ثانيه مهلت داري تا بوت رو از روي برنامه نصب به ويندوز قديمي ببري حالا كه وارد شدي بايد بوت رو بطور پيشفرض به ويندوز ببري (از روي برنامه نصب) و فايل نصب ويندوز جديد رو كه احتمالا توي درايو c هست و اسم عجيبي هم داره پاك كني
یا علی

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #5 : 13 فروردین 1387، 02:14 ق‌ظ »
ولي حالا بوت از روي ويندوز نيست براي اين كار سي دي ويندوز رو بزار و شروع به نصب يه ويندوز جديد كن يه جايي برنامه نصب ري استارت مي كنه در اونجا 5 ثانيه مهلت داري تا بوت رو از روي برنامه نصب به ويندوز قديمي ببري حالا كه وارد شدي بايد بوت رو بطور پيشفرض به ويندوز ببري (از روي برنامه نصب) و فايل نصب ويندوز جديد رو كه احتمالا توي درايو c هست و اسم عجيبي هم داره پاك كني
آهان  راستی آره، یادم رفت اینجا رو بگم.
علاوه بر راهی که جناب sahama جان گفتند می تونید از راه پیشنهادی دوست خوبم آقای arash_oio استفاده کنید که گفتن:
نقل‌قول
حالا سیستم رو ری‌بوت کن و با سی‌دی ویندوز بوتش کن. توی اولین سوالی که میپرسه که آیا نصب مجدد کنم یا حالت recovery گزینه‌ی recovery رو با زدن دکمه‌ی R انتخاب کن... بعد توی command prompt که حالت ریکاوری سی‌دی نصب ویندوز بهت میده اول درایو  ویندوز رو با زدن دکمه‌ی ۱ یا ۲ و.. مشخص کن و در انتها اینو تایپ کن: fixmbr حالا میتونی سیستم رو ریبوت کنی و نتیجشو ببنی

باز هم راه‌های دیگه هست. اگه با این قسمت مشکل داشتید بگید که راه های دیگه رو هم مطرح کنیم.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #6 : 13 فروردین 1387، 02:43 ق‌ظ »
من فكر مي كنم راه آقاي arash_oio جواب نده به هر حال امتحانش ضرر نداره
یا علی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #7 : 13 فروردین 1387، 03:58 ق‌ظ »
سوالتون تکراری هست!!
با نسخه‌ی زنده‌ی اوبونتو یا نسخه‌ی زنده‌ی gparted سیستم رو بوت کن. سیستم فایل پارتیشن اوبونتو رو به NTFS با همین gparted تبدیل کن. حالا سیستم رو ری‌بوت کن و با سی‌دی ویندوز بوتش کن. توی اولین سوالی که میپرسه که آیا نصب مجدد کنم یا حالت recovery گزینه‌ی recovery رو با زدن دکمه‌ی R انتخاب کن... بعد توی command prompt که حالت ریکاوری سی‌دی نصب ویندوز بهت میده اول درایو  ویندوز رو با زدن دکمه‌ی ۱ یا ۲ و.. مشخص کن و در انتها اینو تایپ کن: fixmbr حالا میتونی سیستم رو ریبوت منی و نتیجشو ببنی

من فکر می کنم این بهترین راه حل باشه ! چون من خودم با این روش سیستم یکی از دوستامو باهاش راه انداختم . البته نا گفته نماند که در حین این کار ممکنه تمام پارتیشن ها آسیب ببینن و دیگه قابل دسترسی نباشن . این هشدار رو قبل از انجام fixmbr بهت می ده . screenshot دستی منم می تونی از لینک زیر ببینی :

http://www.roozbehonline.com/pix/87/01/grub-error.jpg
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین arashubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 14 فروردین 1387، 03:17 ب‌ظ »
از همه دوستان که وقت گذاشتن و من رو راهنمایی کردند.
با Computer management ویندوز پارتیشن رو پاک کردم و با همون روش ریکاوری و fixMBR منوی بوت رو درست کردم.
اما پارتیشنی که پاک کردم رو نتونستم فرمت کنم: وقتی که با خود ویندوز میخوام این کار رو بکنم این خطا رو میده:
An unexpected error has occurred . Check the System Event Log for more information on the error. Close the Disk Management Console , then restart the Disk Management or restart the computer.

توی Event Log هم اینو نوشته:

Event Type:   Error
Event Source:   LDM
Event Category:   None
Event ID:   2
Date:      4/2/2008
Time:      3:07:11 AM
User:      N/A
Computer:   ARASH
Description:
The parameter is incorrect.  (80070057).

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

با ریستارت هم این خطا رفع نشد.
کسی نظری نداره؟!

lomion

• مهمان
« پاسخ #9 : 14 فروردین 1387، 04:50 ب‌ظ »
جالبه... با سی دی لایو بیاید بالا، و بعدش با اون، پارتیشن رو به fat32 فرمت کنیدو بعدش ببینید درست می‌شه یا نه.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #10 : 14 فروردین 1387، 09:34 ب‌ظ »
چند راه پیشنهادی:

۱- می تونید با CD ویندوز سیستم رو در حالت recovery بوت کنید و از محیط دستوری برید و دستور fdisk رو وارد کنید و از طریقس ا اون برید و پارتیشن بندی‌تون رو انجام بدین.
۲- از داخل ویندوز شاید بتونید الان از پارتیشن مجیک استفاده کنید (partition magic)
۳- با Live CD اوبونتو سیستم رو در حالت گرافیکی بوت کنید و از برنامه Syetem > Administration > Gnome Partition Editor استفاده کنید (یا که دستور sudo gparted رو در ترمینال وارد کنید تا این برنامه اجرا بشه)
۴- اگر آدرس اون پارتیشن رو می دونید (مثلاً می دونید که آدرسش dev/sda7/ هست )از دستور زیر در ترمینال استفاده کنید:
mkfs.vfat /dev/sda7

آفلاین arashubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 16 فروردین 1387، 12:57 ق‌ظ »
چند راه پیشنهادی:

۲- از داخل ویندوز شاید بتونید الان از پارتیشن مجیک استفاده کنید (partition magic)
۳- با Live CD اوبونتو سیستم رو در حالت گرافیکی بوت کنید و از برنامه Syetem > Administration > Gnome Partition Editor استفاده کنید (یا که دستور sudo gparted رو در ترمینال وارد کنید تا این برنامه اجرا بشه)

سلام

بالاخره مشکل من به طور کامل حل شد.

در مورد قسمت 2، اونم پیغام خطا می داد. اما با Gnome Partition Editor تونستم فرمت کنم.

از همه دوستانی که کمک کردند، خیلی ممنونم.

همه خوب و خوش باشید.

lomion

• مهمان
« پاسخ #12 : 16 فروردین 1387، 09:59 ق‌ظ »
پس لطفا به رسم اینجا یه عبارت [حل شد] رو (با کمک ویرایش ) به آخر عنوان پست اول اضافه کنید که بقیه دوستان هم بدونن... ;)