انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند وقته که با لینوکس کار می کنید؟  (دفعات بازدید: 10481 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: چند وقته که با لینوکس کار می کنید؟
« پاسخ #30 : 15 فروردین 1387، 02:38 ب‌ظ »
خب حالا که بناشد اینجا ناگفته ها گفته بشه یه چیزم بگم
من توزیعهای دیگه لینوکس کار نکردم و تنها با همین اوبونتو کار کردم
راستش به نوع رنگهایی که کاربرده شده یه خورده اعتراض دارم
مثلا وقتی می خواد بیاد بالا یه رنگ کرم مانندی هست که یه خورده به نظر من بی کلاسه !! اگه از نوع رنگ بهتر استفاده میشد بهتر بود یا حداقل جوری باشه که مات نباشه
من خودم تو ویندوز که کار میکنم زمینه دسکتاپم هیچ عکسی نیست اما همون رنگ آبیی تو زمینه هست برام بهترین گزینه هست چون هرچی ادم نگاه میکنه چشمم خسته نمی شه و حالت خوبی داره کلا اما ..

کلا مایکروسافت یه خورده پولی که می خوره داره از  نوع انتخاب رنگها و زیبایی هایی که به کار میبره داره می خوره

البته شاید کلا اینکه حرفه ای ها زیاد به فکر زیبایی و جذابیت نیستد همه جایی باشه
مثلا قالب همین سایت هم خبری نیست با اینکه اینهمه قالب خوب و خوشکل هم هست
اهمیت زیبایی وقتی معلوم میشه که خیلی از مردم عقلشون تو چشمشونه اونوقت حیفه ما از این هنر دور بمونیم
حسن لینوکس اینه که شما هر کاری بخوای می تونی توش بکنی ! انتخاب رنگ های مختلف گرفته تا تنظیم لوگوی بوت شدن و صفحه لاگین و هر چیز دیگه‌ای که مایل باشید !
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
« پاسخ #31 : 15 فروردین 1387، 02:40 ب‌ظ »
می دونم دوست عزیز اما اگه تنظمیات پیش فرضش خوب باشه که کاربر جدید تا دید تو ذوقش نخوره بهتر نیست !
کاربر ناشی که هنوز نمی دونه چطور لینوکسو می نویسن چطوری بیاد اون تنظیماتو عوض کنه

خلاصه ما باید  از تجربه دیگرون استفاده کنیم ..برخی سیستم عاملها به قدری تنظمیات پیش فرضشون حساب شده و کارشناسی هست که ادم هر تغییری توش بده باز می بینه اون تنظیم پیش فرض بهترینه

این تنظمیات از نوع فونت گرفته تا انذازه و رنگ و خستگی چسم ملالت نداشتن و کلاسیک بودن در رفته
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1387، 02:48 ب‌ظ توسط solook »

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #32 : 15 فروردین 1387، 04:11 ب‌ظ »
خب حدود سال 82 بود که بابام CD شبدیکس رو برای من آورد.تا حدود 2 سال روی سیستم من نصب بود و فقط برای بازی‌ها بهش سر میزدم.
اما کم‌کم با technotux.org اشنا شدم.مقاله‌هاش رو خوندوم و جوگیر شدم.اولین بار بهم پیشنهاد کردن پارسیکس نصب کن و حدود 6 ماه نصب بود و من کل کتابش رو خوندم و تقریبا با دستوراتش کلی آشنا شدم.برای تنوع پارسیکس رو پاک کردم و ناپیکس ریختم(توی جمعه بازار حراج کنی بازم گرونه).خلاصه ناپیکس در طی ۱ هفته خیلی توی ذوقم زد.بعد از همه تصمیم گرفتم که کوبونتو ۷/۱۰ رو نصب کنم.که متاسفانه زد و CPU کامپیوتر ما سوخت.(همیشه دماش روی ۹۹ درجه بود!!)
حدود ۱ ماه که داشتیم کامپیوتر رو درست می‌کردیم که دیدیم نتیجه نداره رفتم و کامپیوتر رو آپدیت کردم.حدود ۵ ماه میگذره که روی سیستمم اوبونتو دارم.خودم به شخصه توی ویندوز نمیرم ولی داداشم برای بازی چرا میره.الان خیلی از اوبونتو راضی هستم و افتخار می‌کنم که سیستم عاملی با بیشترین امنیت رو دارم. :oops:
لینوکس رو در حد فوق پایین بلدم.طریقه‌ی آشنایی هم که گفتم با شبدیکس بود که آشنا شدم. :P

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #33 : 15 فروردین 1387، 04:14 ب‌ظ »
خوب من اولین بار یک پاکت سی دی دیدم که یک پنگوئن داشت یک اب میوه رو می خورد که روی پاکت اب میوه عکس ویندوز بود از یکی پرسیدم این چیه گفت اسمش لینوکس و بدرد تو نمی خوره چون گفت بدردم نمی خوره پس نصبش کردم .
یال 83 با مندرک (حالا شده مندرایو ) شروع کردم خیلی چیزی سر در نیاوردم بعدش رفتم سراغ ردهت 7 اما بازم خوشم نیومد تا اینکه با سوزه اشنا شدم سوزه 8.1 رو نصب کردم و کاملا لذت بردم در کنار سوزه با ناپیکس کار کردم و بعد ش یک هفته ای با جنتو و پنتو کار کردم بعدش فدورا رو امتحان کردم و بعد با مشورت یکی از دوستان اومد روی توزیع لیبرانت و این اغاز اشنایی رسمی و پنجره ای جدید در راه لینوکس به من بود بعدش از پارسیکس 7.5 استفاده کردم و ادامه دادم تا اوبونتو 6.6 بود فکنم و بعدش دبیان اچ و بعد اوبونتو استودیو دو نسخه پایدار اخر یعنی 7.10 و قبلیش و بعد دبیان لنی و بعد هم پارسیکس و الان هم از پارسیکس استودیو که یک توزیعی هست که خودم بر اساس پارسیکس مخصوص کارهای مالتی مدیا هست ساختم کار می کنم و کاملا راضی هستم 

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #34 : 15 فروردین 1387، 06:37 ب‌ظ »
همم
۱- یک مدت ۹ ،۱۰ ماهه در سال ۲۰۰۰ ،۲۰۰۱ بعدش به دلایل تحصیلی و کنکور رها شد تا بعد از ورود به دانشگاه سال ۲۰۰۳ تاکنون
۲- ردهت ۶ (البته اون موقع ردهت ۷ هم بود ما در اختیار نداشتیم)
۳- متوسط (از نظر خودم و اون جنبه هایی که می خواهم برسم)
۴- همون سال ۲۰۰۰ در دبیرستان برای مسابقات روبوکاپ - در دانشگاه هم با توجه به اینکه پروژه خیلی از درس ها در لینوکس تحویل گرفته میشه همین روند ادامه پیدا کرد

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #35 : 16 فروردین 1387، 04:36 ب‌ظ »
برای ما خوبه.تقریبا از دوم راهنمایی کار کردیم. \\:D/

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #36 : 20 فروردین 1387، 07:31 ب‌ظ »
سلام خدمت همه لینوکسی های عزیز
چند وقته خیلی کنجکاو شدم که بدونم چند وقته که کاربران لینوکس توی ایران بیشتر شدن.به همین خاطر لطف کنید بفرمایید که :
1.چند وقته که با لینوکس کار میکنید؟
2.اولین بار با کدوم توزیع لینوکس کار کردین؟
3.به نظر خودتون لینوکس رو در چه سطحی بلدین؟خیلی بالا--بالا--متوسط--پایین--خیلی پایین
4.چطوری با لینوکس آشنا شدین؟
متشکرم
پی نوشت:شکسته نفسی اکیدا ممنوع!

۱. بطور مداوم ۱سالی میشه (شاید کمتر)
۲. Redhat 4 (اگر اشتباه نکنم!) قضیه مربوط به خیلی وقت پیش هست! اون زمان لینوکس ساپورت خوبی از لحاظ منابع آموزشی نداشت! منم زیاد انگلیسیم اون موقع خوب نبود و در نتیجه منجر به پاک شدن لینوکس شد!
۳. پائین
۴. از طریق سایتهای آموزشی و سفارش پسر خاله ام :دی
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #37 : 22 فروردین 1387، 01:11 ب‌ظ »
فکر می کنم red hat 6 بود یادم برای اینکه نصبش کنیم ناچار بودیم یه سری اطلاعات سخت افزاری رو دستی وارد کنیم. بعد از اون رفتم سراغ suse دوامش کمتر بود اما کتابخانه های برنامه نویسی که من احتیاج داشتم توش بود. بعد خواستم سولاریس نصب کنم نمی دونم سی دی که من داشتم خراب بود یا من بلد نبودم به هر حال نافرجام بود.بعد یه مدت یه جا کار کردم که از  fedora به عنوان سرور استفاده می شد. اما بعد یه شرکت برنامه نویسی بازی تاسیس کردیم با ۲ تا از دوستان به اسم ذهن زیبا ( البته الان نیمه تعطیل) اونجا مجبور شدم چند سالی رو با ویندوز سر کنم تا پروژه پایانیم که یه firewall نوشتم برای minix (همون که تو کتاب تنباووم) بعد از اون بود که با اوبونتو آشنا شدم و تا حالا دارم ازش استفاده می کنم اما چون پروژه نرم افزاری می نویسم ( مخصوصا برای ارگان دولتی) کابوس ویندوز رو باید تحمل کنم.
اما در کل دانش لینوکسیم پایینه اما یه برنامه force گذاشتم. (( من هر سالم رو یه اسم براش می ذارم و می گم که تا آخر سال باید  فیه ما فیه اش رو درارم. امسال اوبنتو)) تا خدا چی بخواد.
با لینوکس از طریق مجله آشنا شدم.
اما به قول معروف (( دوستانی ناب آمده اند. دوستانی که محوشان شده ام .))
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #38 : 22 فروردین 1387، 11:47 ب‌ظ »
راستی من یادم رفت از خودم تعریف کنم  من :D نسخه ی   Redhat2 رو هم نصب کردم و هارد پروندم!  اصول من شش  هفت سال اول رو فقط هارد پروندم!  کار خاصی نمی بلد نبودم توش  :oops:
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #39 : 23 فروردین 1387، 05:28 ب‌ظ »
آهان ! عجب بحث جالبی شده
من حدود یک سال فقط از سی دی لایو استفاده می کردم و دلیلش هم نداشتن اینترنت پر سرعت و یه سیستم درست و حسابی و جم و جور بود ولی الان ۶ ماهی میشه دل رو به دریا زدم و دارم حسابی حال می کنم .
تا حالا با هفت تا از توزیع های متفاوت لینوکس هم کار کردم .
در کل حدود یک سال و نیم میشه ولی از مدت ها پیش با لینوکس آشنا شده بودم .
اصلا ناراحت نیستم که قبلا از ویندوز مایکروسافت استفاده می کردم . چون شاید اگه ویندوز مزخرف رو کار نکرده بودم الان ارزش لینوکس برام قابل درک نبود .
من جنون فایرفاکس و عشق اپن سورس دارم .
این جهان زندان و ما زندانیان * بر شکن زندان و خود را وارهان

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #40 : 23 فروردین 1387، 05:44 ب‌ظ »
من پار سال در كتب سيستم عاملمون لينوكس داشتيم. اصلا خوشم نمي اومد. بعدس در نمايشگها لينوكس كارآمد رو خريدم. اومدم كار كردم ديدم خيلي با حاله. بعد افتادم دنباله لينوكس. بعد از كارآمد كوبونتو 6.06. بعد از اون هم اوبونتو  :D