انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توقف در صفحه رنگی خالی هنگام نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1255 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirkhanalizade

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
    • http://delazordegan.persianblog.ir/
با سلام دوستان خسته نباشید
وقتی اوبونتو رو میخوام نصب کنم، خیلی از فایلها ظاهرا لود نمیشه(چندین ورژن دانلود و نصب کردم همشون این مشکل رو داشتند،بعد رفتم دی وی دی اوبونتو رو خریدم بازم هم همین مشکل پیش میاد.البته همه این ورژن ها در VM ware به راحتی و بی مشکل نصب میشن!!) بعد اگه موفق بشه بره به صفحه رنگی ، همون جا در صفحه رنگی خالی متوقف میشه و هیچ اتفاقی نمیفته.
راه های مختلفی رو امتحان کردم. بوت از دی وی دی، فلش، هارد،...فایده ای نداشت.
ممنون میشم اگه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید.
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1391، 09:28 ب‌ظ توسط amirkhanalizade »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام. صفحه‌ی رنگی کجاست؟ :D
تو چه مرحله‌ای متوقّف می‌شه؟ رسانه‌ی نصب راه‌اندازی می‌شه؟ نصب می‌شه؟ کجاش؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amirkhanalizade

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
    • http://delazordegan.persianblog.ir/
با سلام مجدد
(ببخشید طولانی شد.چندبار مرور کردم تا با دادن توضیحات کامل وقت شما رو زیاد نگیرم و بتونیم نتیجه هم بگیریم. خیلی خیلی سپاسگزارم از شما دوست عزیز و سایر دوستان.امیدوارم مشکلم حل بشه و منم بتونم مثل همیشه همیشه مشکل مشابه دیگران رو حل کنم)
دو حالت رو توضیح میدم که هر دوش آخرش به یک صفحه میرسه و متوقف میشه.
1-داخل ویندوز منوی بوت را نصب میکنم (معمولا با إررو نصب میشه و آخراش لغو میشه. اما منوی dual boot رو جا میندازه!)و بعد از ریستارت کردن که وارد منوی dual boot میشم، و اوبونتو رو انتخاب میکنم و بعد گزینه نصب یا لایو رو انتخاب میکنم که در هر دو صورت در ادامه یه صفحه میاد که نشون میده اوبونتو در حال لود کردنه(در این جا در همین حالت لود کردن، با زدن بعضی کلیدها مثل اسکیپ یا تمامی کلیدهای إفها، میره به صفحه سیاه که نوشته هایی رو نشون میده با اوکی در انتهای صفحه. اما گاهی وقت ها -نه همیشه- بعضی ها اوکی نمیشن و میگه فایل... پیدا نشد) بعد از این لود شدن، یه صفحه رنگی میاد (کامپیوترهای دیگر توی این صفحه، آپشن های نصب رو نشون می دن و یا در حالت لایو، خود اوبنتو رو نشون میدن و میشه با کامپیوتر کار کرد).                مشکل اینجاست : متاسفانه در سیستم این جانب، این صفحه رنگی خالی هست و هیچی نشون نمیده! فقط ماوس رو میشه به راحتی حرکت داد! سایر کلیدها هم کار نمیکنند. گاهی صدای سی دی رام میاد که چند بار کار میکنه اما باز می ایسته. اما هیچ اتفاقی نمیفته! و صفحه رنگی خالی همین طور میمونه.سی رو در میارم عوض میکنم...هیچ اتفاقی نمیفته. مجبور میشم با دگمه پاور، لپ تاپمو رو خاموش کنم( بعد از خاموش شدن، وقتی دوباره روشن میکنم و میخام برم توی ویندوز یا هر جای دیگه، نور صفحه نمایش، خیلی ضعیف، یعنی کاملا تاریک میشه که غیر عادیه! و باید با کلید Fn+ لایت ، نور صفحه رو بالا ببرم تا برسه به حد نرمال قبلی!)

2-از خود دی وی دی یا فلش بوت میکنم(بدون این که قبلا منوی dual boot نصب شده باشه) که در این حالت هم در ادامه، چه نصب رو انتخاب کنم و چه لایو رو، دقیقا اتفاقات مذکور در 1 می افته.

من فکر میکنم به احتمال قوی مربوط به گرافیک باشه، چون یکبار یه منوی متفاوتی اومد که  safe mode graphic رو زدم و رفت داخل اوبونتو اما نصب نشده بود به نظرم لایو هم نبود.(ببخشید طولانی شد خیلی خیلی سپاسگزارم از راهنمایی و وقتی که میزارید.)
مدل لپ تاپم
Fujitsu esprimo mobile
CPU: dual core 2.10 GHz
ram: 1.50 Gig
graphic: NVidia Geforce 8200M G  512Mb
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1391، 05:44 ق‌ظ توسط amirkhanalizade »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
معمولا همچین اتفاقاتی یا مشکل با پارتیشن بندی است ! یا مشکل در نصب سخت افزار مثل وقتی سیستم من با لود کردن مودمم مشکل داشته باشه کلی طول می کشه تا ری استارت بشه (۳ الی ۴ دقیقه) اما نظر فنی تر رو باید دوستان بدن :D
اما به نظر می یاد همون مشکل با کارت گرافیک شما باشه !
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1391، 06:18 ق‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ممکنه مشکل گرافیک باشه (یه بار لپ‌تاپ رو به یه نمایشگر خارجی وصل کن ببین بازهم این اتّفاق‌ها می‌افته یا نه؟) و حتا ممکنه مشکل از پرونده‌ی iso باشه. md5اش رو با md5ای که تو سایت اوبونتو داده چک کن ببین درسته؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن