انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مدیر انقلابی  (دفعات بازدید: 3515 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی :|

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مدیر انقلابی
« : 06 تیر 1392، 06:59 ب‌ظ »
سلام بر تمام اعضای گل و اعضای غیر گل انجمن.
چند وقتیه که یک سری هشدارهای جالب می‌آد واسم. هشدارهایی که هر جور فکر می‌کنم نمی‌تونم دلیلشو درک کنم. حرف‌هایی زده‌ام که فکر می‌کردم باید زده بشه. فکر می‌کرده‌ام نیازه بعضی چیزها رو به بعضی اشخاص یادآوری کنم. و خدا رو شاهد می‌گیرم ذره‌ای قصد بی‌احترامی و توهین و امثالهم رو نداشته‌ام. توی ذهن خودم داشته‌ام رک صحبت می‌کرده‌ام. کلا اعتقاد دارم باید با همه رک بود...
اما خب. مثل اینکه مدیر انقلابی به این نتیجه رسیده که دارم توهین می‌کنم. بالاخره از قدیم گفته‌ان کافر همه را به کیش خود پندارد. الان هم اینقدر هشدار اومده واسم که دیگه نمی‌تونم به صورت عادی پست بدم. حتما باید مدیر انقلابی تایید بکنه.
داخل پرانتز اینکه این هشدارها از زمان مدیر انقلابی شدن شخصی خاص یکدفعه زیاد شد که البته منظورم این نیست که کار اونه. فقط اگه کار اون شخصه که باید بهش بگم خیلی بی‌جنبه‌ای ;D
بگذریم. یک سال اندی است تو این فروم عضوم. دوران جالبی بود. شخصیت‌های باحالی رو دیدم و شناختم. اما خب دیگه وقت رفتنه. با رفتن کسی مثل من چیزی عوض نمی‌شه. من هیچ کی نیستم. این پست رو هم نزده‌ام برا اینکه لوس بازی دربیارم و لایک بگیرم. فقط خواستم آرزوی موفقیت بکنم برای بقیه‌ی کاربرهایی که هنوز مجبورن این دیکتاتوری رو تحمل بکنن. من که از این به بعد آزادم. یا حق.
(پیشاپیش از اون‌هایی که می‌آن یه «خداحافظ» خشک و خالی می‌نویسن و می‌رن تشکر می‌کنم. اگه خودم بودم هم همین کار رو می‌کردم. :))

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
پاسخ : مدیر انقلابی
« پاسخ #1 : 06 تیر 1392، 07:28 ب‌ظ »
گمان می کنم صحبتتون بی ارتباط با این پستتون نباشه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,68807.msg574227.html#msg574227

اگر من مدیر بودم، برای این پستتون بهتون یک اخطار (معادل کارت زرد) خیلی محترمانه میدادم، فرقی هم نمیکرد خطاب به مدیر باشه یا یک کاربر دیگه.

دلیلش هم این هست که خیلی از پست ها یک "جو" خاص ایجاد میکنن، حاشیه ایجاد می کنن، همه ی اینا باعث میشه یک انجمن "تخصصی" (و نه یک انجمن سرگرمی-همه منظوره) از هدف اصلی خودش دور بشه.

بنظر من مدیریت اینجا ضعیف هست، اما فراموش نکنید کسایی که مدیر میشن از کاربران خود این انجمن هستن، یک اتمسفری در این انجمن حکمفرماست که من حداقل دوستش ندارم.

شما فکر می کنید "حرف هایی زدید که باید زده میشد" (من شما رو نمیشناسم و قصد جسارت ندارم، صرفاً دارم در مورد این پست بخصوص صحبت می کنم) و بخاطر دریافت اخطار معترضید. اگر همه اینطور باشن این انجمن هیچ نظمی نخواهد داشت، و متاسفانه این رویه رو من در رفتار مدیران اینجا هم دیدم.

شما هم اگر مدیر بشید و باورتون همینی باشه که در پاراگراف اول فرمودید، گمان نمیکنم بتونید کمکی به بهبود وضعیت این انجمن بکنید.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #2 : 06 تیر 1392، 08:51 ب‌ظ »
من شخصا مطالب خوبی در این انجمن از شما آموختم.و انشاالله هر جا هستید موفق باشید.

این مدیر انقلابی دلایلی باید داشته باشه. از این طرف شما هم حق دارید.

« آخرین ویرایش: 06 تیر 1392، 08:55 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 06 تیر 1392، 09:18 ب‌ظ »
مدیران برای اقدامات تنبیهی باید بتونند کاربر رو توجیه کنند (البته بارها دیدم که توانایی دفاع از کارهایی رو که انجام می دهند ندارند!). نمی دونم آیا آرمان دلیلی برای محدود شدن اکانتش از سوی مدیران دریافت کرده یا نه، اما اگر دلیلی دریافت نکرده من برای ایجاد این پست بهش حق می دم.

هم توی askubuntu و هم توی UbuntuForums راهکارهای اعتراض دیده شده. اگر پستی قفل بشه، به کاربر اعلام میشه که اگر اعتراضی داره فلان روال رو طی کنه، اینجا هم باید یک سازوکار دیده بشه! مثلا یک دسته جدید برای اعتراض که فقط کاربرایی که توی اون دسته تاپیک باز کنند و مدیرا بتونند پستها رو ببیند. اگر این امکان نیست، یک فرمی چیزی! بالاخره یک راهکاری برای اعتراض رسمی می شه پیدا کرد.
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1392، 12:46 ب‌ظ توسط کیان ام »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #4 : 06 تیر 1392، 10:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
با شیوه برخورد ضربتی و به قول آرمان با شیوه کار «مدیران انقلابی» موافقم! ممکنه کارشون پرتی داشته باشه و بعضی موارد اشتباهاتی صورت بگیره، مثلا ممکنه آرمان رو به اشتباه (ناحق) محدود کرده باشند، ولی این در نتیجه کلی قابل اغماضه! این روند باید ادامه پیدا کنه!
اصلا این شیوه رو نمی پذیرم. یکطرفی قضاوت کردنه.

نقل‌قول
هم توی askubuntu و هم توی UbuntuForums راهکارهای اعتراض دیده شده. اگر پستی قفل بشه، به کاربر اعلام میشه که اگر اعتراضی داره فلان روال رو طی کنه، اینجا هم باید یک سازوکار دیده بشه! مثلا یک دسته جدید برای اعتراض که فقط کاربرایی که توی اون دسته تاپیک باز کنند و مدیرا بتونند پستها رو ببیند. اگر این امکان نیست، یک فرمی چیزی! بالاخره یک راهکاری برای اعتراض رسمی می شه پیدا کرد

با این قسمت موافقم.
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1392، 10:05 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #5 : 06 تیر 1392، 11:03 ب‌ظ »
آرمان جان،
کار من نبوده :) من اگه ناراحت می‌شدم همون‌جا تذکر می‌دادم. برعکس توسط یکی از قدیمی‌ترین اعضای این انجمن بوده.
ولی فکر کنم قبلاً هم بابت پست‌هات تذکر گرفته بودی، مگه نه؟

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #6 : 07 تیر 1392، 01:53 ق‌ظ »
بهرحال هرجور رفتار کنیم اشخاصی هستند که بیان از این بیانیه‌ها صادر کنند
تصمیم‌های این‌چنین با مشورت اکثریت تیم‌ راهبران انجام میشه و طی یک روال اتوماتیک وقتی اخطار‌های شما به سطح خاصی برسه دسترسی شما محدود میشه.

اخطارها هم درصد‌های متفاوتی دارن که بر اساس یک دستورالعمل مدیریتی در مورد هرگونه محتوای مغایر قوانین انجمن به شما داده میشه.

بهرحال امیدوارم بدونید لحن ما با هر توصیف شخصی‌ای که ازش داریم نمیتونه صحیح باشه.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 07 تیر 1392، 03:52 ق‌ظ »
خوب کمی در مورد سیستم مدیریت اینجا توضیح بدم. شما برای تذکرهایی که می‌گیرید، یک درصد خاص به سطح هشدارهاتون اضافه می‌شه و اگر این درصد از یک حدی بیشتر بشه، مثلا دیگه امکان پست مستقیم نخواهید داشت و این دقیقا چیزی هست که برای شما پیش اومده. اینطور نیست که یک ناظر سرخود برای یک پست اینکار رو انجام بده.

حرف‌هایی زده‌ام که فکر می‌کردم باید زده بشه. فکر می‌کرده‌ام نیازه بعضی چیزها رو به بعضی اشخاص یادآوری کنم. و خدا رو شاهد می‌گیرم ذره‌ای قصد بی‌احترامی و توهین و امثالهم رو نداشته‌ام. توی ذهن خودم داشته‌ام رک صحبت می‌کرده‌ام. کلا اعتقاد دارم باید با همه رک بود...
خوب من الان یک نگاه کلی به حرف‌هایی که زدی کردم و به نظر من، گاهی حرف‌هایی رو زدی که شاید بهتر بود نمی‌زدی. یا حداقلش طور دیگه‌ای بیان می‌کردی. برای مثال چند تا از اون‌ها رو برات می‌گم:

با کمی استفاده از مغز معلوم می‌شه که این تصویری از صفحه‌ی یک ATM (خودپرداز) است.
خب عزیز من سواد حرف زدن نداری لااقل یه مقدار شعور ساکت موندن رو تقویت کن درون خودت :|

خودت گاها از عدم اقدام ناظرها انتقاد می‌کردی، پس نباید وقتی اون‌ها اقدام می‌کنند گله‌مند باشی.

در هر صورت، اگر دوست داری که تغییری در این محیط انجام بدی، راحش این نیست که از این محیط فرار کنی. باید بمونی و پافشاری کنی تا بتونی تغییری رو ایجاد کنی. در صورتی هم که تا مدتی پست‌های اینچنینی نداشته باشی، دسترسی‌ای که داری به حالت قبل بر می‌گرده و محدودیت‌ای که داری از بین میره.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #8 : 07 تیر 1392، 12:51 ب‌ظ »
یه جمله‌ی قدیمی می‌گه که حماقت رو با حماقت جواب بدیم:]
خوش به حال اونایی که ۶۰-۷۰تا[اغراق]اکانت دارن-میان با یکی با ادب بازی درمیارن با بقیه ترول بازی.اگه مدیریت طبق قانون عمل کرده باشه[قوانین سایت مشخصه و برداشت از اونا هم زیاد سخت نیست-البته می شه از بعضیاش برداشت شخصی هم کرد]که هیچ!اگه بر اساس میل خودشون و ... باشه که کاربرا هم میتونن به سبک مدیرا از همین شیوه‌ها استفاده کنن.
اکانت دوم وقتی که محدودیت از اینجا برای کسی ایجاد بشه لازمه،اگه محدودیت بیشتر ایجاد شه اکانت‌های بیشتر و بهتر و ...

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #9 : 08 تیر 1392، 01:29 ب‌ظ »
خداحافظ گله ناز       لبت به خنده شد باز
امیدوارم دوست من      تورو ببینمت باز
لالالالالا لالالالالا لالالا لالا لالا

این مدیران شورشو درآوردن.
دوستان من ترول نبودم؛ انجمن اوبونتو ترولم کرد.تو مدت کوتاهی.خطه سیره پستهای من رو نگاه کنید که چطور ترول شدم اینجا.من اومده بودم هرچی که بلدم تو انجمن به دوستان بگم و کمکی باشم اما الان انگار قراره زری بزنم و ترولی باشم ???

اما به اون مدیرای انجمن بگید این طرفه ما انقذه مردی داشت که حق نامردارو هم بده.

وقتی مدیرا ترول باشن و با عقده های شخصی مدیریت کنن دیگه وای به..........آخه ببین با کیا شدیم هفتاد میلیون.

مراتب نگرانی های دوستان رو به شرکت اوبونتو گزارش بده یک نفر.

بگن که این درِپیتا،نه ببخشید درِ پیت ها انجمن ساختن مثلا.تاپیک ها همه برای ترول بودن، خودشون ترول،تفکرشون ترول، عقدشون ترول، غرورشون ترول،مجلسشون ترول،محفلشون ترول، لبخندشون ترول، بغضشون ترول،انسانیتشون ترول و ما هم البته عیضاً :o

« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 01:39 ب‌ظ توسط داریوش! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #10 : 08 تیر 1392، 01:31 ب‌ظ »
*** توسط ناظران ویرایش شد ***