0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: نوید امامی در 04 شهریور 1391، 02:13 بظGoogle Docs و Microsoft SkyDrive و DropBox و سایر شرکتها که خدمات به اشتراکگذاری فایل ارایه میدن، اکثرا تو ایالات متحده هستند و باید از قوانیناش پیروی کنند. حالا این که یه سری سیاستگذاریهای اشتباه از طرف مسیولان ما باعث شده وارد این تحریم (ناخواسته برای من و شما) بشیم دلیل نمیشه که این وبسایتها جای خوبی برای ما ایرانیها نیستن، چون در نهایت ما هم مثل بقیه کاربران اینترنت حق استفاده از خدماتی که به صورت عمومی ارایه میشن رو داریم که این حق ناخواسته از ما گرفته شده...فرمایش شما متین، ولی وقتی من نمیتونم مثلا این سند که تو گوگل هست رو ببینم، پس گوگل برای من اون کارایی رو نداره و بهتره از جای دیگهای استفاده کنم. درضمن به گفتهی وکیل بنیاد نرمافزار آزاد (که اون هم در ایلات متحده قرار داره) بسیاری از تحریمهای گوگل و شرکتهای مشابه علیه مردم ایران اضافیه و قوانین امریکا اونها رو مجبور به چنین کاری نمیکنه.
Google Docs و Microsoft SkyDrive و DropBox و سایر شرکتها که خدمات به اشتراکگذاری فایل ارایه میدن، اکثرا تو ایالات متحده هستند و باید از قوانیناش پیروی کنند. حالا این که یه سری سیاستگذاریهای اشتباه از طرف مسیولان ما باعث شده وارد این تحریم (ناخواسته برای من و شما) بشیم دلیل نمیشه که این وبسایتها جای خوبی برای ما ایرانیها نیستن، چون در نهایت ما هم مثل بقیه کاربران اینترنت حق استفاده از خدماتی که به صورت عمومی ارایه میشن رو داریم که این حق ناخواسته از ما گرفته شده...