انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب پکیجها در سروری که به اینترنت وصل نیست  (دفعات بازدید: 1319 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamidi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام
دوتا سرور دارم. یکی به اینترنت وصله و با apt-get install هرچی خواسته​ام رو درش نصب کرده​ام. الان پکیجها در /var/cache/apt/archives اون قرار گرفته اند. حالا میخوام همین packageها رو دستی کپی کنم در همین directory سرور دوم و بعد همون apt-get installها رو بزنم و به جای اینکه بره از اینترنت دانلود کنه ببینه تو cacheش هست و دیگه نرم دانلود کنه. در حالیکه میره دوباره اونها رو دانلود کنه و نگاه به cache نمیکنه.
چطور میشه به ubuntu بگم نره سراغ اینترنت؟
نمیخوام پکیجهامو با dpkg -i نصب کنم، چون خیلی از پکیجها ممکنه اضافی باشند و در اثر تستهایی که روی سرور اول انجام داده​ام زیادی نصب شده باشند. ضمن اینکه ترتیب نصب پکیجها رو اونوقت خودم باید درست انتخاب کنم که dependencyهاشون رعایت بشه.
کسی میدونه چه باید کرد؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
پاسخ : نصب پکیجها در سروری که به اینترنت وصل نیست
« پاسخ #1 : 31 فروردین 1392، 10:15 ب‌ظ »
دلیلش اینه که توی سروری که به اینترنت وصل نیست باید ابتدا یک apt-get update اجرا کنید که اونم به اینترنت نیاز داره.
از نرم‌افزاری مثل APTonCD استفاده کنید.

آفلاین hamidi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #2 : 01 اردیبهشت 1392، 10:02 ق‌ظ »
ممنون از پاسختون
نحوۀ استفاده از aptoncd چطوریه و کارش چیه؟ من نمیخوام applicationهایی که قراره روی سرور دوم نصب شه رو روی cd بریزم ها!
خود aptoncd کلی پیش نیاز داره که اگر بخوام رو سرور دوم نصب کنم یا باید از همون روش dpkg -i استفاده کنم یا به اینترنت وصل باشه.
امان از این ubuntu! قرار apt-get update چه تغییری در سرور ایجاد کنه؟ نمیشه اون رو دستی ایجاد کرد؟ چی قراره update بشه؟ نمیتونیم روی سرور اول update رو اجرا کنیم و بعد فایلهای update شده رو کپی کنیم تو سرور دوم؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 01 اردیبهشت 1392، 10:08 ق‌ظ »
دستور dpkg -i پیشنیازهای یک برنامه خاص رو نمی تونه تشخیص بده؟

آفلاین BorHuss

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #4 : 01 اردیبهشت 1392، 10:34 ق‌ظ »
می تونید از این دستورالعمل استفاده کنید
http://www.debian-administration.org/article/Offline_Package_Management_for_APT
اگه مشکل داشتید بگید که خودم راحت توضیح بدم ولی کاملا همه چیز رو توضیح داده و مشکل رو حل میکنه

و "فکر میکنم" این روش هم کار کنه:
تمام ‍پکیج هایی که روی سیستم اول نصب شده رو با هم ببرید به سیستم دوم
روی اون پکیجی که میخواید نصب کنید دابل کلیک کنید اگه ‍پیش نیازهاش موجود باشه خودش نصب میشه یا نصب نمیشه و یه فکر دیگه براش میکنیم!

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1392، 04:19 ب‌ظ »
من قبلا یک همچین کاری می خواستم بکنم و همه ی این کار ها را هم کردم ولی جواب نداد
اگه میتونید با نرم افزار relinux که در مخازن هم نیست و باید اضافه اش کنید  از کل سیستمتون و نرم افزار های نصب شده روش یک فایل نصب بگیرید و اون را رویی سیستم مقصد نصب کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن