انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هاستینگ در ubuntu  (دفعات بازدید: 1384 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m.hashemi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
هاستینگ در ubuntu
« : 10 شهریور 1391، 04:51 ق‌ظ »
با سلام
من از شبکه اطلاعات زیادی ندارم.(در این زمینه خیلی مبتدی هستم)
می خواستم یک سایت راه اندازی کنم که با هاستینگ اشنا شدم و متوجه شدم که بر روی سرور باید نرم افزار های مانند apache, mysql, ... نصب باشد.
خودم بسته lamp را بر روی لینوکس notebook نصب کردم و توانستم سایتم را بر روی کلاینت راه اندازی کنم.
حالا سوالم اینه :
چطور من میتونم کامپیوتر خودم را به سرور هاستینگ تبدیل کنم؟؟
یعنی باید cpanel یا direct admin نصب کنم؟؟؟
یهنی چگونه یک هاستینگ توسط ubuntu بسازم؟؟؟؟
---
البته این سوالات فقط برای یادگیری است.
با تشکر

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : هاستینگ در ubuntu
« پاسخ #1 : 10 شهریور 1391، 08:18 ق‌ظ »
با سلام
من از شبکه اطلاعات زیادی ندارم.(در این زمینه خیلی مبتدی هستم)
می خواستم یک سایت راه اندازی کنم که با هاستینگ اشنا شدم و متوجه شدم که بر روی سرور باید نرم افزار های مانند apache, mysql, ... نصب باشد.
خودم بسته lamp را بر روی لینوکس notebook نصب کردم و توانستم سایتم را بر روی کلاینت راه اندازی کنم.
حالا سوالم اینه :
چطور من میتونم کامپیوتر خودم را به سرور هاستینگ تبدیل کنم؟؟
یعنی باید cpanel یا direct admin نصب کنم؟؟؟
یهنی چگونه یک هاستینگ توسط ubuntu بسازم؟؟؟؟
---
البته این سوالات فقط برای یادگیری است.
با تشکر
هاستینگ یعنی میزبانی
که در اینجا منظور میزبانی وب سایت ها هستش
که روی لپ تاپ ندیدم هاستینگ بزنن
شما میتونی رو لپ تاپ با نصب بسته های لازم اسکریپت های پی اچ پی رو اجرا کنی و برای تست و کار و اینا خوبه
سی پنل و ... هم برای مدیریت آسان تر (بدون نیاز به ssh) هست که در لپ تاپتون با توجه به دسترسی که از طریق محیط گرافیکی به فایل ها دارین لازم نیست
هر چند میتونید پنل هم نصب کنید و روی لوکال بالا بیارید
شما اگه هدفت یاد گرفتن و یا کار روی یه اسکریپت پی اچ پی هست این کار رو بکن
ولی برای کار دیگه بهتره بیخیال شی :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین m.hashemi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 10 شهریور 1391، 03:57 ب‌ظ »
با سلام
ممنون از جوابتون.
ببخشید اگر سوالاتم مبتدی است.
هدف من از این کار فقط یادگیری است و هیچ هدف دیگری ندارم (حقیقت من در رشته نرم افزار هستم اما بیشتر وقت خود را به برنامه نویسی application گذاشتم و می خواستم کمی در این مورد اطلاع کسب کنم).
سوال را به گونه ای دیگر می پرسم :
فرض کنید من لپ تاپم را می خواهم به عنوان یک سرور میزبان لینوکس در اینترنت معرفی کنم و این توانایی را به افراد بدهم که از طریق پنل خود در cpanel و یا direct admin بتوانند سایت خود را راه اندازی کنند.
تا جایی که چک کردم بسته lamp بیشتر پکیج های مورد نیاز را دارا می باشد و همچنین به صورت جداگانه phpMyAdmin را نیز نصب کردم.
در کل می خواهم بدانم چگونه می توانم cpanel یا direct admin را نصب کنم و به کاربران دیگر در اینترنت این توانایی را بدهم که بتوانند مانند سایر میزبان ها پنل خود را مدیریت و سایت خود را راه اندازی کنند؟
* اگر ممکنه در مورد ssh هم توضیح دهید چون دقیقا نمیدونم چی هست؟
با تشکر

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 10 شهریور 1391، 06:24 ب‌ظ »
اگر واقعا حدف یادگیری هست، پیشنهاد می‌کنم اول شروع به یادگیری پایه‌ای گنو-لینوکس و همزمان مبانی شبکه (از جمله TCP/IP) بکنید. اینشکلی خیلی از سوال‌ها خود به خود براتون حل میشه.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #4 : 10 شهریور 1391، 08:02 ب‌ظ »
خودتون تقریبا جواب رو دادین دیگه . یا cpanel یا direct admin .
مشکل اول اینجاست که cpanle رو نمیتونین نصب کنین حتی برایه تست چون ایپی هایه ایران تحریم هستن . البته نمیدونم که اگر از فیل شکن استفاده کنین میشه راش انداخت یا نه . البته پولی هم هست ولی برا یک ماه تست داره.
مشکل دوم : cpanel کلا برایه دبیان بیس ها پشتیبانی نداره و باید از rpm بیس ها استفاده کنین که centos فکر کنم بهترین گذینه باشه .

با توجه به مشکلات direct admin میمونه که البته اونم پولی هست و در مورد مدت زمانه تستش اطلاعاتی ندارم ولی رویه دبیان بیس ها قابله نصبه و مشکلی نداره.
برایه نصبش اینو سیرچ کنین :
how to install directadmin on ubuntu

کلا اگر سوالات مربوط به هاستینگ و مجازی سازی رو تو این ادرس زیر بپرسین بهتر میتونن کمکتون کنن چون موضوع اصلی سایتش همینه :
http://www.webhostingtalk.ir/

----------------------------
ssh
یک سرویس رویه سیستم هایه لینوکسی و unix هستش که از طریق اون میشه به ترمینال شون دست رسی پیدا کرد مثله ویندوز که رموت دسکتاپ میزنن این جا ssh میزنن با این تفاوت که فقط به ترمینالتون رموت میزنین .
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Shell

آفلاین m.hashemi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 11 شهریور 1391، 02:40 ق‌ظ »
دوستان ممنون از جواب هاتون
خیلی کمک کردید
مرسی
 :)