آقا من از موقعی که زوبونتو رو نصب کردم ، چند تا مشکل اساسی بهش برخورده باشم خوبه ؟! البته من اصلا نمی خوام زوبونتو رو زیر سوال ببرم ! تعدادی از مشکلات من توسط دوستان عزیزی در IRC حل شدش که باید از اونا تشکر کنم .
اما جدیدترین مشکل من اینه که تمام بوکمارکام تو فایرفاکس پاک شدن ! صفحهی خونگیم تو فایرفاکس پاک شده ! هیچ کدوم از دکمههای استاپ ، رفرش ، بک و فروارد هم کار نمیکنن ! یعنی وجود دارن اما قابل کلیک نیستن ! ِآدرس صفحاتی هم که بهشون مراجعه میکنم رو نیز نمیبینم ! اون دایره ای که روی تب ها موقعه مراجعه به سایتها فقط ظاهر میشه (در حال چرخش ) همینطوری تا روز قیامت هم اگه از فایرفاکس خارج نشم ، میچرخه ! خلاصه دیونم کرده این فایرفاکس !
البته اینم بگم که وقتی تو درایو خونگیم قسمت .moilla میرم تمام بوکمارکام وجود دارن !
در ضمن سیستم منم زوبونتو ۸.۴ هستش . یعنی تازه نصبش کردم ! اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم . یه عکسم میزارم میتونید ببینیدش
http://i25.tinypic.com/2d9sarl.png توجه به اون دایرهها هم داشته باشید که برای تمام تبها به غیر از یکی که عکس بوده فعال هستش ! به آدرس URL هم که درتب وجود داره توجه کنید که به جای آدرس ubuntu.ir آخرین آدرس رو که تایپ کردم نشون میده !