انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انتشار نسخه جدید ابونتو 12.04.1 با عنوان Rock solid  (دفعات بازدید: 3110 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
نسخه جدید ابونتو با شماره ورژن 12.04.1 و عنوان Rock solid منتشر شد و در وبسایت رسمی ابونتو برای دانلود قرار گرفت، این نسخه هم مانند نسخه 12.04 از با پشتیبانی بلند مدت است و البته یک نسخه کاملا جدید و با تغییرات عمده نیست بلکه منتشر شده تا مشکلات عمده نسخه 12.04 که کم هم نبودند و بسیاری از جمله خود من را آزردند را برطرف کند. در واقع انتشار چنین نسخه ای از سوی کانونیکال تا کنون سابقه نداشته و همیشه 2 نسخه در سال منتشر می شدند و بر اساس زمان پشتیبانی برای هر نسخه آپدیت هایی ارائه می شد اما انگار این بار مشکلات واقعا جدی بوده اند.
نکته جالب در مورد این نسخه نامی است که برایش انتخاب شده که با عنوان Rock solid یعنی سنگ سخت به همه اعلام می کند که مشکلات برطرف شده اند و با یک سیستم عامل پایدار، دقیق و خوش دست روبرو خواهند بود.
با مراجعه با وبسایت رسمی ابونتو می توانید این نسخه را دریافت کنید. (خود من هنوز این نسخه رو نصب نکردم و در حال دانلودش هستم، ان شا الله نتیجه بررسی شخصیم رو اعلام خواهم کرد. در مرد متن و اظهار نظرهام اینها از طرف یک کاربر مبتدی و صرفا علاقه مند هستند، لطفا مشکلاتش رو ببخشین.)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
کرنلش چی هست. ارزش داره یا صبر کنیم تا 12.10 بیاد.
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1391، 01:03 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
نسخه جدید ابونتو با شماره ورژن 12.04.1 و عنوان Rock solid منتشر شد و در وبسایت رسمی ابونتو برای دانلود قرار گرفت، این نسخه هم مانند نسخه 12.04 از با پشتیبانی بلند مدت است و البته یک نسخه کاملا جدید و با تغییرات عمده نیست بلکه منتشر شده تا مشکلات عمده نسخه 12.04 که کم هم نبودند و بسیاری از جمله خود من را آزردند را برطرف کند. در واقع انتشار چنین نسخه ای از سوی کانونیکال تا کنون سابقه نداشته و همیشه 2 نسخه در سال منتشر می شدند و بر اساس زمان پشتیبانی برای هر نسخه آپدیت هایی ارائه می شد اما انگار این بار مشکلات واقعا جدی بوده اند.
نکته جالب در مورد این نسخه نامی است که برایش انتخاب شده که با عنوان Rock solid یعنی سنگ سخت به همه اعلام می کند که مشکلات برطرف شده اند و با یک سیستم عامل پایدار، دقیق و خوش دست روبرو خواهند بود.
با مراجعه با وبسایت رسمی ابونتو می توانید این نسخه را دریافت کنید. (خود من هنوز این نسخه رو نصب نکردم و در حال دانلودش هستم، ان شا الله نتیجه بررسی شخصیم رو اعلام خواهم کرد. در مرد متن و اظهار نظرهام اینها از طرف یک کاربر مبتدی و صرفا علاقه مند هستند، لطفا مشکلاتش رو ببخشین.)
عزیزم نظراتتون از ریشه اشتباه است نسخه‌های LTS همیشه نسخه های این چنینی منتشر میشه عنوانشم تغییر نکرده همون precise pangolin است این rock solid که در صفحه اول سایت اوبونتو است هم یک اسلوگان است ! و رابطه‌ای با عنوان نداره در ضمن عنوان های اوبونتو همیشه اسم حیوان با یک صفته که حرف های اولش یکی است !

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
عزیزم نظراتتون از ریشه اشتباه است نسخه‌های LTS همیشه نسخه های این چنینی منتشر میشه عنوانشم تغییر نکرده همون precise pangolin است این rock solid که در صفحه اول سایت اوبونتو است هم یک اسلوگان است ! و رابطه‌ای با عنوان نداره در ضمن عنوان های اوبونتو همیشه اسم حیوان با یک صفته که حرف های اولش یکی است !

Ubuntu 12.04 has been given its first point release update since the business-focused Linux distribution was launched in April, adding further ARM server support and an OpenStack cloud computing repository in addition to numerous security updates and fixes.
Available to download now, Ubuntu 12.04.1 LTS (Long-Term Support) is backed by support from developer Canonical for five years on the desktop, server and the cloud.
"This update to the current long-term support release, available from 23 August, is the result of four months' worth of real-life enterprise usage. The resulting fixes and enhancements translate into a rock-solid, thoroughly tested upgrade path for any enterprise running Ubuntu 10.04, the last LTS release," said Rick Spencer, Ubuntu's engineering director, writing on the Canonical blog.

http://www.v3.co.uk/v3-uk/news/2200889/ubuntu-adds-calxeda-support-and-makes-it-easier-to-deploy-openstack

http://blog.canonical.com/2012/08/24/12-04-1/

http://askubuntu.com/questions/125825/upgrading-lts-to-lts-server-why-wait-for-the-first-point-release

« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1391، 01:40 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
توضیحات کامل و تغییراتش :
https://wiki.ubuntu.com/PrecisePangolin/ReleaseNotes/UbuntuDesktop

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
اینم سایت دریافتش
http://releases.ubuntu.com/12.04.1/

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
این در واقع ورژن جدید نیست بلکه همون ۱۲.۰۴ هست با آپدیت‌هاش.
من ۱۲.۴.۱ رو ۱ ماهی میشه دانلود کردم. (البته بدون rock solid)
rock solid هم یه چیز دیگس ربطی به این نداره، توی فدورا هم همچین چیزی وجود داره و توی لوبونتو ۱۱.۱۰ هم هست.
احتمالا یه قابلیت باشه که نمیدونم چیه!
 :D

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
حالا ما که از مینت استفاده میکنیم باید چه خاکی به سرمون بریزیم  ::)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
حالا ما که از مینت استفاده میکنیم باید چه خاکی به سرمون بریزیم  ::)
شما همون بروز رسانی های مینت رو دنبال کن.
این مطلب ربطی به مینت نداره!
 ;)

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
این در واقع ورژن جدید نیست بلکه همون ۱۲.۰۴ هست با آپدیت‌هاش.
من ۱۲.۴.۱ رو ۱ ماهی میشه دانلود کردم. (البته بدون rock solid)
rock solid هم یه چیز دیگس ربطی به این نداره، توی فدورا هم همچین چیزی وجود داره و توی لوبونتو ۱۱.۱۰ هم هست.
احتمالا یه قابلیت باشه که نمیدونم چیه!
 :D

rock solid میشه گفت نسخه قابل اطمینان 12.04 هست و بعضی از مشکلات و . . . برطرف شده !
همین !
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
من همین الان نصبش کردم.
چندتا ایراد خنده دار ازون اوبونتوییها داره که توزیعهای سطح پایینترم ندارن.
اول اینکه موقع نصب گراب رو اوتومات میخواست رو فلش نصب کنه.
بعد نصب هم ریست کردم اومدم بالا میبینم تو لانچر زده install release و بعد نصب هنوز هستش.
۴ مگ هم آپدیت داشت و ازین لحاظ خوب بود.
این ایرادای اوبونتو من رو از داشتنش دوسالی هست که پشیمون کرده.حالا ببینیم چی میشه!!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.