0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام.یه راه ساده تر: برو تو تنظیمات مودم و نوع کانکت شدن رو به pppoe تغییر بده.pppoe نیازی به کانکشن نداره و مودم رو روشن کنی خودش وصل میشه اینترنت.
نقلقول از: Lucky Guy در 16 شهریور 1391، 02:07 بظسلام.یه راه ساده تر: برو تو تنظیمات مودم و نوع کانکت شدن رو به pppoe تغییر بده.pppoe نیازی به کانکشن نداره و مودم رو روشن کنی خودش وصل میشه اینترنت.ممنونیعنی من اینکار کنم ، دیگه username & password نمیخاد ؟اخه من تو وندوز حتما باید broadband کانکشن بسازم و username & password بزنم !!
نقلقول از: alighasemi72 در 16 شهریور 1391، 03:32 بظنقلقول از: Lucky Guy در 16 شهریور 1391، 02:07 بظسلام.یه راه ساده تر: برو تو تنظیمات مودم و نوع کانکت شدن رو به pppoe تغییر بده.pppoe نیازی به کانکشن نداره و مودم رو روشن کنی خودش وصل میشه اینترنت.ممنونیعنی من اینکار کنم ، دیگه username & password نمیخاد ؟اخه من تو وندوز حتما باید broadband کانکشن بسازم و username & password بزنم !! میخواد!ولی چرا روترتون رو auto connect نمیکنین؟!
نقلقول از: Matrix.1372 در 16 شهریور 1391، 04:01 بظنقلقول از: alighasemi72 در 16 شهریور 1391، 03:32 بظنقلقول از: Lucky Guy در 16 شهریور 1391، 02:07 بظسلام.یه راه ساده تر: برو تو تنظیمات مودم و نوع کانکت شدن رو به pppoe تغییر بده.pppoe نیازی به کانکشن نداره و مودم رو روشن کنی خودش وصل میشه اینترنت.ممنونیعنی من اینکار کنم ، دیگه username & password نمیخاد ؟اخه من تو وندوز حتما باید broadband کانکشن بسازم و username & password بزنم !! میخواد!ولی چرا روترتون رو auto connect نمیکنین؟!ممنونمن دستش نزدم الان اومدم که این تغیرات که گفتینو انجام بدم ، خودش وصل شد :دیاین اتوماتیک بود ! نمیدونم چرا همون اول که کانکشن رو ساختم وصل نشد :دیخیلی ممنون