انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساختن فهرستی از نرم افزارهای مخزن اوبونتو برای بارگیری ( دانلود )  (دفعات بازدید: 7476 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
ویراست سوم
------------------------------------
اگر  دسترسیتان به نت چند مگابیت و بالاتر باشد میتوانید همه مخزن را گرفته و در رایانه تان انبار کنید . برای اینکار نیازمند فهرستی از نرم افزارها ( نشانی نرم افزار ها ) هستید تا آنرا با کمک یک مدیر بارگیری از نت بگیرید . برای ساختن همچه فهرستی :
به برگه زیر روید :
http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/توزیعتان را برگزینید ( نام خود توزیع . برای نمونه باید به پوشه ی lucid/ روید برای 10.04 و نه lucid-updates/ یا lucid-backports/ )
بسته به ساختار رایانه تان باید به پوشه های main/ ، multiverse/ ، restricted/ و universe/ روید و از پوشه های binary و debian installer فهرست پرونده های دبیان ، سازگار با رایانه تان را برگیرید . برای آسانی کار بنده فهرست را فشرده کرده ام ( برای هر دو ساختار 64 و 32 بیت ) در پرونده زیر :
http://uploadfa.com/88g9frh19okw/ubuntu_lucid_386-64.zipپرونده را که بگشایید میبینید نشانی پرونده های Deb در خطی آمده که آغازش واژه ی Filename است . از همین بهره میبریم :
cat Packages | grep Filename >> dl.txt
پرونده ی dl.txt را در gedit بگشایید . سپس ctrl+H و در کادر نخست بنویسید
Filename: کادر دوم را تهی بگذارید . OK‌بفشارید . میبینید که لینکها همه با pool آغاز میشود . با همان ابزار جایگزینی همه ی واژه های pool را با
http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/جایگزین کنید .
بجای ir.archive.ubuntu.com میتوانید هر آیینه دیگری برگزینید .
=====================================================================
در پایان میخواهیم فهرست نرم افزار ها را به apt-get ( سیناپتیک ) بخورانیم . دو روش است :
1 - روش نخست ( به نت دسترسی داریم ) :
system -> administration -> software sources
چون در فهرستی که ساختیم و از نت گرفتیم همه بسته های main , restricted , universe و multiverse بود در سربرگ ubuntu software هر چهارتای این گزینه ها را نشان میگزاریم . سپس :
sudo apt-get update سپس همه پرونده های دبیان که از نت گرفته ایم را به پوشه زیر میبریم :
/var/cache/apt/archives/2 - روش دوم‌ : یک به اصطلاح مخرن محلی میسازیم :
http://wiki.ubuntu.ir/LocalRepository
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1390، 04:33 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
 =D>
 :-({|=
اگر  دسترسیتان به نت چند مگابیت و بالاتر باشد
 :o کدام شرکت چند مگ پهنای باند میده؟ تهش یک مگابایته که؟!
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1390، 12:10 ق‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
@ identi.ca
روش کار را خواهم ویراست . شرمنده از برای اینکه با راهنمایی نادرست چند مگابایتی بیهوده بر دوشتان گذاشتم

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
سلام - خوب من لیست را ساختم.
حالا چندتا سوال دارم
1. توی این لیست، Dependencyها همه رعایت شده؟
یا برای لازاروس این لینک ها رو داده:
الان برای نصب لازاروس باید همه اینا را دانلود کنم؟ با چه ترتیبی نصب کنم؟
در حالی که برای Earth3D فقط یک فایل دب داده:
یعنی eart3d دیپندنسی نداره؟
۲. کسی تا حالا همه اش را دانلود کرده بگه چه حدود حجمی داره؟
۳. اگه همه اینا را بدانلودیم، آیا میشه معادل همون دیسکهای مخازنی که لینوکس-شاپ میفروشه؟
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1390، 12:23 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
نقل‌قول
1. توی این لیست، Dependencyها همه رعایت شده؟
اینها همه پرونده های دبیان است بر روی خادم های اوبونتو پس 99درسد نرم افزار+وابسته هایش در این بسته ها است
نقل‌قول
الان برای نصب okular باید همه اینا را دانلود کنم؟ با چه ترتیبی نصب کنم؟
بنده نمیدانم اینها همه ی وابسته های آن نرم افزار است یا خیر . لاکن اگر که باشد بله همه را باید بنصبید . برای نصبیدن هم نخست کتابخانه ها ( lib ) را بنصبید سپس خود برنامه .
------------------------------
راهنما ویراسته شد . دوباره بخوانید

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
الان برای نصب okular باید همه اینا را دانلود کنم؟ با چه ترتیبی نصب کنم؟
بنده نمیدانم اینها همه ی وابسته های آن نرم افزار است یا خیر . لاکن اگر که باشد بله همه را باید بنصبید . برای نصبیدن هم نخست کتابخانه ها ( lib ) را بنصبید سپس خود برنامه .
کتابخانه ها هم اولویت میخان! چطور این اولویتها را باید تعیین کرد؟

و دیگه اینکه چه طور میشود با این همه پکیجی که تا حالا چند گیگش را دانلود کردم یک دیسکی مثل هما بسازم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شما کافیه جایی که این‌فایل‌ها دانلود شدن رو به عنوان مخزن محلی به سیستم معرفی کنین. خودش همه‌چیز رو رعایت می‌کنه. شما فقط بزنین فلان برنامه رو نصب کن ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
شما کافیه جایی که این‌فایل‌ها دانلود شدن رو به عنوان مخزن محلی به سیستم معرفی کنین. خودش همه‌چیز رو رعایت می‌کنه. شما فقط بزنین فلان برنامه رو نصب کن ;)
1. سیستم چه طوری میفهمه که کدوم اول نصب شود و کدام بعدش؟ ترتیب این dependenc ها کجای سیستم ذخیره شده؟

2. چه جوری دیسکی مثل هما بسازم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
1. سیستم چه طوری میفهمه که کدوم اول نصب شود و کدام بعدش؟ ترتیب این dependenc ها کجای سیستم ذخیره شده؟

2. چه جوری دیسکی مثل هما بسازم؟

۱. پیش‌نیاز‌ها در داخل خود بسته‌های deb. لیست شده‌اند
۲. با ابزار APTonCD
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
شما کافیه جایی که این‌فایل‌ها دانلود شدن رو به عنوان مخزن محلی به سیستم معرفی کنین. خودش همه‌چیز رو رعایت می‌کنه. شما فقط بزنین فلان برنامه رو نصب کن
اره، مرسی
۱. حالا میخوام دستی امتحان کنم ببینم چی میشه :)

پیش‌نیاز‌ها در داخل خود بسته‌های deb. لیست شده‌اند
طبق پست برای مثلا Okular، فایلهای دب زیر را لینک کرده:
الان برای نصب okular از توی بسته دب میشه در اورد که با چه ترتیبی باید نصب کرد؟

۲. با سیناپتیک میشه از ترتیب دیپندنسی ها سر در اورد؟
۳. اگه بعضی هاشون نصب بودن چی (حالا چه کامل چه بعضی دیپندنسی هاشون فقط)؟ از سیناپتیک چه طوری لیست پکیجهای نصب شده را بگیرم تا با این لیست مقایسه کنم و تکراری ها را از این لیست بذارم کنار؟

با ابزار APTonCD
اگه با aptonCD و با روش پست اول جلو برم اون وقت خروجی میشه همون دیسک مخازنی که سیتو/لینوکس-شاپ میفروشن؟
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1390، 12:30 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برای ساخت مخازن محلی این رو ببین: http://wiki.ubuntu-ir.org/LocalRepository
برای استفاده از APTonCD هم این رو نگاه کن: http://wiki.ubuntu.ir/Aptoncd

آفلاین alfa65

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
ویراست سوم
------------------------------------
اگر  دسترسیتان به نت چند مگابیت و بالاتر باشد میتوانید همه مخزن را گرفته و در رایانه تان انبار کنید . برای اینکار نیازمند فهرستی از نرم افزارها ( نشانی نرم افزار ها ) هستید تا آنرا با کمک یک مدیر بارگیری از نت بگیرید . برای ساختن همچه فهرستی :
به برگه زیر روید :
http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/توزیعتان را برگزینید ( نام خود توزیع . برای نمونه باید به پوشه ی lucid/ روید برای 10.04 و نه lucid-updates/ یا lucid-backports/ )
بسته به ساختار رایانه تان باید به پوشه های main/ ، multiverse/ ، restricted/ و universe/ روید و از پوشه های binary و debian installer فهرست پرونده های دبیان ، سازگار با رایانه تان را برگیرید .

با سلام
من از mint 14 استفاده میکنم و تا حالا با کلی مکافات از سیناپتیک واسه دانلود فایلها استفاده میکردم اما حالا که رسیدم به حرف l کار سخت شده میشه بگید با این روشی که شما فرمودید من باید کدوم فایل رو با توجه به لینوکسم دانلود  کنم که لینک های دانلود توش باشه 

« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1392، 01:21 ب‌ظ توسط alfa65 »