انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خدانگدار اوبونتو و اوبونتویی ها  (دفعات بازدید: 4929 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
خدانگدار اوبونتو و اوبونتویی ها
« : 03 خرداد 1387، 02:04 ب‌ظ »
خدانگهدار دوستان !  :'(
من عاشق این جمع بودم و هستم و خواهم بود ...   :(

خیلی دوست داشتم با شما باشم از شما باشم، اما خوب ما هرکدوم از یه فرهنگیم و فرهنگ من چیزیه که من بهش می گم (درب نیمه باز) یعنی در مورد مسائل متوسط به پایین به همه کمک کن ! اما مسائل متوسط به بالا رو برای خودت نگه دار ...  ;)

من خیلی دوست داشتم بازم با آقای حسن پور عزیز باشم با آقای طالقانی و ... اما خوب مثل اینکه سعادت بیشتر از این نداشتم !
اما یادتون باشه ! اگه یه زمانی سیستم عاملی با فرهنگ درب نیمه باز اومد اون وقت منم جبران می کنم براتون  ;) :D

بهر حال منو از جمع closesource ها انداختن بیرون گفتن از ما نیستی از شهر ما برو ! اومدم توی شهر شما گفتم زیر بال آزادی اوپن سورس می شه فعالیت کرد اما ...  ???

اشکال نداره ... امیدوارم توی این مدت حداقل به درد خورده باشم ! هرچند که اعصاب همه رو خورد کردم !  ](*,)
خیلی جمع خوبی بود کاشکی می شد بازم توش باشم اما این عقیدمه و زیر پا نمی گذارمش  [-(
سرتونم درد آوردم باز ! خداحافظ همتون ! زیر سایه پروردگار موفق و پیروز باشین  [-o< ):P

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: خدانگدار اوبونتو و اوبونتویی ها
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1387، 02:46 ب‌ظ »
محسن .....  ! آمدی ی نسازی ها!   بابا جان اختلاف عقیده و سلیقه همیشه هستش!  شاید همه ی قوانین اونی نباشی که ما می خواهیم و یا تو می خواهی! اما این دلیل برای ترک کردن و رفتن! نمی شه! 
ما که قبلا حسابی با هم گپ زدیم !  و شاید همانطوری که آقای حسن پور گفتند ، تازه وارد هایی مثل من زیاد از فلسفه اصلاعاتی نداشته باشد و خب با تو هم زیاد در موردش حرف زدم! نمی خوام هم وارد بحث فلسفه ای بشم که شخصا زیاد تمایلی به این کار ندارم! ولی از اینکه به این زودی بخواهی بری خوشحال نمی شم!
به هر حال من که این پست ات رو اصلا ندیدم! :P  زود پاکش کن ها!  یعنی چه! :D   
منتظرم ها
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1387، 02:53 ب‌ظ »
***فرق آدم ها و فرق اندیشه ها***
برگرد.  ;)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1387، 03:04 ب‌ظ »
یعنی چی ؟من که متوجه نمیشم.آخه چرا؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1387، 03:22 ب‌ظ »
بابا برگرد ! این حرفا چیه ؟؟!!  :'(

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
« پاسخ #5 : 03 خرداد 1387، 03:57 ب‌ظ »
چرا رفتی ؟

نرو توهم مثل من نمیتونی .......

???
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #6 : 03 خرداد 1387، 04:08 ب‌ظ »
واقعا میگم تعارف هم نمیکنم اگه بری من خیلی ناراحت میشم.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #7 : 03 خرداد 1387، 06:11 ب‌ظ »
سلام اختلاف عقیده همیشه باعث پیشرفت می شه اون آدمی موفق تره که مخالفانش (دشمنانش )بیشتره باشه
خدا نگهدار
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #8 : 03 خرداد 1387، 07:37 ب‌ظ »
این همراه در حلقه اوبونتو هم بد چیزی شده... :-| من چند تا تاپیک خوب از این دوست خوبمون به خاطر دارم.ولی بحث این اختلافات رو ندیدم.واقعا از شما اوبونتویی ها انتظار نداشتم.ما اگر کسی که عقیده اشتباهی داره ببینیم نباید اون رو سرکوب کنیم،بلکه باید عقیده درست رو بهش بگیم تا قبول کنه.
به هر حال امیدوارم که برگردی. ;)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #9 : 03 خرداد 1387، 07:41 ب‌ظ »
این همراه در حلقه اوبونتو هم بد چیزی شده... :-| من چند تا تاپیک خوب از این دوست خوبمون به خاطر دارم.ولی بحث این اختلافات رو ندیدم.واقعا از شما اوبونتویی ها انتظار نداشتم.ما اگر کسی که عقیده اشتباهی داره ببینیم نباید اون رو سرکوب کنیم،بلکه باید عقیده درست رو بهش بگیم تا قبول کنه.
به هر حال امیدوارم که برگردی. ;)
از اونجا که همه چیز اینجا ۱۸۰ درجه برعکس برداشت می شه این مساله باعث شده اوبونتویی ها نه تنها با دیگران که با خودشونم در حال مسابقه باشن. من به طور جدی با طرح همراه در حلقه اوبونتو مخالفم حالا من یه دونه فلانی ۱۰۰۰ تا چه فرقی داره؟ اینا بچه بازیه نه پیشرفت در اوپن سورس و لینوکس و... مگه سایت Myspace اومدیم یا Orkut؟ اینجا یه انجمن از نوع معمولی....
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #10 : 03 خرداد 1387، 09:11 ب‌ظ »
دوستان همه به من لطف دارن ! این که تاپیک های من با opensource مغایرت داره رو قبول دارم اما مگه همه باید یه فرهنگ رو دنبال کنن تا Ubuntu پیشرفت کنه ؟!

این صحبت هایی که در زیر نوشتم برداشتی از صحبت های من با چند تن از رهبران و مدیران سایت بوده ! ( به صورت حضوری و دیداری - تلفنی - چت و ...) که من به صورت زیر ویراس داریش کردم تا همه بتونن متوجه و ازش اشتفاده کنن (البته اگه به درد بخوره)

من خدمت رهبران سایت عرض کردم : که من نه opensource ام نه closesource !
فرمودن : برای اینکه اوبونتویی باشی یا باید مطالعه کنی و بیای توی فرهنگ ما ! یا باید در سایت در حد یه کاربر معمولی باشی
عرض کردم : اوبونتو از دید من یه محصول هست و من به دید سیستم عامل برتر بهش نگاه می کنم !
فرمودن : اوبونتو و اوپنسورس از هم جدا نمی شن ! لینوکس یه فرهنگ هست !
عرض کردم : اگر فردی با فرهنگ متفاوت در یک جامعه بره و شروع به کار و زندگی کنه اشتباه ؟! آیا باید اون فرد رو ترد کنن ؟!
فرمودن : اگر کسی در یک جامعه بره و قواننین رو رد کنه، دستگیرش می کنن !
عرض کردم : خوب بالاخره این اوپن سورسی که من بهش عمل نکردم فرهنگ هست یا قانون ؟!
فرمودن : ما با قانون از فرهنگمون حمایت می کنیم تا کسی نتونه بهش صدمه بزنه
عرض کردم : اگه فرهنگ اصیل باشه ( که اوپن سورس قطعا اصیل و ماندگار و زیبا و پایدار هست ) مثل فرهنگ ایران با این همه جنگ و ... برای همیشه باقی می مونه ! فرهنگ نیاز به دفاع و قانون نداره !
   در تمام جوامع مردم به پشتوانه فرهنگی شون از قوانین وضع شده کشورشون حمایت می کنن ! نه برعکس !
   اگر فرهنگ ما فرهنگ بدی باشه ( که اوپن سورس به هیچ وجه این طور نیست ) دفاع کردن قانونی ازش کار اشتباهی هست ! پس در نتیجه این که ما با قانون از فرهنگ دفاع کنیم کار درستی نیست ...
عرض کردم : انتقاد بنده به هیچ عنوان محاکه نیست ! جا داره ما از همه تیم ایران تشکر کنیم ! که اوبونتو رو تا این حد توی ایران گسترش دادن ! که این فرهنگ زیبای اوپن سورس رو گسترش می دن ! دستتون درد نکنه ! اما میشه کارو بهتر از این هم انجام دارد

تمام حرف من اینه :
ما انقدر اوپن سورس مقدس کردیم و انقدر قانونی برخورد کردیم و انقدر سخت در این راه قدم می زنیم که یه کاربر تازه وارد یا یکی که از فرهنگ دیگه ای اومده سختشه که اوپن سورسی بشه ! ازش دوری می کنه ! خودش رو اندازه اوپن سورس نمی بینه ! و ...
اگر ما یکم از قید و بند اوپن سورس در بیام و با کاربرای دیگه اونایی که با فرهنگ های مختلف میان (کلوز سورس و ...) دوستانه بر خورد کنیم اونا رو هم از خودمون ببینیم ! اصلا بگذاریم رشد کنن ! مدیر بشن ! ناظر بشن ! این باعث می شه همه به فرهنگ ما جذب بشن ! حتی اگر جذب نشن دارا در جهت اهداف فرهنگ ما کار می کنن ! چرا ردشون کنیم ؟
بگذاریم هرکدوم با فرهنگ خودشون لینوکس رو نشر بدن ! این باعث می شه ما به هدفامون برسیم اونا هم یواش یواش توی فرهنگ ما حل میشن ! مثل فرهنگ ایران که تمام دنیا به ما حمله کرد اما هرکسی در ایران موند ذوب شد و دست آخر ایرانی شد !
آیا تمام این عین اوپن سورس نیست ؟ این دوستی تمام فرهنگ ها در راه پیشرفت لینوکس ! عین فرهنگ اوپن سورس نیست ؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #11 : 03 خرداد 1387، 10:01 ب‌ظ »
به نظر من خالی کردن میدان شاید ساده‌ترین راه‌حل باشه ولی نه تنها بهترین راه نیست، بلکه اصلاً راه‌حل خوبی نیست ! مشکلات و اختلاف عقیده در همه جا هست. اگر تونستی با وجود سختی ها و مشکلات، شونه خالی نکنی و ادامه بدی کار بزرگی کردی.

ولی انشالله هرجا هستی، شاد و پیروز و سربلند باشی :)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #12 : 03 خرداد 1387، 10:22 ب‌ظ »
من یه اوبونتویی هستم و برای نرم افزار اوپن سورس احترام قایلم اما معتقدم نیستم که یه برنامه حتما باید اوپن سورس باشه. البته این در مورد سیستم عامل فرق می کنه به نظر من باید اوپن سورس باشه. می بینی که با کمال افتخارم در انجمن هستم و اصلا برام مهم نیست عادی هستم یا حرفه ای یا... این درجه بندی ها برای سایت های دوست یابی خوبه نه اینجا. چه بسیارند برنامه های سورس بسته که دست اوپن سورس رو از پشت بستند و بر عکس. اوبونتویی هستم اما سنگ اوپن سورسم به سینه نمی زنم. اسم وبلاگم رو هم نذاشتم وبلاگ معرفی نرم افزار اوپن سورس گذاشتم معرفی نرم افزار. ببین دوست من در این کشور خیلی ها جو گیرند. سریال مرد هزار چهره یادت نره. اینجا مردم فردیت ندارند. همه باید تابع جمع باشن. حالا یکی عین من و تو که میاد میگه (من) اینجوری می گم همه شاکی می شن که چون ما اینجوری می گیم تو هم باید عین ما باشی. مایکروسافت هم یه مجموعه بر پایه (ما) است و خیلی از جوامع لینوکس هم (ما) هستند و به (من) اهمیت نمی دن. من مخالف ویندوزم به خاطر انحصارگرایی و کیفیت بد نه این که اوپن سورس نیست. می تونه اوپن سورس نباشه اما انحصارطلبم نباشه و به همه میدون بده نه اینکه سنگ بندازه. توجه کن بین عوام لینوکسی یعنی یه آدم که ادعا می کنه همه چیز می دونه در حالی که این جوری نیست. دلیل این مساله هم همینه که کمی جو گیرند.
بمون آقاجون نرو. این انجمن مال تو و هیچ کس هم نمی تونه تو  رو از اینجا بیرون کنه. خودتم نباید بری. تو یه (من) هستی و قابل احترام با کلی ایده و فکر نو. برو انجمن اوبونتوی بین الملل رو ببین ملت چه راحت از مایکروسافت و مک او اس و لینوکس حرف می زنن. برو وبلاگ ها رو بخون ببین چی می گن. اینجا اوبونتو شده وحی اونجا یه سیستم عامل خوب و کار راه انداز است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #13 : 03 خرداد 1387، 10:51 ب‌ظ »
این پست با توجه به صحبتهایی که تو IRC شد قفل میشود! همه آزادند از اوبونتو استفاده کنند و لذت ببرند و البته باید به قوانین متن‌باز و GPL و سایت احترام بگذارند :)
به نظرم بی‌انصافیه بزرگیه اگر بگیم این انجمن انجمن آزادی نیست...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom