کسی عاشق چشم و ابروی کاربر ویندوز نیست که واسش نرمافزار رایگان بسازه. در ویندوز هدف فقط و فقط جیب کاربره.
نرم افزار تحت GPL برای ویندوز ندیدید ؟ نرم افزار کاملا رایگان چه طور ؟ جستجو کنید به نتایج خوبی میرسید ، خود بنده تو یک پروژه کاملا رایگان همکاری دارم آزاد هم نیست یکی از قدرتمند ترین نرم افزارهای موجود در حیطه خودش هست ، کسب درآمد شرکت هم از سایر نرم افزار های تجاریش صورت میگیره .
اما فکر نمیکنم نویسندهی تاپیک هزینهای برای نرمافزارها پرداخت کرده باشند.
ربطی نداره ، این همه کاربر دارند هزینه پرداخت میکنند ، این همه نرم افزار رایگان ، این همه تنوع و سایت های امن ، شما دارید علنا میگید هر برنامه ای رو بخواید در ویندوز نصب کنید باید در سایت های وارز و تورنت با سختی پیداش کنید و به احتمال قوی آلوده میشید ، که با وجود سایتی مثل download.com کاملا خنده داره ، جدا از اون که سایت سازنده موجوده ، یعنی مقایسه عادلانه اینقدر سخته ؟
من که متوجه نشدم. لطفا رمزی صحبت نکنید
بنده بنا به دلایلی ترجیح میدم نرم افزارهای مورد نظرم رو از سایت سازنده دریافت کنم منظور مزیتی بود که برای هر دو سیستم عامل موجوده .
خیر حالت نرماله
Okay ، وقتی پافشاری میکنید دیگه کاریش نمیشه کرد ، البته شما درست میفرمایید این حالت که گفتید حالت کاملا نرمال و عالی هست که در مقابلش بدترین شرایط موجود در ویندوز رو باهاش مقایسه کردید نه حالتی که در کامپایل دچار مشکل میشید . قسمت باز کردن مرورگر و رفتن به سایت و دانلود سورس و مشکلات احتمالی دانلود سورس و فرستادن منابع سیستم به هواخوری برای کامپایل ، زمان برای کامپایل ، دردسر وابستگی ها و ... رو هم فراموش کردید ذکر کنید .