انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرمت کردن درایو ext3 با ویندوز << :-شرمنده >>  (دفعات بازدید: 1941 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
سلام به همه ی دوستان
اول اینکه احتمالا موضوع تکراری هست ولی من هرچی تو انجمن می گردم تاپیک بدرد بخوری که جواب داشته باشه پیدا نکردم البته یکی از دلایلی بی حسلگی من هست اما جدا جستجو فروم هم واقعا ضعیف هست X-( من این مشکل رو بار ها مطرح کردم
اما مشکل اینجاست که من می خوام مدتی از دردسر های ازادی راحت باشم و کمی برای استراحت در دنیای محدود اما تضمین شده باشم (به نظرم الان توهین کردم اما واقعا قصدش رو نداشتم :-)) )
من درایو ext3 رو با ext2reader باز کردم اما مشکلاش انقدر زیاده از قبیل پرمیشن هایی که می خواد و ... که تصمیم گرفتم فرمتش کنم اپتدا قصد داشتم که از طریق computer managment فرمت کنم که با این ارور مواجه شدم
the format did not completly succecfully
و پارتیشن مجیک هم که رو سون نصب نمی شه یکی دو نرم افزار هم نصب کردم فایده نداشت
حالا می خواستم بدونم راهی دوستان می دونن برای این مشکل نرم افزاری یا یکم کلی تر مصلا فرمت کردن از طریق یکم سیستمی تر :-؟
ممنون می شم و پشاپیش ناراحتی دوستان رو برای تکرای بودن تاپیک شدیدا می پذیرم و قبول دارم :|

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
پاسخ : فرمت کردن درایو ext3 با ویندوز << :-شرمنده >>
« پاسخ #1 : 18 شهریور 1391، 01:02 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
دشمنت شرمنده باشه تو هیج وقت نمیتونی براحتی اونو از تو ویندوز فرمت کنی باید در managment اون پارتیشن را دیلیت کن و تبدیل به فضای خالی کنی سپس فضای هالی را به ntfs فرمت کنی
ولی دوست عزیز مهاجرت کامل از ویندوز به لینوکس یا حتی مهاجرت ناقص (ویندوز همراه لینوکس) زیاد رخ داده
اما مهاجرت کامل به ویندوز از لینوکس  ::)
دنیای آزادی نا امن نیست فقط چون منبعش باز هست اگر نا وارد باشی با یک دستکاری تو فایل های سیستم
 باید با لینوکست : ):P کنی
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1391، 01:22 ب‌ظ توسط mohammad ali sadraei »

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
پاسخ : فرمت کردن درایو ext3 با ویندوز << :-شرمنده >>
« پاسخ #2 : 24 شهریور 1391، 11:19 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
دشمنت شرمنده باشه تو هیج وقت نمیتونی براحتی اونو از تو ویندوز فرمت کنی باید در managment اون پارتیشن را دیلیت کن و تبدیل به فضای خالی کنی سپس فضای هالی را به ntfs فرمت کنی
ولی دوست عزیز مهاجرت کامل از ویندوز به لینوکس یا حتی مهاجرت ناقص (ویندوز همراه لینوکس) زیاد رخ داده
اما مهاجرت کامل به ویندوز از لینوکس  ::)
دنیای آزادی نا امن نیست فقط چون منبعش باز هست اگر نا وارد باشی با یک دستکاری تو فایل های سیستم
 باید با لینوکست : ):P کنی
این مسیری که شما گفتین انجام دادم اما نشد :(