انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی برای راه اندازی سرور جدید اداره  (دفعات بازدید: 4281 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین metman

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
بنام خدا

من تازه کارم
مممنون میشم راهنمایی کنید

واسه اداره می خوام یه سرور اشتارک فایل و اینترنت راه بندازم
با قابلیت های زیر
امنیت مطلوب
استراک فایل در شبکه
اشتراک اینترنت از طریق share یا اگه بشه اکانتینگ  حداقل مثل ccproxy ویندوز
همراه ftp انتقال یاعتی فایل به هاست وبسایت اداره
سرور مرکزی دانلود فایل های حجیم (الآن سرورم xp هست که امنیتش صفره و کارای فق رو انجام میده و Idm اون دائم فعاله
درضمن با یهip ثابت از اداره با remote یا vnc یا حداکثر teamviewr  بهش وصل میشم
حالا میخوام حداقل های فوق رو بتونم رو لینوکس راه بندازم

البته احتمالا بخوام  لوکالهاست وبسایت داخلی اداره هم بشه  برای کاربران داخل اداره

لطفا راهننمایی کنید   درضمن واسش یه سیستم 4 هسته ای 500 گیگ  با درایوهای ntfc کنار گذاشتم

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : راهنمایی برای راه اندازی سرور جدید اداره
« پاسخ #1 : 23 شهریور 1391، 09:45 ق‌ظ »
بنام خدا

من تازه کارم
مممنون میشم راهنمایی کنید

با قابلیت های زیر
امنیت مطلوب
استراک فایل در شبکه
اشتراک اینترنت از طریق share یا اگه بشه اکانتینگ  حداقل مثل ccproxy ویندوز
همراه ftp انتقال یاعتی فایل به هاست وبسایت اداره
سرور مرکزی دانلود فایل های حجیم (الآن سرورم xp هست که امنیتش صفره و کارای فق رو انجام میده و Idm اون دائم فعاله
درضمن با یهip ثابت از اداره با remote یا vnc یا حداکثر teamviewr  بهش وصل میشم
حالا میخوام حداقل های فوق رو بتونم رو لینوکس راه بندازم

البته احتمالا بخوام  لوکالهاست وبسایت داخلی اداره هم بشه  برای کاربران داخل اداره

لطفا راهننمایی کنید   درضمن واسش یه سیستم 4 هسته ای 500 گیگ  با درایوهای ntfc کنار گذاشتم
خیلی عالی میشه اگر از اول و با طرز فکر اینکه ما مبتدی هستیم توضیح بدین ممنون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 23 شهریور 1391، 12:20 ب‌ظ »
خوب شاید در ظاهر ساده به نظر بیاد، ولی انجام این کار به صورت صحیح، به خصوص اگر تجربه‌ای در این زمینه نداشته باشید، خیلی کار ساده‌ای نیست.
خوب کارتون دو قسمت داره.
قسمت اشتراک فایل:
برای این قسمت باید از SAMBA استفاده کنید. برای Authentication راه‌های متفاوتی هست، ولی خوب ساده‌ترین راه استفاده از سیستم کاربری خود گنو-لینوکس و PAM هستش.
برای اطلاعات بیشتر مستندات SAMBA رو بخونید.
قسمت اشتراک اینترنت:
روش‌های مختلفی وجود داره. روشی که من استفاده می‌کنم، استفاده از Squid به عنوان Cache Server هست که به صورت Transparent تنظیم شده همراه با NAT برای پورت‌های دیگه. بسته به نوع اکانتینگتون ممکنه نتونید به صورت Transparent از Squid استفاده کنید و نیاز باشه که توی کامپیوترها Proxy تنظیم کنید یا از WPAD استفاده کنید که Proxy به صورت خودکار در اونها شناسایی بشه. روش‌های اکانتینگ مختلفی هم توی Squid موجوده و در شرایط خاص شاید نیاز باشه کمی اسکریپت‌نویسی هم انجام بدید، ولی خوب کاملا بستگی داره که چطور بخواید این کار انجام بشه.

برای وصل شدن به سرور هم که SSH معمول‌ترین راه هستش.

در کل، اول پیشنهاد می‌کنم که ریسک نکنید و سیستم سرور رو ناگهان عوض نکنید تا سرویس‌ها راه بیفته، بلکه این سرویس‌ها رو قدم به قدم روی یک کامپیوتر دیگه راه بندازید، تست‌های لازم رو انجام بدید و مطمئن بشید که همه چیز کار می‌کنه، بعد سیستم‌عامل سرورتون رو عوض بکنید. در مورد توضیحاتی که دادم، کلمات کلیدی رو به انگلیسی گفتم و اونهایی رو که متوجه نشدید رو می‌تونید در گوگل جستجو کنید.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #3 : 23 شهریور 1391، 01:31 ب‌ظ »
برای در دسترس گذاشتن پرونده ها برای همه میتوانید از vsftpd بهره برید
همچنین برای اینکه هر کاربر هم یک پوشه اختصاصی داشته باشد میتوانید ssh_jail راه بیندازید . برای کارگزار وب هم lighttpd بنصبید اگر که تنها یک وبگاه یا انجمن نیاز دارید
برای  تعریف حساب اینترنتی هم ساده ترین راه dante است و اگر مهار بیشتری بر روی کار میخواهید squid کارساز است
===========================
اگر خواستید هزینه کنید در خدمتم

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #4 : 23 شهریور 1391، 04:36 ب‌ظ »
اگر از ntfs استفاده کنین وقتی که مقدار مصرف از پارتیژن ntfs بالا بره باعث ایجاد مصرف سی پی یو میشه. یا همون ایجاد لود .
اگر نوع مدیریت تون قراره گرافیکی باشه چون اسم از ssh برایه اتصال نبردین میگم . ispconfig به نظرم برایه مدیریت سرور از همه بهتره.
برایه اشتراک اینترنت از اکانتینگتون چه انتظاراتی دارین ؟
این خط یعنی چی :
------------
------------
یعنی 24 ساعته باش فایل میزارین دانلود ؟ اگه منظورتون اینه که 24 ساعته میزارینش دانلود تو لینوکس دانلود منیجر مثل idm نداریم.

این کتاب کمک خیلی خوبی میتونه باشه:
http://ubuntuone.com/34vZZZh0YVt2PPBfhdrpkL

آفلاین metman

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 24 شهریور 1391، 11:19 ق‌ظ »
بنام خدا
با عرض سلام و ادب و احترام

ممنون از پاسخ سریعتون

متاسفانه باید بگم اگه میشه زیر دیپلم صحبت کنید

نوع لینوکس چی باشه؟
نوع برنامه های اضافه بهمراه کاربردشون چی باشه؟

برای اهداف زیر:
اشتراک اینترنت با پروکسی یا حداقل شیر کردن عادی
اکانتینگ اینترنت بر اساس میزان و حجم مصرف    یا راحت تر بگم vpn اکانتینگ شده
ftp زمانبندی شده برای ارسال دیتا به هاست
راه اندازی پرتال داخلی شبکه
فلدر اشتراک در شبکه برای رد و بدل کردن فایل در شبکه و حذف حافظه فلش در شبکه اداری -در حال حاضر بنام هر فرد یه فلدر در سرور هست که فایل های مشترک رو اونجا می ریزن و استفاده می کنن
در صورت امکان مانیتورینگ و اتصال به ریموت سیستم های ویندوزی شبکه
ریموت از راه دور با مشابه های ریموت دسکتاپ یا vnc
برنامه دانلود منیجر

در حال حاضر centos 6.3 x64  نصب کردن  دیدم بقیه درایوهای ntfs سرور رو نمی شناسه

ممنون اگه برای یه مبتدی توضیح بدید   دارم روی یه سیستم تحقیقاتی  4 هسته ای نو  کار میکنم تا عملیاتیش کنم

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #6 : 24 شهریور 1391، 06:32 ب‌ظ »
نوع لینوکس رو قبلا هم گفتم. به هر کدوم که بیشترین تسلط رو ددارین
اشتراک با پروکسی که میشه همون squid که دوستان هم گفتن . f
freeradius اکانتینگ رایگان هستش ولی من که تست کردم با squid سازگاری نداره چون پلاگین squid خیلی قدیمیه. برایه شما همون vpn بهتره .
در هر صورتی اینترنت رو به هر شکلی به کار برا رسوندین احتیاج به کش سرور دارین تا تو پهنا باند صرفه جویی بشه و کیفیت اینترنت بره بالا.
برا اکانتینگشم که میخاین به صورت حجمی باشه ibs نسخه رایگان میتونین استفاده کنین یا سیب نشخه رایگان. با freeradius نمیدونم میشه انجام داد یا نه .
برایه ftp زمان بندی شده هم میتونین با cron ترکیبش کنین . کلا هرچیزه زمان بندی شده رو با کرون میشه انجام داد.
برایه فلدر اشتراک شبکه samba رو که دوستان گفتن .
نرم افزار مانیتورینگ بستگیی داره چی بخاین مانیتور کنین . مانیتورینگایه کامل اینها هستن تا جایی که من میدونم : cacti nagios
برا رموت گرافیکی  که vnc باید نصب کنین .

پرتال داخلی سازمان یعنی وب سرور با dns سرور  که وب سرور رو شما با lamp نصب کنین تا راحت نصب بشه dns سرورم که جدا نصب میشه.

کلا شما چون اشنایی ندارین یک کنترل پنل نصب کنین مثل ispconfig یا webmin یا zentyal  بهتره.
این برایه ntfs : http://wiki.centos.org/TipsAndTricks/NTFS

برا دانلود منیجر هم تا دلتون بخاد تو همین فروم مطلب هست فقط یک جستوجو بزنین.

آفلاین sepehr912

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 26 شهریور 1391، 02:43 ب‌ظ »
من باشم بهتون freenas رو پیشنهاد میدم که خوب البته freebsd هستش و customize شده برای همین کار CIFS و FTP
ولی برای اینترنت نه