انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نصب کارت گرفیک Nvidia بر روی لپتاب Asus k45  (دفعات بازدید: 4988 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
سلام
میخوام رو لپتابم لینوکس 12.4 نصب کنم منتهی کارت گرافیک انویدیا 610m دو گیگ که میخوام کامل بشناسه و از امکاناتش استفاده کنم نمیشه
من بک ترک نصب کرده بودم که هیچی رو نمیشناخت سعی هم نکردم که کاری کنم روش و الان 12.4 نصب کردم که الان درگیر نصبش هستم  همه مدلها رو هم امتحان کردم جواب نگرفتم

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
بهتره جزئیاتی بیشتری از سیستمتون رو در اختیار دوستان قرار بدین تا بتونن راهنماییتون کنن
مثلا سی پی یوی سیستتون چیه!
کدوم درایورا رو امتحان کردین رسمی یا آزاد؟
نکته:اگه میخواین درایور غیر آزاد رو نصب کنین در گام اول فکر کنم باید درایور غیر آزاد رو غیر فعال کنین
یه چیز دیگه که من نفهمیدم اینه که شما توی مراحل نصب اوبونتو گیر کردین یا کارت گرافیک؟ :oops:

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
سلام
میخوام رو لپتابم لینوکس 12.4 نصب کنم منتهی کارت گرافیک انویدیا 610m دو گیگ که میخوام کامل بشناسه و از امکاناتش استفاده کنم نمیشه
من بک ترک نصب کرده بودم که هیچی رو نمیشناخت سعی هم نکردم که کاری کنم روش و الان 12.4 نصب کردم که الان درگیر نصبش هستم  همه مدلها رو هم امتحان کردم جواب نگرفتم

برای لپ تاپ بهتره از 12.10 اوبونتو استفاده کنید.

برای نصب گرافیک در 12.04 از سیستم ستینگ برو به قسمت additional drive

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
سلام
لپتابمو روش اوبونتو نصب کردم
منظورم از مشکل در نصب کارت گرافیکش بود

من درایورشو از خود سایتش گرفتم و  به روشی که گفته بود نصبش کردم بعد که ریبوت کردم الان رزولوشنش شده 800در 600
   از طریق aditional   هم رفتم و منتهی فایده ای نداشت
همچنان موندم چکارش کنم
کانفیگ لپتاب من
core i 7  8gig ram  vga gforce  610m hdd 750

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
برو توی قسمت رزولوشن که در سیسم ستینگ هست رزولوشن رو تغییر بده.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
دست شما درد نکنه  اگر می شد که نمیومدم بپرسم  قوربون سولوشنت برم من عزیزم

کانفیگشو کلا ... دلم نمیخواد یه بار دیگه نصب کنم میخوام دستی درستش کنم یاد بگیرم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
راه‌انداز انحصاری رو پاک کن و راه‌انداز آزاد رو نصب کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
فعلا  که رو لپتابم اوبونتو ۱۲.۱ نصب کردم دارم اپدیتش میکنم ببینم چی میشه

ولی درایور های آزادو که نصب کردم نشناخت کارت گرافیکمو  حالا اینو نصب کنم ببینم میشه یا نه

اگر کسی سولوشن خوبی داره بگه لطفا ممنون هیچ خوشم نمیاد دوباره برم ویندوزی بشم

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
رو اوبونتو از 11.10 به بعد درایور اصلی مشکل داره . یا کار نمیکنه یا رزولوشن رو خراب میکنه منم با لپتابم این مشکل رو داشتم.
اول درایور اصلی رو که از سایت انویدیا گرفتین پاک کنین . توترمینال بزنین nvidia بعد چند بار دکمه tab رو بزنین دستورش میاد. بعد که پاک کردین یک بار رستارت کنین .
بعد این دستوراتو بزنین . فکر کنم حدود 50 مگ چیزی دانلود میکرد :
sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates
sudo apt-get update
sudo apt-get install nvidia-current

بعد یک دست رستارت کنین
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1391، 11:34 ب‌ظ توسط alieblice »

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
سلام دوست عزیز ، این کارو انجام دادم ولی تاثیری نداره  از 11.10 به خاطر اومدن نسل هیبریدی کارت های گرافیکی و پشتیبانی کامل نکردم کارتهای گرافیکی nvidia  از این مورده که ما به مشکل بر میخوریم درایورهاشو من نصب میکنم رزولوشن کامل عوض میشه و میره به سمت حداقل ،  واقعیتش اینه که روی این سری فعلا آرچ تونسته کارهایی بکنه ولی خوب من میخوام از دبیان استفاده کنم و انگار باید صبر کنم

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
سلام
مرسی اقای شفقی

راستش از خنگیه منه درست نخونده بودمش خودم بارها همین سایتی که داده بودی رو دیده بودم وانجام داده بودمش الان نصبش کردم و مشکلی نداره
مشکل من این بود نباید با کاربر روت وارد بشی چون میریزه به هم سیستمت به هرحال مرسی حالا مشکلم اینه که کارت گرافیکی که توی
 setting >details
چیزی نشون نمیده تو قسمت درایور کارت گرافیکش
مینوشه نمیشناسم و استاندارد نصب شده کارت گرافیکش
تازه nvidia-setting
هم با ارور میاد بالا و میگه درست پیکر بندی نشده و...

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
 توجه کنید که حتما حتما دستورات را باید با دستور sudo  و تو یوزر انجامش بدید چون رزولوشنش میریزه به هم و میشه 800X600  این مورد رو من رو همین لپتاب خودم asus K45  تست کردم و جواب گرفتم و الان کارت گرافیک و اپن جی الش نصبه و با دستور

glxspheres

optirun glxsperes

میتونید تست کنید که آیا از اپتیرن استفاده میکنی یا نه که یه صفحه ای میاد و تست رو انجام میده

optirun  firefox

نشون میده که همه چیز درست نصب شده

بسته ی  mesa-utils  رو نصب کردم رو سیستم  درایورش رو اینتل شناخته با نوع پردازنده که اینجا نوشته   ivybridge  و experience  رو هم زده استاندارد

اگر من بخوام سویچ کنم رو کارت گرافیک nvidia  چکارش کنم ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ivybridgeها نباید مشکلی داشته باشن. ببین نمی‌تونی گرافیک اضافی (انویدیا) رو از بایاس سیستم خاموش کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن