انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل صدای smplayer  (دفعات بازدید: 1712 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
مشکل صدای smplayer
« : 29 شهریور 1391، 12:29 ب‌ظ »
smplayer رو نصب کردم و دیدم صدا نداره. چطوری درست میشه؟
کدک ها نصبه. لوبونتو12.04 .بقیه پلیر ها صدا دارن فقط این صدا نداره
debian 12 gnome

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل صدای smplayer
« پاسخ #1 : 03 مهر 1391، 09:15 ب‌ظ »
سلام خدمت شما دوست عزیز
چون بقیه‌ی برنامه‌ها صدا دارن، به نظر می‌رسه که مشکل از سیستم‌عاملتون نیست بلکه مشکل از اون برنامه هست. لزومی نداره که حتما از این برنامه استفاده کنید، می‌تونید که این برنامه‌ رو کنار بذارید و از یه برنامه‌ی سبک و خیلی خوب دیگه مثل rhythmbox استفاده کنین. (برای پخش فایل‌های صوتی) (برنامه‌ی پیش‌فرض گنوم)
یه معادل‌ دیگه که فوق‌العاده است ولی سنگین‌تر هست VLC می‌باشد (برای پخش فایل‌های صوتی و تصویری) :)
برای پخش فایل‌های تصویری totem هم خیلی خوبه (برنامه‌ی پیش‌فرض در گنوم)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #2 : 03 مهر 1391، 09:46 ب‌ظ »
سلمان جان شما که کلا صورت مسئله رو پاک و پوک نمودید ;D

آقای آقا سامان عزیز. ببینید بنده قبول دارم که لینوکس یک مقدار روی خوششو بهتون نشون نداده و اذیتتون کرده. اما شما خودتون در حل نشدن مشکلات مقصرید. من هر چه سعی کردم اینو واستون جا بندازم شما قبول نکردید و فرمودید بنده تعصب دارم و طلبکار هستم و این صحبتها.
ببینید اولا جامعه‌ی گنو/لینوکس خیلی بزرگه. پس احتمال اینکه شما اولین نفری باشید که به چنین مشکلی خورده خیلی پایینه. بنابراین پیش از همه حتما در وب جست‌و‌جو کنید. باز مارک نزنید روی من. این تجربه‌اس. از ابتدا راه حل تمام مشکلاتم رو به جز یک مورد (که داخل فروم پرسیدم و به جواب رسیدم) با جست‌و‌جوی در گوگل پیدا نموده‌ام. پــــــس یکی از دلایلی که نوشته‌هاتون جواب نمیگیره می‌تونه همین باشه. یعنی سؤالتون تکراریه و دیگران چون قبلا جواب این سؤال رو داده‌ان دیگه رغبت نمی‌کنند دوباره بنویسند و انتظار دارند شما خودتون این نکته رو بدونید و از قبل جست‌و‌جو کرده باشید.
نکته‌ی بعد که باید مد نظر داشته باشید روش صحیح سؤال نمودنه. تمام سؤالات شما به شدت کلیه و خبری از جزئیات درش نیست. مثلا برای همین مشکل، شما هیچ اطلاعاتی در اختیار ما نگذاشته‌اید. بر فرض که قبلا یک نفر دیگر نیز با صدای smplayer مشکل داشته که دلیل نمی‌شه شما هم همون مشکل را پیدا کرده باشید. هر چند ظاهر قضیه یکسانه اما امکان داره این قطعی صدا در هر مورد به یک دلیل خاص و متفاوت رخ داده باشه.
پس درست بپرسید. اولین قدم برای حل چنین مشکلاتی اینه که نرم‌افزار مورد بحث رو داخل ترمینال اجرا کنید و خروجی رو مطالعه کنید. هر مشکلی که رخ بده ثبت می‌شه. شما باید ابتدا خودتون این لاگ رو مطالعه کنید. تفکر و تأمل نموده و راه حل را حدس بزنید. اگر نشد ارور رو سرچ کنید. و در آخر اگر باز هم به جواب نرسیدید بیاید و با در اختیار گذاشتن اطلاعات کامل تاپیک ایجاد کنید. می‌گن یه سؤال خوب خودش جوابو به همراه داره.
پس اکنون داخل ترمینال بنویسید smplayer و پس از اجرا شدن نرم‌افزار یک فایل تصویری رو باهاش باز کنید و اگر داخل ترمینال اکسپشن داد به همون چیزی که در بالا گفتم عمل کنید.  داخل پرانتز هم بگم که قریب به تمام فرمان‌ها علاوه بر یک خروجی مختصر و استاندارد، خروجی‌های کامل‌تر هم دارند که با قرار دادن آپشن v به آنها می‌رسید. v ابتدای verbose به معنای پرگویی و پر حرفی است. همچنین با گذاشتن vv یا vvv خروجی مفصل‌تر می‌شود. بنده خودم از vlc استفاده می‌کنم و این آپشن واسش کار می‌ده. اما smplayer رو نمی‌دونم. پس بهتره این یکی رو هم امتحان کنید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
« پاسخ #3 : 04 مهر 1391، 02:52 ق‌ظ »
نقل‌قول
آقای آقا سامان عزیز. ببینید بنده قبول دارم که لینوکس یک مقدار روی خوششو بهتون نشون نداده و اذیتتون کرده. اما شما خودتون در حل نشدن مشکلات مقصرید. من هر چه سعی کردم اینو واستون جا بندازم شما قبول نکردید و فرمودید بنده تعصب دارم و طلبکار هستم و این صحبتها.
حرف من یه چیز دیگه بود.فرض کنیم هیچ کس با لینوکس مشکل نداره. باز هم همه میتونن ازش انتقاد کن و هیچ کس نباید بهش حمله(یا هر کلمه دیگه) کنه. منظور من این بود. همون حق انتقاد.ببین داداش الان شما سنت کمه شاید متوجه نشی و بعدا بهش برسی. اگه وبگلا جادی رو دنبال کرده باشی حتما مییدونی چی میگم . اگه متوجه هم نشدی من معذرت میخوام. اوکی؟
ازادی کجایی که جای تو خالیه ....
 به اواتارم دقت کنید خیلی حرفا برای گفتن داره
سپاس بخاطر جواب ها گرچه دیگه به دردم نمیخوره. رفتم سراغ زوبونتو
امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا

« آخرین ویرایش: 04 مهر 1391، 03:00 ق‌ظ توسط سامان . »
debian 12 gnome