0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من هم هر وقت زمانی که سیستم روشن باشه کیبورد رو جدا کنم و دوباره وصل کنم اینجوری میشه
حالا که بحث باگ شد یه باگ ویندوزی بگموین 7:روی یکه از برنامه های توی تسک بار راست کلیک کنید.حالا روی دکمه استارت کلیک کنید. یه وقت اگه ویندوز ندارین نرین نصب کنید تا ببینید چیه چون باگ آن چنانی نیست ویندوز 8 هم یه همچین چیزی داشت درست یادم نیست
نقلقول از: Masoud92m در 27 شهریور 1391، 10:20 بظمن هم هر وقت زمانی که سیستم روشن باشه کیبورد رو جدا کنم و دوباره وصل کنم اینجوری میشه ولی ویندوز این مشکلات رو نداره، حالا هی بگید ویندوز بدهنقلقول از: sorena100 در 28 شهریور 1391، 12:06 قظحالا که بحث باگ شد یه باگ ویندوزی بگموین 7:روی یکه از برنامه های توی تسک بار راست کلیک کنید.حالا روی دکمه استارت کلیک کنید. یه وقت اگه ویندوز ندارین نرین نصب کنید تا ببینید چیه چون باگ آن چنانی نیست ویندوز 8 هم یه همچین چیزی داشت درست یادم نیستخوب هیچی نشد، هیچی هم باگ باحالیه هاااااخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ببخشید. تصحیح می کنم: حالا روی استارت راست کلیک کنید.
ولی ویندوز این مشکلات رو نداره، حالا هی بگید ویندوز بده
نقلقول از: desatir7316 در 29 شهریور 1391، 05:41 بظولی ویندوز این مشکلات رو نداره، حالا هی بگید ویندوز بدهاین مشکل راه حلش را ئیدا کردم توی kd این جوری میشه تو بخش کیبورد تنظیمات می تونی نام لاک را تنظیم کنی