انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک مسئله عجیب ! مینت غیب شد  (دفعات بازدید: 789 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
یک مسئله عجیب ! مینت غیب شد
« : 28 شهریور 1391، 04:17 ب‌ظ »
3 توزیع رو نصب کردم 1- اوبونتو 2- لوبونتو 3- مینت . یه روز بعد از نصب مینت دیدم هیچ اثری ازش نیست نه تو منوی گراب نه پارتیشن هاش هست.
دوباره نصبش میکنم چیز مهمی توش نداشتم.این تاپیک رو زدم که اگه دوستان این مسئله براشون پیش اومده یا  دلیلش رو میدونن  بگن همین.
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1391، 04:20 ب‌ظ توسط سامان . »
debian 12 gnome

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ : یک مسئله عجیب ! مینت غیب شد
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1391، 04:48 ب‌ظ »
خب یک بار گراب رو اپدیت میکردین ببینین چی مشه . احتمالا با همین اپدیت گراب مشکل حل میشده .

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
« پاسخ #2 : 28 شهریور 1391، 05:03 ب‌ظ »
وقتی پارتیشن هاش هم نیست چطوری بااپدیت گراب حل بشه؟
الان دوباره خواستم با فلش نصبش کنم بعد از مرحله تعین حجم پارتیشن ها اون پنجره نصب محو میشه چرا؟
debian 12 gnome

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 03 مهر 1391، 09:27 ب‌ظ »
3 توزیع رو نصب کردم 1- اوبونتو 2- لوبونتو 3- مینت . یه روز بعد از نصب مینت دیدم هیچ اثری ازش نیست نه تو منوی گراب نه پارتیشن هاش هست.
دوباره نصبش میکنم چیز مهمی توش نداشتم.این تاپیک رو زدم که اگه دوستان این مسئله براشون پیش اومده یا  دلیلش رو میدونن  بگن همین.
دوست عزیز
نصب کردن سه سیستم‌عامل گنو/لینوکسی در کنار هم، نیاز به داشتن اطلاعاتی در رابطه با پارتیشن‌بندی سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس داره. بهتر بود قبل از انجام دادن کاری که تخصص و تسلط کافی رو ندارید، از یک نفر مشورت می‌گرفتید. حالا خداروشکر که اطلاعات مهمی نداشتید.

چون می‌گید که اون پارتیش‌ها دیگه نیستند پس قطع به یقین زدید همه‌چی رو پاک کردید، به تجربه‌ی خودم دیدم هاردهایی که زیاد سیستم‌عامل روشون نصب می‌شه و پاک می‌شه،‌بعضی مواقع دیگه سیستم‌عامل روشون نصب نمی‌شه (پیغام خطا می‌ده)، یا گراب دیگه اصلا نصب نمی‌شه و ...

یکی از راه‌حل‌ها اینه که هاردتون رو یک‌بار reset کنید -اسمش دقیقا یادم نیست :) همون که می‌زنی هاردت برمی‌گرده به حالت اولیه - و از اول شروع کنید به نصب.

موفق باشید