انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام روش ارسال و دریافت مورد علاقه شماست ؟

روش اشتراک
0 (0%)
روش درختی
0 (0%)
پخش درختی دریافت اشتراکی
0 (0%)
پخش نمایندگی و دریافت درختی
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 0

نویسنده موضوع: IranShipment - ارسال ubuntu و kubuntu و update و ... به سراسر ایران  (دفعات بازدید: 2059 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه :
خوب تاپیک قبلی به علت مشکلاتی خراب شد ... بهتر دیدم توی یه نظرسنجی کارو ادامه بدیم ! البته تقریبا منصرف شده بودم اما بعضی از دوستان انرژی مثبت دادن
به نظرم بهتر باشه اول مطرح کنیم که هدف ما چیه
---------------------------------------

هدف ما ارسال جدید ترین نسخ ubuntu و بروز آوری ها و نرم افزار ها با نازل ترین قیمت (قیمت تولید) در پریود های زمانی مشخص در کمتر از یک هفته به سراسر ایران هست

----------------------------------

روش کارما :
روش یک :
در این روش با ایجاد یه نمایندگی اصلی در تهران CD ها و ایجاد یک نمایندگی در تمام استان ها (به اثتثنا بعضی) و CD ها رو به سراسر ایران ارسال کرد
و بعد با ایجاد یه سیستم اشتراک سالیانه هر 3 ماه یک بار تمام CD ها رو به منزل تمام مشترکین ارسال کرد (لازم به ذکره که هر مشترک حق اشتراک سالیانه می ده)
تفاوت این روش با shop اینه که shop تنها یک فروشگاه است اما این روش یک نوع sharing محسوب می شه ! چون هر شخص تنها هزینه تولید رو پرداخت می کنه اونم به صورت سالیانه یا چند سالیانه و بدون هیچ دردسر اضافی CD رو دریافت می کنه !
قبلا راجب این روش خیلی بحث شده اما اگه بازم سوالی باشه از مطرح کردن خوشحال می شدم ...

روش دوم : (این جدیده )
این روش با اصل آزادی نرم افزار و Opensource کاملا برابری می کنه !
در این روش ما از روش درختی برای ارسال استفاده می کنیم ( درخت علمی است در ساختمان داده ها که در آن هر والد دارای چند فرزند است و فرزندان نیز به همین ترتیب تا آخر )
برای اینکه به هیچ کس فشار زیادی نیاد به این شکل تعریف می کنیم که :
نماینده اصلی دارای دو نماینده است یکی شمال و یکی جنوب که CD ها رو با مبلغ تولید و ارسال ( البته می شه با یکم تغییر حالتی ایجاد کرد که هیچ کس هزینه ای نده که الان جاش نیست بعدا توضیح میدم ) به اونا تحویل می ده
نماینده شمال و جنوب دارای دو نماینده هستن یکی شرق یکی غرب که CD هارو به اونا می دن
حالا CD ها در چهار گوشه کشور پخش شدن به این 10 نماینده به علاوه توزیع کننده اصلی پایه شرکت می گیم
این 8 نماینده برگ ( نماینده برگ به زیرین ترین ساختار درخت می گن ! اما چون تا اینجا افراد مربوط رسمی شرکت هستن ما آخرین رده حساب می کنمشون )
که اونا هر کدوم می تونن به روشی مناسب و انتخابی خودشون CD ها رو توزیع کنن ! می تونن از همین روش استفاده کنن یا به روش اشتراک یا سفارش ارسال یا انواع دیگه پخش ...

خیلی ناراحت می شم اگه کسی اسمی از شرکت های هرمی بیاره چون تاپیک خراب می شه ! در نظر بگیرید هیچ کس برای سود کار نمی کنه ! همه فقی برای پخش ubuntu کار می کنن !! فقط و فقط همین !!!

-----------------------------------------------

خوب بهر حال فعلا فقط همین دو روش رو داریم خوشحال می شم بازم کسی روش بهتری ارائه بده تا بتونیم ازش استفاده کنیم ...

در ضمن من باید عرض کنم که راجب مجوز ها اشتباه می کردم و از همه معضرت می خوام .

روش مورد علاقتون رو انتخاب و نظرات و پیشنهادات و انتقادات و روشهای جدید مورد نظرتون رو بنویسید و اعلام کنید تا حالا که من و بعضی از دوستان واقعا پایه شدیم که این کارو انجام بدیم بتونیم به یه ثمری برسونیمش

از همه ممنونم و بازم متشکرم که با اخلاق بد من می سوزن و می سازن ! بازم معضرت می خوام ...  :oops:

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
تاپیک تا اطلاع ثانوی قفل می‌باشد.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows