0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Ali beygi در 11 مهر 1391، 03:09 بظمرسی از همگی دارم مشکلاتم رو برطرف میکنم ولی من عاشقه امنیت فدورا شدم شدیددددددددددشما چطور به این امنیت پی بردین؟ با چندتانظر که اوبونتو و دبیان و..رو کوبیدن احیانا؟!در حد کاربری من و شما بعید میدونم اوبونتو و فدورا فرق چندانی در امنیت داشته باشن.یونیتی رو هم تو همون fedorafans.com بگردین مطلب براش هست.اصلا به سایتش سر زدین؟ مطالبش فارسی هست با عکس و بسیار ساده توضیح دادن.
مرسی از همگی دارم مشکلاتم رو برطرف میکنم ولی من عاشقه امنیت فدورا شدم شدیدددددددددد
نقلقول از: mrmrn در 12 مهر 1391، 08:04 قظنقلقول از: Ali beygi در 11 مهر 1391، 03:09 بظمرسی از همگی دارم مشکلاتم رو برطرف میکنم ولی من عاشقه امنیت فدورا شدم شدیددددددددددشما چطور به این امنیت پی بردین؟ با چندتانظر که اوبونتو و دبیان و..رو کوبیدن احیانا؟!در حد کاربری من و شما بعید میدونم اوبونتو و فدورا فرق چندانی در امنیت داشته باشن.یونیتی رو هم تو همون fedorafans.com بگردین مطلب براش هست.اصلا به سایتش سر زدین؟ مطالبش فارسی هست با عکس و بسیار ساده توضیح دادن.اره یونیتی رفتم دیدم ولی میخواستم ازش راضی هستن برا همین پرسیدم
اره یونیتی رفتم دیدم ولی میخواستم ازش راضی هستن برا همین پرسیدم
فکر میکنم بخاطر وجود SElinuxکه کانفیگ شده به طور اختصاصی برای فدورا امنیت فدورا به صورت پیشفرض از اوبونتو بیشتر باشه که البته میشه برای اوبونتو هم نصب و کانفیگ کرد که متاسفانه بطور پیشفرض رو اوبونتو نصب نیست