علی جان! می دونم منظور ات از فریاد و اینا جنبه ی مزاح هم داره! @};-
و خوشحال که مشکل ات حل شده! و وصل شدی!
دو سه تا نکته رو ذکر می کنم که به عنوان ی برادر کوچکترت! امیدوارم از من قبول کنی:)
۱) بهترین منبع اینترنت و فورم ها و کوهی از ویکی ها یی هستش که با ادنکی جستجو قابل دست یابی هستش!
۲) حتما سعی کنی در مورد هر چیزی که مشکل داری ابتدا زمانی رو برای جستجو بگذاری! سایت های زیادی هستند که می تونی بهشون رجوع کنی و اگه لینک نمی دوم الان بیشتر به این دلیل هستش که بهتر می بینم ماهیگیری یادت بدم یا ماهی!
۳) یکمی حوصله و همیشه توی لینوکس باید داشته باشی!ممکنه ی قطعه ای رو مدت ها نتونی راه اندازی کنی و یا یک کاری رو! اما مثلا با نصب نشدن ی کارت صدای شش کاناله که نباید لینوکس رو کنار گذاشت
!!!
*نکته:: منظورم یکی از دوستان بودش که من اگهع جای اون بودم اسپیکر های کلی تیکه ام رو با کارت صداش می فروختم جاش ی هدفن می گرفتم و می چسبیدم به لینوکس
(البته علایق شخصی به جای خود)
۴) ی زحمت بکش و عنوان پست اول ات رو ویرایش کن ، ی [حل شد] به آخرش اضافه کن! دوستانی هستند که بیشتر مایل اند راه حل هایی رو که به نتیجه رسیده بررسی کنند
۵) در مورد کیبرد فارسی تون هم! راه حل اش یک خط بیشتر نیست! اما کیف اش به اینه که ی چرخ ای رو فروم و یا ویکی های خودمون برزنید! چندین بار بحث شده
خیلی هم ساده است! فقط دفعه ی اول باید دنبال اش بگردی تا از دفعه بعد به محض اینکه لینوکس ات نصب شد ! سر دو ثانیه ردیف اش کنی!
بازم اگه گیر نیاوردی راه اش رو ،حتما بگو تا بهت بگم
قربانت
موفق باشی و موئید