سلام
با توجه به اینکه من توی خونه از نوت بوکم استفاده میکنم یه box کوچیک ubuntu روی مودم ADSL نصب کردم که همیشه روش اینترنت دارم و download های خودم رو با اون انجام میدهم . چند تا مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
۱- برنامه میخواهم که بتونم از فایلهای p2p و torrent به صورت webbase برنامه دانلود کنم . روی سیستم کوچیکم مانیتور و کی برد نیست و ubuntu سرور بدون محیط گرافیکی نصب شده دنبال یک برنامه webbase میگردم که بتونم روی این سیستم نصب کنم و به صورت webbase فایلهای خودم رو انتخاب کنم و بزارم برای دانلود (توی ویندوز با emule میشد این کار رو انجام داد web server برنامه emule رو فعال میکردم کار میکرد) . توی لینوکس چطور میشه این کارو کرد ؟
۲- دقیقا مشابه همین کار رو برای فایلهای تورنت چظوری میشه انجام داد ؟ من الان با ctorrent کار مینم ولی این برنامه فقظ توی consul اجرا میشه و نمیشه بردش توی background
۳- برنامه سراغ دارید که بتونه webcam رو که به ubuntu نصب شده بخونه و تصویرش رو روی وب broadcast کنه ؟ webcam من رو ubunto میشناسه (روی ununtu سرور میخواهم )
ممنون میشوم دوستان من رو راهنمایی کنند . در ضمن اینکه من روی این سیستم نمیتوانم محیط گرافیکی نصب کنم . راه حل رو به صورت مود text بدهید ممنون میشوم .
با تشکر
امید حسینی