انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمای نصب wineدرxubntuمن اولین بارم هست از لینوکس استفاده میکنم  (دفعات بازدید: 1358 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
قبلا همین سوال رو پرسیده بودم     كسي هست بگه چطوري wine رو در اوبنتو از سي دي نسب كنم جوابم رو بهم    اما من اولین روزی هست که با این سیستم عامل کار میکنم   و از جوابم هیچی نفهمیدم میشه واضه تر بگید     فایل .deb را دانلود کنید. در مسیری که است دستور زیر را اجرا کنید تا نصب بشه       من وینی رو برای این میخوام تا درایور مو دمم رو نصب کنه    حالا هم که انلاینم با ویندوز کار میکنم    بعد دستور رو چطوری با چی از  کجا اجرا کنم :oops:
خدا  یزدان  هو

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
دستور رو اجرا کنید منظور اینه که یه ترمینال باز کنید. این ترمینال که باز میشه محیطی مثل MS-DOS (بلا نسبت ترمینال عزیزمون :D ) داره و می تونید فرمان ها رو اون تو بنویسید!
در ضمن برای نصب کردن درایور مودم هم بهتره از راهنما هایی که در ویکی برای نصب مودم هست استفاده کنید.
مودم شما چیه؟ برای نصبش تلاشی هم کردید یا نه؟
در ضمن، اگر فایل .deb رو دانلود کردید با دابل کلیک کردن روش میتونید اون رو نصب کنید!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
من هم با فایل deb موافق‌ترم. فایل های "دب" نقش فایل های exe رو تو لینوکس اجرا می‌کنن.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.