انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار برای خوندن pdf لطفا به من معرفی کنید که قابلیت ویرایش و هایلایت کردن  (دفعات بازدید: 914 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fery

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام.
یه نرم افزار برای خوندن pdf لطفا به من معرفی کنید که قابلیت ویرایش و هایلایت کردن متن pdf را داشته باشه. تو ویندوز adobe prof, استقاده می کردم. ممنون از شما.
خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.
والا ویرایش رو نمیدونم دقیقا چی میخواین ولی هایلایت رو okular انجام میده.کلا من باهاش فارسی ocr گرفتم پس انگلیسیش رو هم میتونه حالا ویرایش رو من نفهمیدم دقیقا چی میخواین
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
سلام.
والا ویرایش رو نمیدونم دقیقا چی میخواین ولی هایلایت رو okular انجام میده.کلا من باهاش فارسی ocr گرفتم پس انگلیسیش رو هم میتونه حالا ویرایش رو من نفهمیدم دقیقا چی میخواین

منظور اینه ک بشه متنها رو دستکاری هم کرد....عین ادوب اکروبات ..

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
گیمپ این قابلیت رو نداشت؟!

گیمپ نرم افزار بیت مپیه...فکر نکنم بتونه فایل برداری ویرایش کنه... الانم تست کردم به صورت بیت مپ ایمپورت میکنه...

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.

این که معلومه که منظور این هست که متنها رو دستکاری کرد ولی من نمیدونم اون آکروبات چجوری این کار رو میکنه.همونجا مثلا یه کلمه رو عوض میکنه و ذخیره میکنه یا متن رو text میکنه و خروجی میده اونجا ویزایش میکنین؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
سلام.

این که معلومه که منظور این هست که متنها رو دستکاری کرد ولی من نمیدونم اون آکروبات چجوری این کار رو میکنه.همونجا مثلا یه کلمه رو عوض میکنه و ذخیره میکنه یا متن رو text میکنه و خروجی میده اونجا ویزایش میکنین؟

هر دو مورد تو اکروبات قابل انجامه...منم نمیدونم منظور این دوستمون کدوم حالته...

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
یه نرم افزار هست توی مخازن به نام master PDF edit
مجانی هست ولی باید توی سایتش register کنید.
قابلیت جابجایی و تغییر متنها و تغییر فونتها و چیزای دیگه رو داره.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity