انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در ایجاد فلدر fonts.)در پوشه خانگی{حل شد}  (دفعات بازدید: 2352 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
مشکل در ایجاد فلدر fonts.)در پوشه خانگی{حل شد}
« : 28 اردیبهشت 1387، 11:28 ب‌ظ »
من موقعی که می خوام این فلدر رو بوجود بیارم پیغام میده که قبلا فلدری به این نام داشتی در صورتی که اصلا در پوشه خانگی همچین فلدری نیست .

ممنون میشم از راهنمایی هاتون
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1387، 09:37 ب‌ظ توسط ali.1978 »
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: مشکل در ایجاد فلدر fonts.)در پوشه خانگی
« پاسخ #1 : 28 اردیبهشت 1387، 11:37 ب‌ظ »
خوب اون نقطه ی قبل از فونت رو بردار درست میشه

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #2 : 28 اردیبهشت 1387، 11:40 ب‌ظ »
با Crtl+H  فایل های Hidden یا دات فایل ها رو می تونید تو فولدر خونگیتون یا هر جای دیگه  :D  ببینید
ببینید که این پوشه  وجود داره ;)

آفلاین Hossein Atashi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #3 : 30 اردیبهشت 1387، 09:12 ب‌ظ »
همونطور که دوستان هم گفتن اينجا بجاي Attribute هايي که تو Windows تنظيم ميکردميم تا فايل مخفي بشه از يک نقطه در اول اسم فايل استفاده ميشه. براي ديدن اين فايل ها ميتوانيد از
ls -aاستفاده کنيد.
اما يه موضوع که به سوال شما زياد مربوط ميشه و فکر ميکنم به دردتون بخوره: با کپي کردن فونت ها توي اين فلدر بعضي برنامه ها مثل Firefox ميشناسنشون اما بعضي ديگه مثل OpenOffice نميتونن ازش استفاده کنن. يه راه بهتر براي نصب فونت ها وجود داره:
تو فلدر usr/share/fonts/truetype يه فولدر جديد درست کنيد و فونت ها رو توش کپي کنيد:
sudo mkdir -p /usr/share/fonts/truetype/myttfonts
sudo cp /PATH/TO/TRUETYPE/FONTS/* /usr/share/fonts/truetype/myfonts
بعد Permission هاي مربوط به اين فونت ها رو درست کنيد (اين قسمت خيلي مهمه چون در غير اين صورت Firefox هيچ نوشته اي رو نمياره!):
chmod 644 /usr/share/fonts/truetype/myfonts/*آخرش هم فقط يه کار مونده: بايد فونت هايي رو که تازه نصب کرديد index کنيد:
sudo fc-cache -fv
بعد از اين همه فونت ها نصب شدن و در تمام برنامه ها هم قابل دسترسي هستن.
اميدوارم که به درد کسي بخوره

آفلاین محمد جواد قدیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • پاینوکس
« پاسخ #4 : 30 اردیبهشت 1387، 09:19 ب‌ظ »
همونطور که دوستان هم گفتن اينجا بجاي Attribute هايي که تو Windows تنظيم ميکردميم تا فايل مخفي بشه از يک نقطه در اول اسم فايل استفاده ميشه. براي ديدن اين فايل ها ميتوانيد از
ls -aاستفاده کنيد.
اما يه موضوع که به سوال شما زياد مربوط ميشه و فکر ميکنم به دردتون بخوره: با کپي کردن فونت ها توي اين فلدر بعضي برنامه ها مثل Firefox ميشناسنشون اما بعضي ديگه مثل OpenOffice نميتونن ازش استفاده کنن. يه راه بهتر براي نصب فونت ها وجود داره:
تو فلدر usr/share/fonts/truetype يه فولدر جديد درست کنيد و فونت ها رو توش کپي کنيد:
sudo mkdir -p /usr/share/fonts/truetype/myttfonts
sudo cp /PATH/TO/TRUETYPE/FONTS/* /usr/share/fonts/truetype/myfonts
بعد Permission هاي مربوط به اين فونت ها رو درست کنيد (اين قسمت خيلي مهمه چون در غير اين صورت Firefox هيچ نوشته اي رو نمياره!):
chmod 644 /usr/share/fonts/truetype/myfonts/*آخرش هم فقط يه کار مونده: بايد فونت هايي رو که تازه نصب کرديد index کنيد:
sudo fc-cache -fv
بعد از اين همه فونت ها نصب شدن و در تمام برنامه ها هم قابل دسترسي هستن.
اميدوارم که به درد کسي بخوره

اما من اینهمه کارو انجام ندادم. فقط همون پوشه فونت رو ساختم و فونتها رو ریختم توش. همه ی برنامه ها هم شناختنش.
موضوع چیه؟

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #5 : 30 اردیبهشت 1387، 09:37 ب‌ظ »
بسیار ازتون ممنونم  و مشکل من حل شد
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
پاسخ به: مشکل در ایجاد فلدر fonts.)در پوشه خانگی{حل شد}
« پاسخ #6 : 30 اردیبهشت 1387، 10:33 ب‌ظ »
اینا همش درست اما میتونید با script قلم {font} را نصب کنید که اینحا هه :
http://wiki.ubuntu-ir.org/NautilusScripts

آفلاین Hossein Atashi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
پاسخ به: مشکل در ایجاد فلدر fonts.)در پوشه خانگی{حل شد}
« پاسخ #7 : 30 اردیبهشت 1387، 10:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
اما من اینهمه کارو انجام ندادم. فقط همون پوشه فونت رو ساختم و فونتها رو ریختم توش. همه ی برنامه ها هم شناختنش.
موضوع چیه؟

راستش نميدونم چطور واسه شما همه چيز حل شده. من که اين کارو کردم Open Office و بيشتر برنامه هاي KDE نشناختن فونت هاي جديد رو. يه مشکل ديگه هم هشت که اينطوري فونت ها فقط براي يک User نصب ميشه. به هر حال اگه مشکل شما حل شده که خوش به حالتون :) خوب لازم نيست از اون همه کار طولاني که من گفتم استفاده کنيد! اما اگه برنامه اي ديديد که نشناخته اون موقع ميتونيد سراغ اين کارها بيايد ;)

آفلاین محمد جواد قدیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • پاینوکس
راستش نميدونم چطور واسه شما همه چيز حل شده. من که اين کارو کردم Open Office و بيشتر برنامه هاي KDE نشناختن فونت هاي جديد رو. يه مشکل ديگه هم هشت که اينطوري فونت ها فقط براي يک User نصب ميشه. به هر حال اگه مشکل شما حل شده که خوش به حالتون :) خوب لازم نيست از اون همه کار طولاني که من گفتم استفاده کنيد! اما اگه برنامه اي ديديد که نشناخته اون موقع ميتونيد سراغ اين کارها بيايد ;)

البته مطمئنا بالاخره یه روزی بدردم میخوره. چون با این طوفانی که کردم و تمام دوست و رفیقا رو دارم اوبونتویی میکنم حتما یکیشون به مشکلاتی از این دست برخورد خواهد کرد. اینو خوب حفظ میکنم برای روز مبادا