انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: به هم ریختن تنظیمات اتصال اینترنت (بابا تو رو خدا یکی به داد ما برسه.....)  (دفعات بازدید: 1810 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mmsz1992

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
من اوایل که کمتر با اوبونتو آشنا بودم برای ساخت وی پی ان رفتم توی بخش network proxy و یه تغییراتی اونجا دادم ولی بعدش همه رو برگردوندم
حالا برای اتصال به اینترنت مشکلی ندارم اما نمی تونم از بخش software center چیزی رو دانلود کنم که ارورش هم به صورت زیر هست:
requires installation of untrusted packages
توی ترمینال هم هر موقع دستور  update رو می زنم ارور میده و میگه که به همون آی پی وی پی ان نمی تونه متصل بشه در حالی که من اصلا به وی پی ان متصل نیستم
ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند!
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 09:02 ب‌ظ توسط mmsz1992 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : به هم ریختن تنظیمات اتصال اینترنت
« پاسخ #1 : 24 مهر 1391، 03:51 ب‌ظ »
یه بار همه‌ی مخازن رو غیرفعال کن و دوباره فعّالشون کن. اون وسط هم یه بار لیست رو به روز کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mmsz1992

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ : به هم ریختن تنظیمات اتصال اینترنت
« پاسخ #2 : 24 مهر 1391، 05:52 ب‌ظ »
یه بار همه‌ی مخازن رو غیرفعال کن و دوباره فعّالشون کن. اون وسط هم یه بار لیست رو به روز کن
من هنوز هم خیلی حرفه ای نیستم.
اگه میشه دقیق تر توضیح بدید!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تیک‌های سه زبانه‌ی نخست منابع نرم‌افزاری در فهرست ویرایش مرکز نرم‌افزاری اوبونتو رو بردار و بعد از پنجره‌ی مدیر به‌روز رسانی، دکمه‌ی بررسی رو بزن. بعد که تموم شد به منابع نرم‌افزاری برگرد و تیک‌ها رو بزن و دوباره این عمل رو تکرار کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن