انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در پرینت ساده !  (دفعات بازدید: 1110 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
مشکل در پرینت ساده !
« : 26 مهر 1391، 01:07 ب‌ظ »
راستش تا حالا سعی نکرده بودم با اوبونتو پرینت کنم اما امروز که یک کاری پیش اومد دردسر شده ! متن را توی LibreOffice نوشتم و صفحه را گذاشتم روی A5 , وقتی پرینت میشه فاصله ها از بالا و راست درست نیست (در واقع خیلی مسخره هست و میندازه توی دو/سوم پایین صفحه !
توی این نجمن خیلی گشتم همینطور google مطلبی پیدا نکردم فقط یکی گفته بودم با عوض کردن زیان printer از pdf به Post Script توی تنظیمات مشکلش حل شده اما برای من اصلا تاثیری نداشت. در ضمن با gedit هم این مشکل وجود داره! پرینتر من هم HP P1102 هست.

لطف میکنید اگه در این زمینه تجربه ای دارید یا حدثی میزنید در اختیار بنده قرار بدین !
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : مشکل در پرینت ساده !
« پاسخ #1 : 26 مهر 1391، 05:10 ب‌ظ »
راه حلی به ذهنم نمیرسه.
به پی دی اف تبدیلش کن بعد پرینت بگیر.

آفلاین Mohammad AliPour

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #2 : 26 مهر 1391، 05:39 ب‌ظ »
منم همچین مشکلی با این نرم افزار داشتم توی ویندوز مشکلی ندارم راه حلی هم پیدانکردم هنوز
یک جوان | تجربیات یک جوان در زندگی شخصی
www.1javan.com
اولین فروشگاه تخصصی  فروش نسخه آفلاین هر سایتی که بخواهید
www.digifilestore.ir

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 27 مهر 1391، 12:45 ب‌ظ »
من یه HP 1005 دارم برام جالب شد تست کنم ببینم چجوری میشه!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #4 : 27 مهر 1391، 12:59 ب‌ظ »
خوب از اینکه دوستان در بحث شرکت کردند متشکرم ! راستش من آدم گیری هستم و تا مشکل حل نشه ول نمیکنم !
من متوجه یک موضوع عجیب شدم. وقتی توی قسمت printing و تنظیمات Default Printer (همون properties) در بخش printer Options نگاه کردم متوجه شدم که Paper Size به صورت پیش فرض روی Letter قرار داره. با توجه به تجربیات ویندوزی عجیب نبود اما \س از تجربه و خطا های بسیار گفتم بگدار Default مربوط به Printer را عوض کنم و گذاشتم روی A5 ! با کمال تعجب همه چیز درست شد ! توجه داشته باشین که من توی Page Setup و تنظیمات موقع Print صفحه را روی A5 تنظیم میکردم توی برنامه و ربطی به تنظیمات برنامه ای که Print میگرفت نداشت چون درست بود !

خوب حالا مشکل این شد که Ubuntu کاری به برنامه ها نداره و با توجه به تنظیمات Default خود Printer داره با letter میگیره ! به نظر شما عجیب نیست ؟ این دیگه واقعا آخرش بود.

حالا باید چه کرد ؟
« آخرین ویرایش: 27 مهر 1391، 01:36 ب‌ظ توسط vahidreza »
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 27 مهر 1391، 01:37 ب‌ظ »
توی لیبره آفیس موقع پرینت گفتی روی آ-۵ پرینت کنه یا سایز صفحه رو کردی آ-۵ و چیز نوشتی توش؟ اگر دومی است که کارش درست بوده چون تو صفحه آ-۵ رو روی صفحه لتر پرینت گرفتی. اون تنظیم دوم ربطی به پرینتر نداره و فقط مربوط به صفحه بندی متن است.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #6 : 27 مهر 1391، 09:04 ب‌ظ »
هم صفحه را A5 کردم و هم توی page setup گفتم روی A5 پرینت بگیره اما کلا کاری به تنظیمات LibreOffice با gedit نداره ! خودش با توجه به تنظیمات اصلی printer انجام میده !