سلام...من چند روزه به اوبونتو مهاجرت کردم و سعی دارم تمام نیازهامو با نرم افزارهای آزاد براورده کنم ک خوب تقریبا موفق بود اما اصلی ترین چیزی ک برام مشکل ساز شده نرم افزار بلندر هست...من کار اصلیم شبیه سازیه سه بعدیه و تا همین یک هفته پیش تمام کارهام رو با 3dmax و photoshop انجام میدادم...الان با گیمپ خیلی راحتم زیاد پیچیدگی نداره و راحت به آخرین نسخه ارتقا دادمش...اما هنوز نشده بلندر رو جایگزین کنم با مکس و مطمئنا زمان زیادی میبره ک بتونم همون نتیجه ای با مکس میگیرم با بلندر بگیرم...اما نشد نداره
اما مشکلی ک دارم اپدیت کردن به اخرین نسخه توی اوبونتو هست.نسخه ی پیش فرض 2.62 بود و من با کلی سرچ کردن این کد ها رو برای اپدیت به نسخه ی جدید پیدا کردم:
اولین کد این بود، که متاسفانه جواب نداد ..انگار سایتی ک باید بهش وصل شه فیلتره
sudo add-apt-repository ppa:cheleb/blender-svn
sudo apt-get update
sudo apt-get install blender
دومین کد این بود که جواب داد اما یه مشکلی که دارم ابزار bevel گزینه ای برای تعیین مراحل گرد شدگی لبه ها نداره! در صورتی ک آموزشی دارم میبینم و برای نسخه ی ۲.۶۲ هست این گزینه رو داره...یعنی توی این نسخه حذف شده؟ یا ابنکه اپدیت درست انجام نشده؟
sudo add-apt-repository ppa:irie/blender
sudo apt-get update
sudo apt-get install blender
یه روش دیگه هم پیدا کرده بودم ک به صورت دستی پک زیپ شده رو از سایت اصلی میگرفت و نصب میکرد چون چند ساعت بود اپوبونتو نصب کرده بودم و متوجه نشدم هیچی ازش صفحه رو بستم و دیگه پیداش نکردم! کسی این روش رو بلده؟
و اینکه این سایت
http://www.graphicall.org/62 که گویا نسخه های بروز و بهینه شده رو قرار میده برای دانلود ،نمیشه ازش دانلود کرد وسط دانلود قطع میشه و نمیشه هیچ کدوم رو دانلود کرد...البته من مد نظرم همین پکیه ک ادرسش رو گزاشتم کسی میتونه تست کنه ببینه میتونه دانلود کنه یا نه؟
و در آخر کسایی که با این نرم افزار کار میکنن بهترین راه برای نصب اخرین وژن چیه؟
ممنون ببخشید طولانی شد