انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین راه نصب بلندر به روز شده برای اوبونتو چیه؟  (دفعات بازدید: 3912 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
سلام...من چند روزه به اوبونتو مهاجرت کردم و سعی دارم تمام نیازهامو با نرم افزارهای آزاد براورده کنم ک خوب تقریبا موفق بود اما اصلی ترین چیزی ک برام مشکل ساز شده نرم افزار بلندر هست...من کار اصلیم شبیه سازیه سه بعدیه و تا همین یک هفته پیش تمام کارهام رو با 3dmax و photoshop انجام میدادم...الان با گیمپ خیلی راحتم زیاد پیچیدگی نداره و راحت به آخرین نسخه ارتقا دادمش...اما هنوز نشده بلندر رو جایگزین کنم با مکس و مطمئنا زمان زیادی میبره ک بتونم همون نتیجه ای  با مکس میگیرم با بلندر بگیرم...اما نشد نداره  ;)

اما مشکلی ک دارم اپدیت کردن به اخرین نسخه توی اوبونتو هست.نسخه ی پیش فرض 2.62 بود و من  با کلی سرچ کردن این کد ها رو برای اپدیت به نسخه ی جدید پیدا کردم:

اولین کد این بود، که متاسفانه جواب نداد ..انگار سایتی ک باید بهش وصل شه فیلتره

sudo add-apt-repository ppa:cheleb/blender-svn
sudo apt-get update
sudo apt-get install blender

دومین کد این بود که جواب داد اما یه مشکلی که دارم ابزار bevel گزینه ای برای تعیین مراحل گرد شدگی لبه ها نداره! در صورتی ک آموزشی دارم میبینم و برای نسخه ی ۲.۶۲ هست این گزینه رو داره...یعنی توی این نسخه حذف شده؟  یا ابنکه اپدیت درست انجام نشده؟

sudo add-apt-repository ppa:irie/blender
sudo apt-get update
sudo apt-get install blender

یه روش دیگه هم پیدا کرده بودم ک به صورت دستی پک زیپ شده رو از سایت اصلی میگرفت و نصب میکرد چون چند ساعت بود اپوبونتو نصب کرده بودم و متوجه نشدم هیچی ازش صفحه رو بستم و دیگه پیداش نکردم!  کسی این روش رو بلده؟

و اینکه این سایت http://www.graphicall.org/62  که گویا نسخه های بروز و بهینه شده رو قرار میده برای دانلود ،نمیشه ازش دانلود کرد وسط دانلود قطع میشه و نمیشه هیچ کدوم رو دانلود کرد...البته من مد نظرم همین پکیه ک ادرسش رو گزاشتم کسی میتونه تست کنه ببینه میتونه دانلود کنه یا نه؟

و در آخر کسایی که با این نرم افزار کار میکنن بهترین راه برای نصب اخرین وژن چیه؟

ممنون ببخشید طولانی شد
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1391، 08:44 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
راستش اینو نمیدونم. ولی از اونجا که مخازن رو اضافه کردی، این دستور رو بزن ببین آپگرید میشه به آخرین نسخه:
sudo apt-get upgrade blender
ولی در کل، بهترین راه برای نصب اینه که کدهارو از سایت رسمی بگیری و خودت نصب کنی. سافتور سنتر معمولا یکم نرم افزارهاش به روز نیستن. http://www.blender.org/download/get-blender

برای سوالای حرفه ای هم میتونی اینجا سر بزنی. حرفه ای هاش اونجا میرن: http://blender.ir
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
ممنون  Lucky Guy  ....شرمنده دیر جواب دادم به نت دسترسی نداشتم..

راهی که گفتید جواب داد و به جدیدترین نسخه اپگرید شد :)  البته اون مشکلی ک توی مدل سازیش بود هنوز هست...احتمالا جای اون گزینه عوض شده...

به هر حال ممنون از لطفت