انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Geforce FX 400 و Desktop Effect  (دفعات بازدید: 2572 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
Geforce FX 400 و Desktop Effect
« : 09 اردیبهشت 1387، 10:07 ب‌ظ »
سلام دوستان ؛

کارت گرافیکی من Geforce MX 400 !! چه جوری می تونم درایور کارت گرافیکی رو واسه فعال کردن Desktop Effect نصب کنم؟ از سایت Nvidia یه فایل به اسم "Nvidia-linux-x86-100.14.23-pkg1.run" گرفتم موقع نصب اولش یه Error داد که X باید خاموش باشد منم با دستور زیر خاموشش کردم:
/etc/init.d/gdm stop
ولی موقع نصب با این Error مواجه شدم که می خواد برای دریافت Kernel Interface به اینترنت وصل شه!  :'(
چه جوری می تونم درایور رو نصب کنم؟ اصلاً  اگه نصب کنم Desktop Effect فعال میشه؟؟

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: Geforce FX 400 و Desktop Effect
« پاسخ #1 : 09 اردیبهشت 1387، 10:28 ب‌ظ »
به این جا یه نگاه بندازید(البته با دقت):
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4104.0

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
پاسخ به: Geforce FX 400 و Desktop Effect
« پاسخ #2 : 09 خرداد 1387، 08:27 ب‌ظ »
سلام دوستان ؛

کارت گرافیکی من Geforce MX 400 !! چه جوری می تونم درایور کارت گرافیکی رو واسه فعال کردن Desktop Effect نصب کنم؟ از سایت Nvidia یه فایل به اسم "Nvidia-linux-x86-100.14.23-pkg1.run" گرفتم موقع نصب اولش یه Error داد که X باید خاموش باشد منم با دستور زیر خاموشش کردم:
/etc/init.d/gdm stop
ولی موقع نصب با این Error مواجه شدم که می خواد برای دریافت Kernel Interface به اینترنت وصل شه!  :'(
چه جوری می تونم درایور رو نصب کنم؟ اصلاً  اگه نصب کنم Desktop Effect فعال میشه؟؟
شما باید درایور legacy ان وی دی یا رو نصب کنید . دلیل اینکه ارور میده اینه که کرنل کامپایل شده شما وجود نداره ، برای همین باید از سورس کرنل برات کامپایل کنه برای اینکار کافیه کاری که میگم رو بکنی :
sudo apt-get install build-essential
بعدش
sudo /etc/init.d/gdm stopبعدش
sudo chmod +x Nvidia-linux-x86-100.14.23-pkg1.run && sudo ./Nvidia-linux-x86-100.14.23-pkg1.runبعد بهت میگه برای کرنلت پیدا نکردم چیکار کنم دانلود کنم برات ؟؟؟ بهش بگو نه !! ، میگه که میخوای برات بسازم ، میگی آره
بعدش وقتی کارت تموم شد خیلی راحت ،
sudo /etc/init.d/gdm start
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^