این راهنما هم خیل خوبه مرحله به مرحله...من با این نصب کردم ۱۲.۰۴ رو:
http://ubuntu.freeblog.ir/?p=1422۱۲.۱۰ هم فکر نمیکنم فرقی کنه...همین الان نسخه ی استودیوش رو دانلود کردم هنوز تست نکردم...
ولی کلا همیشه از اطلاعات مهمت که به هیچ وجه جا نشینشون نمیتونی کنی بک اپ بگیر اعتماد به نفست میشه خدا :دی دیگه هر بلایی سر اطلاعاتت بیاد مشکلی پیش نمیاد...کلا هم مشکل دیگه ای به جز پریدن اطلاعات برای اشتباه در نصب برای سیستمت پیش نمیاد از خراب شدن سیستم خیالت راحت هیچ وقت با نصب سیستم عامل این اتفاق نمیافته...
کلا اما دل رو به دریا زدن خیلی مهمه من یک ماهو خورده ایه لینوکس کار شدم تو این مدت تا به حال چندید توزیع مختلف از جمله ارچ ، ماینت ، مانجرو ، سینارچ ، و البته اوبونتو رو تست کردم(البته درسترش اینکه سعی کردم تست کنم!). الانم میخوام برم سر وقته اسلکور امشب دانلودش تموم میشه:) ترس نداه که بشین کلنجار برو با سیستمت کلی چیز یاد میگیری..(دوستانی ک فکر کردن ارچ رو تونستم نصب کنم سخت در اشتباهن!!! چون موفق نشدم :دی سین ارچ هم همینطور
) برام مهم نیست اطلاعاتم بپره چون فایلهای مهم رو ۲ جا ارشیو میکنم رو هارد اکسترنال و دی وی دی...(البته تو این یک ماهه با دقت توی مراحل مختلف نصب اطلاعاتم نپریده)