انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فلسفه makefile ، نحوه نوشتن ، سوئیچ های ++gcc/g ؟؟؟ دوستان برنامه نویس کمک کنند  (دفعات بازدید: 2526 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bt.eiliya

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

اول از همه اینکه makefile  چیه ؟ و چطور نوشته میشه (بر چه اساسی و چه اصولی) ؟؟این لینک را ببینید:
http://www.cs.colby.edu/maxwell/courses/tutorials/maketutor/
کسی میتونه توضیح بده مخصوصا شماره های 3و4و5 ؟؟؟

سوال دوم هم اینکه کسی میتونه در مورد سوئیچ های ++gcc/g در صورت امکان با مثال توضیح بده که هر کدوم را چه موقع استفاده میکنیم؟؟؟ (بیشتر اونایی که باهاشون برخورد داشتید و به نظرتون پر کاربردترن)

پیشاپیش ممنون

آفلاین masoud.n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
makefile فایلیه که برنامه make می خونه. برنامه make اکثرا برای کامپایل خودکار برنامه ها استفاده می شه ولی ممکنه استفاده دیگه ای هم بشه ازش کرد. کلا به درد انجام یه سری کارهای تکراری می خوره. معمولا سورس برنامه هایی که به c++/c از اینترنت دانلود می شه کرد یه makefile هم دارن که کاربری که اطلاع دقیقی از نحوه کامپایل برنامه نداره بتونه با برنامه make خیلی راحت برنامه رو کامپایل کنه.
اگه اطلاعات دقیق مثل syntax makefile رو بخوای می تونی info برنامه make رو بخونی. یعنی:
$ info makeیه خلاصه از سویچ های gcc رو می تونی توی man اش پیدا کنی. لیست کاملشون هم توی info اش هست.
من شاید زیاد با سویچ های gcc آشنا نباشم، چیزی من آشنا هستم ایناست:gcc -o helloworld -Wall -O2 helloworld.c-o اسم فایل خروجی.
-Wall اکثر اخطارها رو فعال می کنه. بیشتر به درد کسی که داره یاد می گیره می خوره تا کامپایل یه برنامه.
-O آپتیمایز کردن برنامه. اکثر برنامه های کاربردی با ۲ کامپایل می شن.