انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینک کردن یه موضوع از فهرست به درون متن در LibreOffice  (دفعات بازدید: 923 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
سلام.کسی میدونه چطور یه موضوع از فهرست رو به درون متن لینک کنم من هر کاری کردم نتونستم help خود لیبره آفیس رو هم خوندم نوشته بود ولی در عمل کار نمیکرد اگه کسی این کارو کرده لطفا به من هم کمک کنه.ممنون

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
سلام.کسی میدونه چطور یه موضوع از فهرست رو به درون متن لینک کنم من هر کاری کردم نتونستم help خود لیبره آفیس رو هم خوندم نوشته بود ولی در عمل کار نمیکرد اگه کسی این کارو کرده لطفا به من هم کمک کنه.ممنون
ابتدا کلمه یا جمله مورد نظر در متن رو انتخاب کن سپس از منو گزینه Insert رو انتخاب کن سپس Bookmark رو انتخاب کن در کادر باز شده برای بوکمارک اسم بزار سپس OK رو کلیک میکنی بعدش میری در فهرست سپس اون جمله ای رو که میخواهی به جمله مورد نظرت در متن ارجاع داده بشه انتخاب سپس Insert بعدش Hyperlink رو انتخاب سپس سمت چپ کادر باز شده می یایی رو Documents (معمولا خودش رو Documents) بعد در قسمت Target in Document روی دکمه گردی که سمت راست هستش کلیک سپس زیر گروه Bookmarks‌رو باز و اون عنوانی که برای Bookmark در مرحله قبل انتخاب کردی رو انتخاب و در آخر Apply رو کلیک تا مراحل تکمیل بشه.

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز