انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین IDE برای ++C  (دفعات بازدید: 3340 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
بهترین IDE برای ++C
« : 08 خرداد 1387، 10:03 ب‌ظ »
سلام دوستان
آقا من یک زمانی (حدود سه چهار سال پیش) برای برنامه نویسی PHP از Zend Stdio استفاده می کردم. این IDE واقعا در حد تیم ملی هست.
یک خصوصیت خیلی خوب داشت که به علاوه کامل کردن کد ، یک راهنمایی کوچک هم کنار اون دستور میزاشت و برای خود توابع PHP توی همون حباب راهنما یک لینک هم به manual گزاشته بود. متغیر ها - توابع و کلاس های توشته شده توسط خود کاربر رو هم به خوبی تشخیص می داد و  برای توابع نوشته شده توسط کاربر هم می شد با یک فرمت خاص بالای تعریف تابع یک راهنما گزاشت که اون رو هم مثل توابع خود PHP نشون می داد.

حالا من دنبال یک IDE با امکانات مشابه برای ++C  میگردم.

چند تا IDE هم مثل Anjuta و Code::Blocks رو هم نصب کردم که خیلی خوب هستن ولی یا من بلد نیستم راه بندازمشون و یا اینکه خصوصیات کاملی مثل Zend ندارن.

دوستان کسی هست که بتونه تو فعال سازی چنین خصوصیاتی توی این IDE ها (در صورت وجود) من رو راهنمایی کنه. اگر IDE دیگه ای میشناسید که این خصوصیات رو داره لطفا معرفی کنید.
متشکرم.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
پاسخ به: بهترین IDE برای ++C
« پاسخ #1 : 09 خرداد 1387، 11:35 ب‌ظ »
من eclipse cdt را پیشنهاد می کنم و استفاده می کنم:
تو مخازن اوبونتو هست می تونی دانلودش کنی
خیلی آی دی ای خوبی هست.
البته شنیدم که sun studio خیلی توپه اگه بتونی دانلودش کنی خیلی خوبه

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 10 خرداد 1387، 03:10 ب‌ظ »
eclips خیلی خوبه ولی یک مقدار کنده و زمانی که Ctrl+Space میزنی فقط لیست دستورات ممکن رو نشون میده (که اون هم کامل نیست - مثلا توابع و کلاس های iostream رو لیست نمی کنه) و Help اون دستور رو هم نشون نمیده. ](*,)

نمی دونم شاید هم من بلد نیستم این امکانات رو توش فعال کنم. :'(

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1387، 09:42 ب‌ظ »
سلام،
KDevelop رو هم امتحان کن.
به عنوان یک برنامه‌نویس سابقه‌دار (!) ++C، بهت پیش‌نهاد می‌کنم تا وقتی که با کتابخانه‌های بسیار بزرگ (مثل Qt) کار نمی‌کنی، با یک ویرایش‌گر متنی مثل Vim و سامانه‌های مدیریت پروژه‌ای مثل Make یا CMake کار کن. من همین کار رو می‌کنم و بسیار راضی هستم. تازه این کار به افزایش دقتت هم کمک می‌کنه. (اگر کد اسمبلی زده باشی خوب می‌فهمی چی می‌گم!)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین arianvc

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #4 : 23 خرداد 1387، 02:16 ب‌ظ »
سوال فنی:
مگه KDevelop مال KDE نیست؟؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1387، 02:19 ب‌ظ »
برنامه های KDE رو هم میشه در میزکار گنوم (یعنی اوبونتو) اجرا کرد و همینطور برنامه های میزکار گنوم رو میشه توی میزکار KDE اجرا کرد.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #6 : 23 خرداد 1387، 05:52 ب‌ظ »
راستی یک سوال
کدوم از این IDE ها می تونن کتابخانه ای را که داریم استفاده می کنیم را وارد بانک اطلاعاتی شون می کنند تا بتونیم از auto complete استفاده کنیم؟

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 خرداد 1387، 03:16 ب‌ظ »
راستی یک سوال
کدوم از این IDE ها می تونن کتابخانه ای را که داریم استفاده می کنیم را وارد بانک اطلاعاتی شون می کنند تا بتونیم از auto complete استفاده کنیم؟

من هنوز تازه کارم و اساتیدی که تجربه بیشتری دارن می تونن بیشتر کمک کنن فقط فکر می کنم: تقریبا همشون کدی که شما توی همون فایل و یا فایل هایی که include کردین auto complete می کنن، فقط برای هرکدوم باید نکات خاصی رو رعایت کنید. مثلا برای Code::Blockes تا فایل رو ذخیره نکنید توابع و متغییر های جدید رو لیست نمی کنه.

فقط نمی دونم چرا درحالی که من مثلا iostream رو include می کنم توابع و متد های کلاس ها رو لیست نمی کنه؟!! در حالی که این کار رو برای کدی که خودم نوشتم به خوبی انجام میده.