انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شکستن قفل مودم های فدورا برای hsf و hcf  (دفعات بازدید: 10602 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: شکستن قفل مودم های فدورا برای hsf و hcf
« پاسخ #15 : 12 خرداد 1387، 12:20 ق‌ظ »
من فکر کنم یه کار بسیار با اهمیت در اوپن سورسه. فکر نکنم خلاف چیزی باشه. هست؟؟؟ آقا آزاده میخواد این کار رو بکنه.  ???

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #16 : 12 خرداد 1387، 12:30 ق‌ظ »
من فکر کنم یه کار بسیار با اهمیت در اوپن سورسه. فکر نکنم خلاف چیزی باشه. هست؟؟؟ آقا آزاده میخواد این کار رو بکنه.  ???

ناربه جان  به نظر شما شکستن قفل کار با اهمیتیه تو اوپن سورس؟ ???
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1387، 12:34 ق‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #17 : 12 خرداد 1387، 12:37 ق‌ظ »

نگاه کنید به قوانین انجمن:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=242.0

نقل‌قول
. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوه‌ارسال، تبلیغات، نامه‌های زنجیروار، طرح و برنامه‌های شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.

شما در پست خودتان کاربران را تشویق به تقض قوانین  copyright  و دزدی می کنید. کاری با  روح open source  و قوانین موجود کاملا  مغایر می باشد.
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1387، 03:21 ق‌ظ توسط platoali »

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #18 : 12 خرداد 1387، 12:43 ق‌ظ »
من کسی رو تشویق نکردم یک .
دوما در جواب ای کیو سان عزیز
شکستن قفل اوپن سورس جالب نیست ولی کلوز سورس چرا . شرکت linuxant درایور هاشو به فروش گذاشته و کلور کرده . این خیلی جالبه یا کار من . به هر حال .
من کار خودم رو می کنم . هر کی دوست داره می خواد هر جی بگه . والا به خدا
من ایرانی ها یادگرفتیم که تمام مساپل اصلی رو ول کنیم بریم به فرعیات بچسبیم . خوب شما ها که کاسه داغ تر از آش می شین . بیاین به من یک درایور ۵۶ تو فدورا بدین من هم نمی رم به قول شما نقض قانون کنم . قانون زمانی قابل اجراست که تمام مساپل ممکن در درسترس باشد . خوب منتظرم . لطفا هم تا جیزی میشه نرین از قدرت انجمن بازی استفاده کنید و پست قفل کنید

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #19 : 12 خرداد 1387، 01:05 ق‌ظ »
این به پست بدلیل های  زیر و با توجه به http://wiki.ubuntu.ir/ForumBugs/topic4890 فقل می شود.

نقل‌قول
۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد
 ۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه اشاره کرد.