انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برای حذف نسخه11.4 ونصب12.04.1باید چه کار کرد..  (دفعات بازدید: 1157 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rashad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام
من چند ماه پیش اوبنتو11.4 رو کنار ویندوز نصب کردم
اما حالا نسخه 12.04.1 رو گرفتم وقصد نصب اون رو دارم. نمی دونم برای نصب نسخه جدید چطوری باید نسخه فعلی رو حذف کنم یاآیا با نصب نسخه جدید قدیمی خودش پاک میشه یا نه. طوری که تا حد امکان به ویندوزآسیبی نرسه.
ممنون میشم راهنمائیم کنید......

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ : برای حذف نسخه11.4 ونصب12.04.1باید چه کار کرد..
« پاسخ #1 : 29 شهریور 1391، 10:43 ق‌ظ »
سلام
اما حالا نسخه 12.04.1 رو گرفتم وقصد نصب اون رو دارم. نمی دونم برای نصب نسخه جدید چطوری باید نسخه فعلی رو حذف کنم یاآیا با نصب نسخه جدید قدیمی خودش پاک میشه یا نه. طوری که تا حد امکان به ویندوزآسیبی نرسه.

سلام

نسخه ۱۲.۰۴.۱ رو بوتش کن. موقع نصب خودش یک گزینه میاره که این اوبونتو جدیده رو جای قبلی نصب کنه. روش کلیک کن و تمام!

یک راه دیگه هم این هست که موقع نصب گزینه something else رو انتخاب کنی و تو صفحه باز شده پارتیشن اوبونتوی فعلیت رو پیدا کنی و مربع گزینه format رو علامت بزن بعد هم بگو تو همون پارتیشن، اوبونتو ۱۲.۰۴.۱ رو نصب کن. به همین سادگی!

موفق باشی!
:)

آفلاین linux_mint1921

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #2 : 29 شهریور 1391، 10:52 ق‌ظ »
سلام
پاک کردن اوبونتوی قدیمی و نصب اوبونتوی جدید حتی از پاک کردن اکس پی و نصب سون هم راحت تره همون طور که دوست عزیزمون اشاره کردن یا روی گزینه آپ گرید کلیک میکنی یا اینکه از گزینهsomthing else استفاده می کنین و پارتیشن روت(\) رو فرمت میکنین

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #3 : 29 شهریور 1391، 10:56 ق‌ظ »
یه نصب تمیز از اول 12.04.1 رو نصب کن
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1391، 01:17 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #4 : 29 شهریور 1391، 01:03 ب‌ظ »
سلام

سلام

نسخه ۱۲.۰۴.۱ رو بوتش کن. موقع نصب خودش یک گزینه میاره که این اوبونتو جدیده رو جای قبلی نصب کنه. روش کلیک کن و تمام!

یک راه دیگه هم این هست که موقع نصب گزینه something else رو انتخاب کنی و تو صفحه باز شده پارتیشن اوبونتوی فعلیت رو پیدا کنی و مربع گزینه format رو علامت بزن بعد هم بگو تو همون پارتیشن، اوبونتو ۱۲.۰۴.۱ رو نصب کن. به همین سادگی!

موفق باشی!
:)
این کارو نکن
من انجام دادم لنزهات میپره!
اول به 11.10 آپگرید کن بعد به 12.04 چون خده update center هم نسخه بعدی برای آپگرید رو 11.10 معرفی میکنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اون برای به‌روز رسانیه و باز هم نباید لنزها بپرن. مشکل از جای دیگه ای بوده لابد. ولی با اون دو روش بالا پارتیشنی که اوبونتو روش نصبه قالب‌بندی مجدّد می‌شه که یه سیستم تمیز و نو تحویلت می‌ده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن