انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست مشاوره و راهنمایی برای پیشرفت  (دفعات بازدید: 1618 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام
می‌خوام ازتون مشاوره بگیرم برای کار برنامه‌سازی
 فقط می‌خوام به چندتا چیز برای مشاوره دادن توجه کنید:

1. علت این‌که این‌جا سؤالم را مطرح کردم اینه که لینوکس و خانوادش رایگانند و متن‌باز و به کاربرانش آزادی عمل بیشتری می‌دن٬ پس برنامه سازی براش ارزش بیشتری داره تا ویندوز
 2. دانش و توانایی من در این حده فعلا: c++ را تا شیءگرایی خوندم و برنامه‌های سختی که نوشتم: برنامه جمع دو عدد مختلط٬ معکوس و دترمینان و حل معادله با سه روش ماتریسی برای n در n ٬ سامانه دانشجویی بسیار ساده(ثبتنام و نمره دهی همه توسط استاد(بدون فایل و گرافیک))
 3. دنبال برنامه‌سازی پیشرفته و بهینه و قدرتمندم نه اینکه با ابزارهای آماده و اسکریپت و زبان‌های نشانه‌گذاری کارم را راحت کنم
 4. از 99درصد چیزایی که توی این انجمن گذاشته شده سر در نمیارم
 5. ازینکه هرچی فیلم و کتاب آموزشی دارم در هیچ کدوم نگفته چی نصب کنم و چطوری پروژه بسازم و چطوری کامپایل کنم و چطور کار کنم که برنامه‌هام در سایر سیستم‌ها کار کنند٬ اعصابم می‌ریزه بهم
 6. فقط با ویژوال استودیو (help قوی و error گیری لحظه‌ای و سرعت بالا و محیط گرافیکی(موشواره‌ای)) کار کردم و برای ادامه در لینوکس هم همچین محیطی می‌خوام
 7. دنبال راهیم که برنامه‌هایی که می‌نویسم سریعتر به سمت کاربردی پیش بره و زود به درآمد هم برسم چون مشکل مالی و جسمی دارم و نمی‌تونم کار دیگه‌ای بکنم و گرنه از خدام بود با ماهی صد تومن دم مغازه وایسم

فکر کردم که این شاید شرح حال دانش‌آموزان و دانشجویان زیادی باشه که نوشتم.
هر چی تجربه دارید و می‌خواهید توصیه یا نصیحت بکنید برای داداش کوچیکتون در این پست بگذارید.
قبلا متشکرم
:) :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
در مورد محیطهایی که مثل ویژوال استودیو باشند یا بسیار قوی تر از اون :

۱- Eclipse

۲- Net Beans

۳- Anjuta

۴- Code::Blocks

۵- Monodevelop

البته مورد ۵ کمی در موردش در جوامع نرم افزار آزاد اختلاف نظر هست ولی برنامه های خوبی مثل Banshee با این سوییت ساخته شدند.

راستی یادم رفت:

۶- Qt SDK
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
یه راهنمایی هم من میکنم، اگه کتاب فارسی در زمینه ی برنامه نویسی مطالعه میکنید، لطف کنید برید بیرون، می دونم هوا هم سرده،
اما لطف کنید برید بیرون، و کلا هر چی کتاب فارسی درباره برنامه نویسی دارید بندازید توی سطل آشغال چون جاشون همون جاست!!!!!

انگلیسی خودتون رو قوی کنید، و از روی کتاب های معتبر انگلیسی برنامه نویسی رو دوباره یاد بگیرید.
فعلا هم ++C رو رها کنید، چون زبانی نیست که مناسب افراد تازه کار باشه، بعدا دوباره اگه دوست داشتید
می تونید بهش برگردید. اما فعلا سعی کنید با Python و Ruby و Go و .. شروع کنید. با این زبان ها در مدت کمتر
نتیجه ی بهتری میگیرید...

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
دادش خوشحالم که با خانواده ی C شروع کردی
اولا لینوکس رایگان نیست  ;)  آزاده

دوما اگه واقعا میخوای دنبال برنامه نویسی پیشرفته به قول خودت بری، نمیشه بگی میخوام یه محیط مثل ویژوال استودیو و راحت داشته باشم. شما میخوای با لینوکس کار کنی. پس اولین چیزی که باید یاد بگیری کار کردن با کیبرده (هرچند مثلا eclipse خیلی عالیه ولی در نهایت شما قراره خودت کد بنویسی نه برنامه ها!! )
وقتی از 99 درصد چیزهای اینجا سر در نمیاری، پس اول باید این مشکلو حل کنی.بفهمی مثلا ترمینال چه جوری کار میکنه ، چه جوری تو گنو/لینوکس یه کد رو کامپایل کرد  و ...
اینکه از چی استفاده کنم، یا چه جوری پروژه بسازم یا بقیه موارد، اصن مشکل حساب نمیشن، شما کافیه بری گوگل و مثلا اینو سرچ کنی : how complile C in ubuntu ، خیلی راحت. یا همینو به فارسی سرچ کن ...
یاد گرفتن syntax زبان ها خیلی آسونه.مخصوصا c و c++ که تا دلت بخواد برنامه و کتاب آموزشی چه فارسی چه انگلیسی هست.

امیدوارم این راهو بدون دلسرد شدن ادامه بدی  ;)
یادت باشه هیچ سوالی تو دنیا نیست که قبلا پرسیده نشده باشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب. اگه برنامه‌هایی که می‌خوای بنویسی برنامه‌های استاندارد خط فرمانی هستنم که خب سی‌پلاس‌پلاس و اکلیپس بدون هیچ اغراقی خیلی خیلی خیلی بهتر از ویژوال استودیو پاسخ‌گوی شما هستن و کار رو برات راحت می‌کنن. ولی از صحبت‌هات متوجّه شدم که دنبال برنامه‌هایی با رابط گرافیکی و به سبک دات‌نت هستی. من همیشه به این افراد Qt creator (کیوت کریتور) رو پیش‌نهاد کردم، چون هم محیط آشنا و بسیار پیش‌رفته‌ای داره و هم نیازی به کتاب جداگانه برای یادگیری‌اش نیست، راهنمای داخل مستندات خود برنامه برای تبدیل کسی که هیچ‌چیزی نمی‌تونه به یه برنامه‌نویس حرفه‌ای از کافی هم بیش‌تره. پس امروز Qt SDK رو بارگیری رو نصب کن و کارباهاش رو شروع کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن