انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لاگین نشدن لینوکس پس از تغییر در دایرکتوری home  (دفعات بازدید: 1426 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linux_mint1921

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام دوستان
من لینوکس مینت 13 نسخه kde رو نصب دارم اما بعد از یه سری دستکاریهایی که در یوزر منیجمنت اون دادم حالا دیگه بعد از لاگ این دستکتاپم بالا نمیاد و وقتی پسوردم رو وارد میکنم میگه: آنابل تو دایرکتوری هووم(شرمنده انگلیسیم خوب نیس :P)اینو ک میگه میاد دوباره به صفحه لاگ این
دقیقا این کارا رو کردم توی یوزر منجمنت:فک کنم نوشته بود اکسسز گروپ که من برداشت کردم معنیش بشه سطح دسترسی اونو به رووت تغییر دادم بعد پایینش نوشته بود دفالت دایرکتوری هووم که من اونو به درایو دی کامپیوترم تغییر دادم آخه خواستم فولدر هووم رو که میزنم درایو دی کامپیوترم بیاد بالا
حالا میشه یه مهندس بهم بگه چه خاکی تو سرم بریزم آخه کلی نرم افزار روش نصب کردم...دلم که نمیاد لینوکس جوونمو از دست بدم پس اگه کسی جوابمو نده مجبور میشم دوباره نصبش کنم که خیلی ضد حاله
میدونم یه راهی داره پس نگین که نمیشه چون قشنگی لینوکس به همینه

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.
این شاید کمک تون کنه:
http://superuser.com/questions/361212/can-i-encrypt-the-home-folder-after-i-have-installed-linux-mint-11

نگران زبان انگلیس تون هم نباشید،من میدونم که توانایی شما بیش تر از اون چیزی که خودتون میدونید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین linux_mint1921

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
ممنون از پاسخ شما
برای تغییر دایرکتوری هوومم حتما از این لینک استفاده خواهم کرد اما مشکل من این نیست. الان اصلا نمیتونم برم تو دسکتاپم. همه اش ارور میده. از حالت ریکاوری مد هم پیش رفتم که اونجا هم نشد باز همون ارور بالا رو میداد و رو صفحه لاگ این گیر میکرد.
نمیشه من یه جوری برم اون تنظیمات یوزر منیجمت رو به حالت پیش فرض عوض کنم؟ ](*,)

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
ctrl+alt+F1 رو بگیر تو صفحه‌ای که میاد یوزر و پسوردت رو وارد کن. تو این محیط می‌تونی تنظیمات رو برگردونی ولی نه بصورت گرافیکی باید کار با ترمینال رو بلد باشی

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
اگه کاری که دوستمون mojtaba.baghban گفتن رو تونستی انجام بدی و پیغام خطا نداد، بگو تا بهت بگم چیکارش کنی تا حل بشه.