من دیروز cd ابونتو 8.04 LTS به دستم رسید. ترجیح دادم که به جای نصب از طریق wubi، کامپیوتر رو با cd خود ابونتو بوت کنم و از اونجا روی یه پارتیشن جدا نصبش کنم. اما روی install اینتر رو زدم بعد از چند لحظه که لوگوی ابونتو رو نشون می ده یه صفحۀ سیاه میاد بالا با یه پیغام که نوشته (initramfs)
کلی توی اینترنت و خود irc ابونتو گشتم و پیشنهادهای مختلفی رو انجام دادم مثله حذف سویچ quiet splash یا اضافه کردن سویچهایی مثله noacpi nloapic, noapic, acpi=off, ... اما در نهایت چیزی شبیه به این رو میبینم : ata2.00 : exception mask SErr ... action froze و آخرشم یه چیزی شبیه این : ata2.00: cmd ... dma 96 ...satus [dry] و بعد هم رو همون (initramsfs) وای میسته و همه چی متوقف میشه. عده دیگه هم بودن تو فروم های خارجی که همچین مشکلاتی داشتن و حل نشده مونده ! جالب اینجاست که از تو خود ویندوز با wubi به راحتی و بدون خطا نصب میشه.
دوستان می تونن کمک کنن؟! شدیدن چشم انتظار نصب ابونتو هستم (البته نه توی اون ویندوز لعنتی!)
مشخصات سیستم من :cpu : intel p4 2.4 1mb cash, mother board : gigabyte 8ipe 1000 proG, cd rom : asus 40x , ram: 512 mb ,
graphics : 128 geforce fx 5200