0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
کد: [انتخاب]:(){ :|: & };: –رو مجازی ساز امتحان کردم و خیلی باحال بود. اول کله سیستم هنگ کرد ولی بعد از چند ثانیه وقتی موس رو حرکت دادم با حالت لرزش حرکت میکرد که خیلی باحال بود ( انگار یکی عربی میرقصه )آخرشم صفحه یواش یواش بین ترمینال و محیط گرافیکی گیر کرد و لوگوی زمان boot اوبونتو وسط صفحه اومد و زیرش error نمایش داد و تا دلتون بخواد cpu درگیر شد که دیگه خودم مجازی ساز رو بستم.پیشنهاد میکنم حتی رو مجازی ساز امتحانش نکنید. چون میتونه توان سیستم رو بکشه و به قطعات آسیب بزنه.موفق باشید.
:(){ :|: & };: –
اینا رو ننویسین اینجا. یه نفر تازه کار میبینه کنجکاو میشه ببینه چیه میزنه سیستم رو خراب میکنه فحشش رو به ما میده
چی بود بابا زدم داغون شد که دستگام
باید عنوان تاپیک رو میزاشتین "چند دستور مرگبار"همون طور که دوستان اشاره کردند یه تازه کار وسوسه میشه و اجرا میکنه ، نتیجه اش بعد کلی بد وبیرا به گنو/لینوکس با این استدلال که من این مشکلات رو تو ویندوز نداشتم ،برمی گرنه سمت ویندوز.کلاهش هم این طرف بیافته حتی بر نمی گرنه نگاه کنه.
format C:\
نقلقول از: jackshepherd در 18 آذر 1391، 09:41 بظباید عنوان تاپیک رو میزاشتین "چند دستور مرگبار"همون طور که دوستان اشاره کردند یه تازه کار وسوسه میشه و اجرا میکنه ، نتیجه اش بعد کلی بد وبیرا به گنو/لینوکس با این استدلال که من این مشکلات رو تو ویندوز نداشتم ،برمی گرنه سمت ویندوز.کلاهش هم این طرف بیافته حتی بر نمی گرنه نگاه کنه.اینم مرگبار ترین دستور در ویندوز :کد: [انتخاب]format C:\
نقلقول از: prp-e در 18 آذر 1391، 09:45 بظنقلقول از: jackshepherd در 18 آذر 1391، 09:41 بظباید عنوان تاپیک رو میزاشتین "چند دستور مرگبار"همون طور که دوستان اشاره کردند یه تازه کار وسوسه میشه و اجرا میکنه ، نتیجه اش بعد کلی بد وبیرا به گنو/لینوکس با این استدلال که من این مشکلات رو تو ویندوز نداشتم ،برمی گرنه سمت ویندوز.کلاهش هم این طرف بیافته حتی بر نمی گرنه نگاه کنه.اینم مرگبار ترین دستور در ویندوز :کد: [انتخاب]format C:\ u/ را فراموش کردید .