انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب همراه با به روزآوری  (دفعات بازدید: 1996 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linuxer_h

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل در نصب همراه با به روزآوری
« : 14 آذر 1391، 11:29 ب‌ظ »
سلام
بعد از نصب اوبونتو 10.10 از روی سی دی در حال اتصال به اینترنت و اتمام نصب و لاگین شدن با پنجره ای تحت عنوان به روزآوری بسته ها مواجه شدم، بعد از upgrade بسته ها و ریستارت شدن سیستم و لاگین کردن با پیغام های زیر به ترتیب مواجه شدم.من مانده ام تنهای تنها میان بک گراند و تسک منیجر!
پیغام ها
   1-counld not update .ICEauthority file
2-   There is a problem with the configuration derver. (/user/lib/libgconf2-4/gconf-sanity-chech-2-exited with status 256)       
 3-   Nautilus could not creat the following required folders : /home/…/desktop, /home/…/.nautilus.

از راهنمایی شما ممنون می شم
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1391، 11:34 ب‌ظ توسط linuxer_h »

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
پاسخ : مشکل در نصب همراه با به روزآوری
« پاسخ #1 : 15 آذر 1391، 12:23 ق‌ظ »
سلام
بعد از نصب اوبونتو 10.10 از روی سی دی در حال اتصال به اینترنت و اتمام نصب و لاگین شدن با پنجره ای تحت عنوان به روزآوری بسته ها مواجه شدم، بعد از upgrade بسته ها و ریستارت شدن سیستم و لاگین کردن با پیغام های زیر به ترتیب مواجه شدم.من مانده ام تنهای تنها میان بک گراند و تسک منیجر!
پیغام ها
   1-counld not update .ICEauthority file
2-   There is a problem with the configuration derver. (/user/lib/libgconf2-4/gconf-sanity-chech-2-exited with status 256)       
 3-   Nautilus could not creat the following required folders : /home/…/desktop, /home/…/.nautilus.

از راهنمایی شما ممنون می شم

خب اول من از شما یه سوال دارم!

چرا ۱۰.۱۰؟
چرا ۱۲.۱۰ نصب نکردید؟شما که این امکان رو دارید و اینترنت دارید چرا ۱۰.۱۰ نصب کردید؟
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین linuxer_h

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 15 آذر 1391، 12:31 ق‌ظ »
آخه یه بار دانلود کردم ناقص دانلود شد دیگه حوصله ام نیومد.این سی دی رو از قبل داشتم.با خودم گفتم نصبش می کنم یه آپدیت هم میزنم میشه همون.غیر از اینه؟

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #3 : 15 آذر 1391، 09:42 ق‌ظ »
آخه یه بار دانلود کردم ناقص دانلود شد دیگه حوصله ام نیومد.این سی دی رو از قبل داشتم.با خودم گفتم نصبش می کنم یه آپدیت هم میزنم میشه همون.غیر از اینه؟

برادر من خب شما که قصد اپدیت داشتی دوباره دانلود میکردی!با دانلودر خودِ فایرفاکس دانلود کنید چون نرم افزار های مدیریت دانلود فایل رو چند تیکه میکنه و احتمال نابود شدن فایل هست!
شما یه نسخه جدید داشته باشید بهتر از اینه که یه نسخه ی قدیمی داشته باشید که نیاز به اپدیت داشته باشه!چون اگه مثلا خواستید اوبونتو رو دوباره نصب کنید نیازی به اپدیت انچنانی ندارید!و اوبونتو ۱۲.۱۰ خیلی بهتر از نسخه های پیشینه!حتی از ۱۲.۰۴ اِل تی اِس هم بهتره!سیستمت خنک تره!نرم افزارات به روز ترن!مدت پشتیبانیش بالاتره!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 15 آذر 1391، 10:06 ق‌ظ »

اگر قدیمی رو نصب کنی حجم خیلی خیلی زیادی آپدیت خواهی داشت. اول باید اون رو به آخرین آپدیت ها برسونی. بعد اون رو به نسخه بعدی آپگرید  کنی (یعنی می شه ۱۱.۰۴) بعد اونو کاملا آپدیت کنی. بعد آپگرید کنی به بعدی و فلاکت (: البته شاید اوبونتو سیستم آپگرید مستقیم ۱۰.۱۰ به ۱۲.۱۰ رو داشته باشه ولی حتی اگر هم اینطور باشه بدون شک حجم دانلود بسیار بسیار بیشتر از حجم دانلود سی دی خواهد بود (چون باید اول آپدیت بشه).

امکان داره اشتباه کرده باشم و خوشحال می شم اگر اینطوره کسی اصلاح کنه.

با یک برنامه درست و درمون دانلود کن و هیچ بلایی سرش نمی یاد. تورنت همیشه گزینه عالی ای است.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #5 : 15 آذر 1391، 11:28 ق‌ظ »
مشکل قابل حل هست ولی فکر کن بخواهی روی پیکان کولر نصب کنی !‌خب میشه و کولر هم به خوبی خنک می کنه ولی چرا باید هزینه ای که می خواهی برای نصب کولر و تعمیرات مجدد اون در دفعات بعد انجام بدی نروی یه ماشین کولر دار بخری !

الان بجای اینکه با یه سیستم عامل کار کنی باید هر بار بشینی مشکلاتی که برات پیش میاد رو حل کنی و کم کم زده میشی .

بهتره 12.10 رو نصب کنی و ببینی چه بادخنکی میده  :D
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #6 : 15 آذر 1391، 11:36 ق‌ظ »
مشکل قابل حل هست ولی فکر کن بخواهی روی پیکان کولر نصب کنی !‌خب میشه و کولر هم به خوبی خنک می کنه ولی چرا باید هزینه ای که می خواهی برای نصب کولر و تعمیرات مجدد اون در دفعات بعد انجام بدی نروی یه ماشین کولر دار بخری !

الان بجای اینکه با یه سیستم عامل کار کنی باید هر بار بشینی مشکلاتی که برات پیش میاد رو حل کنی و کم کم زده میشی .

+1  ;D

آفلاین linuxer_h

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 17 آذر 1391، 09:09 ب‌ظ »
آقا ۱۲.۱۰ دانلود کردم.همه چی (فعلا) آرومه.از همه دوستان ممنونم.درضمن ممنون به خاطر پیشنهاد تورنت!!!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #8 : 17 آذر 1391، 11:16 ب‌ظ »
نرم افزار های مدیریت دانلود فایل رو چند تیکه میکنه و احتمال نابود شدن فایل هست!
اگه با wget‌ کار کردی باید دیده باشی که یک تیکه دانلود میکنه. چیزی که من دارم تو خط فرمان می بینم یک کانکشن ساخته برای دانلود فایلم  :-X

اگر قدیمی رو نصب کنی حجم خیلی خیلی زیادی آپدیت خواهی داشت. اول باید اون رو به آخرین آپدیت ها برسونی. بعد اون رو به نسخه بعدی آپگرید  کنی (یعنی می شه ۱۱.۰۴) بعد اونو کاملا آپدیت کنی. بعد آپگرید کنی به بعدی و فلاکت (: البته شاید اوبونتو سیستم آپگرید مستقیم ۱۰.۱۰ به ۱۲.۱۰ رو داشته باشه ولی حتی اگر هم اینطور باشه بدون شک حجم دانلود بسیار بسیار بیشتر از حجم دانلود سی دی خواهد بود (چون باید اول آپدیت بشه).

امکان داره اشتباه کرده باشم و خوشحال می شم اگر اینطوره کسی اصلاح کنه.
من هم یک وقتی اینجور تصمیمی داشتم و تحقیق کردم معلوم شد که آپگرید مستقیم فقط برای lts به lts وجود داره بیخیال شدم

نقل‌قول
با یک برنامه درست و درمون دانلود کن و هیچ بلایی سرش نمی یاد. تورنت همیشه گزینه عالی ای است.
من دارم با تورنت دانلودهای سنگینم رو انجام میدم چون اینترنت حجمی دارم و میخوام از یک روش مطمین استفاده کرده باشم اما سرعتش خیلی خیلی بده حتی با تعداد seed/peer بالا. در بهترین حالت نصف سرعت لینک مستقیم.

آفلاین paradox

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #9 : 17 آذر 1391، 11:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
من دارم با تورنت دانلودهای سنگینم رو انجام میدم چون اینترنت حجمی دارم و میخوام از یک روش مطمین استفاده کرده باشم اما سرعتش خیلی خیلی بده حتی با تعداد seed/peer بالا. در بهترین حالت نصف سرعت لینک مستقیم.
برای افزایش سرعت می تونید از سایت هایی که تورنت رو تبدیل به لینک مستقیم می کنن استفاده کنید . یکی از بهترین سایتها تو این زیمنه سایت zbigz هستش که تا 8 گیگ اجازه مستقیم سازی با اکانت رایگان می ده .
اینم آدرسش :
http://zbigz.com/
ناگفته نمونه که محدودیت سرعت 150-50 کیلوبایتی داره و حداکثر دو کانکشن فعال موقع دانلود می ده . ولی به شدت کار راه اندازه ( من خودم خیلی از فیلمهایی که دانلود کردم از طریق این سایت بود )
ما رو واسه زندگی کردن میارن اینجا و این دقیقا همون چیزیه که ازمون می گیرن!!!رستگاری در شائوشانگ

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #10 : 18 آذر 1391، 01:24 ق‌ظ »

مثالتون برعکس هست!
اینطوریه که شما یه کولر داری و می‌خوای برای کولرت یه پیکان بخری!
خب چه کاریه میری یه ماشین کولر دار می‌خری و کولرتم نگه می‌داری برای یه موقع که کولر ماشینت در دسترس نبود!  ;)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #11 : 18 آذر 1391، 04:10 ق‌ظ »
برای توررنت دقت کنید باید حجم بارگذاری ( آپلود ) را روی یک کیلوبایت تنظیم کنید تا بهترین بارگیری را داشته باشید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 20 آذر 1391، 05:17 ب‌ظ »
برای توررنت دقت کنید باید حجم بارگذاری ( آپلود ) را روی یک کیلوبایت تنظیم کنید تا بهترین بارگیری را داشته باشید
و گند بزنیم به فلسفه‌ی تورنت و مکانیسم آن؟ ???
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن