انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: میخوام اوبوتو رو رو فلش نصب کنم فلش چند گیگ بخرم؟  (دفعات بازدید: 2300 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
    • nadaram
سلام
این دفعه دگ قاطی کرده و میخوام رو فلش نصب کنم و برم فلش بخرم
البته یه 4 گیگ دارم که نیازش دارم
برای نصب اوبونتو رو فلش و نصب نرم افزار هایی که تو ویندوز دارم مشابهش رو که در لینوکس هست رو هم میخوام تو فلش نصب کنم حالا به نظر شما باید فلش چند گیگ بخرم؟
و اینکه میخوام اموزش ها رو از این سایت پیش برم

http://learn4u.ir/how-to-install-ubuntu-linux-on-external-usb-memory.html

ایا به نتیجه میرسم؟ :

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
فکر کنم 8 کافی باشه. البته یو اس بی 3 باشه سرعتت بیشتر میشه.

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
فکر کنم 8 کافی باشه. البته یو اس بی 3 باشه سرعتت بیشتر میشه.

اره تو سایت هم گفته بود ولی یو اس بی 3 چیه؟ بگم یو اس بی 3 میخوام؟ چه مدلیش رو بگیرم؟
مطمئنی هشت بگیرم هر چی دلم بخواد میتونم روش نصب کنم و به راحتی پر نمیشه که بعدا ضرر نکنم یه وقت ؟!!

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
انتظار یه سیستم با تمام قدرت و کارایی رو نباید داشته باشی. بالاخره یه فلش هست. اگر فکر می کنی کمه خوب 16 گیگ بخر.
فلش یو اس بی 3 مارکی بخر که گارانتی درست و حسابی بده.
سونی ،ای دیتا و...
اوبونتو روی فلش خوب جواب میده اما یکم سنگین هست. البته با یو اس بی 3 تست نکردم چون سرعت نقل و انتقالش بیشتر هست.
از توزیع های دیگر هم میتونی استفاده کنی.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
حواست باشه که چک کنی کامپیوترت USB 3 پشتیبانی می کنه یا نه،اگه پشتیبانی نمی کنه پولت رو دور نریز(پول بیشتر برای تهیه ی USB 3 نده)
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
حواست باشه که چک کنی کامپیوترت USB 3 پشتیبانی می کنه یا نه،اگه پشتیبانی نمی کنه پولت رو دور نریز(پول بیشتر برای تهیه ی USB 3 نده)
چه طوری میشه فهمید مادربورد usb3‌ سابورت میکنه یا نه؟

آفلاین paradox

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
چه طوری میشه فهمید مادربورد usb3‌ سابورت میکنه یا نه؟
می تونید به دفترچه راهنمای مادربرد مراجعه کنید . البته اگر اشتباه نکنم پورت های usb3 قسمت داخلیشون آبی رنگه . ( مادر برد یکی از دوستان و هارد خودم که usb3 هستش هر دو قسمت داخلیشون آبی هستش ).
مثلا تو شکل زیر پورت های آبی usb3 هستن و پورت های مشکی usb2
ما رو واسه زندگی کردن میارن اینجا و این دقیقا همون چیزیه که ازمون می گیرن!!!رستگاری در شائوشانگ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۲ گیگ هم زیاده ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
۲ گیگ هم زیاده ;)

سلام دانیال
جونه من راست میگی؟ وقتی اینو دیدم چقدر ذوق کردم :دی یعنی من که فلشم 4 گیگه هم میتونم نصب کنم؟
اونم اخریم نسخه اوبونتو؟ و هر چی نرم افزار توش بریزم سرعتش پایین نمیاد؟سو اس بی 2 هست فکر کنم

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
۲ گیگ هم زیاده ;)

سلام دانیال
جونه من راست میگی؟ وقتی اینو دیدم چقدر ذوق کردم :دی یعنی من که فلشم 4 گیگه هم میتونم نصب کنم؟
اونم اخریم نسخه اوبونتو؟ و هر چی نرم افزار توش بریزم سرعتش پایین نمیاد؟سو اس بی 2 هست فکر کنم

بهترین راه اینکه خودت تست کنی.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
۲ گیگ هم زیاده ;)

سلام دانیال

خب دوست خوبم از یک فلش چه انتظاری می خواهی داشته باشی ؟!
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
شما نیازی نیست نصب کنی که!
یه فلش حداقل دو گیگابایتی رو از خود محیط اوبونتو بوتیبل می‌کنی و از همونجا فضای ذخیره‌سازی مثلا ۱ گیگابایت بهش میدی! تموم!