انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر نام توزیع  (دفعات بازدید: 778 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رضا منصوری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • kali linux
    • اموزش تخصصی هک
تغییر نام توزیع
« : 25 آذر 1391، 12:03 ق‌ظ »
سلام
من نام توزیع را تغییر دادم میخواهم بدونم در قانون کپی رایت  خلاف کردم الان اگر اینطور هست بگید چون من در حال کار بر روی یک توزیع هستم برای خودم ...

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
پاسخ : تغییر نام توزیع
« پاسخ #1 : 25 آذر 1391، 12:11 ق‌ظ »
سلام
من نام توزیع را تغییر دادم میخواهم بدونم در قانون کپی رایت  خلاف کردم الان اگر اینطور هست بگید چون من در حال کار بر روی یک توزیع هستم برای خودم ...
میتونید نامش رو عوض کنید، کلا اگه شما یک برنامه آزاد را دریافت کنید، آن را تغییر دهید و بخواهید تغییرات خود را در اختیار دیگران بگذارید، باید آن را دوباره به شکل آزاد منتشر کنید. نکته دیگه کپی رایت اونطور که فکر میکنید در نرم افزارهای آزاد وجود نداره. کلا نرم افزارهای آزاد این ویژگیها رو باید داشته باشند:
از نظر بنیاد نرم افزار آزاد، هر برنامه برای اینکه آزاد شناخته شود باید چهار حق را برای دیگران قائل باشد. این چهار آزادی، آزادی های صفر تا سه نامیده می شوند:
آزادی اجرای برنامه برای هر کاری (آزادی صفرم)
آزادی مطالعه چگونگی کار برنامه و تغییر آن (پیش نیاز: متن برنامه) (آزادی یکم)
آزادی تکثیر و کپی برنامه (آزادی دوم)
آزادی تقویت و بهتر کردن برنامه و توزیع آن برای همگان (پیش نیاز: متن برنامه) (آزادی سوم)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : تغییر نام توزیع
« پاسخ #2 : 25 آذر 1391، 12:19 ق‌ظ »
وابسته به توزیع مورد نظر هست،‌ بعضی‌ها می‌گن اگه اسمشو تغییر بدید اشکال نداره، بعضی‌ها می‌گن که اگه اسمشو تغییر دادین باید تمام علایم و ... مربوط به اسم قبلی رو هم پاک کنید، البته این‌ها در  صورتی هست که بخواید اون رو باز پخش کنید.

رو چه توزیعی همچین کاری کردید؟