انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چگونه آپدیت کنیم تا اوبونتو پایدار باشه  (دفعات بازدید: 2912 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
با سلام
حامد جان منظورم شخص خاصی نیست نگاه دقیقتری داشته باشی من گفتم گزینه هایی رو که خود سیستم بهتون پیشنهاد میده رو اگه انتخاب کنی احتمال به مشکل خوردنت خیلی پایین میاد بلکه میتونه اصلا مشکلی پیش نیاد همونطور که تا حالا برا من و خیلی از دوستان پیش نیومده
من منظورم اینه سیستمهای آزاد چون در واقع همشون اصل هستن و تقلبی و کرک شده و هزاران دردسر دیگه ندارن
برای همین با بالا بردن تواناییمون برای کار با این نوع سیستمهای آزاد میتونیم بدون ترس از نظر به مشکل خوردن سیستم عامل اونو بروز کنیم ترسی که من ازش اسم بردم همین نوع ترسه چون تو ویندوز اگه چند بار هم بتونید آپدیت بشید بالاخره یه روز گیر میوفتین و اصل نبودن سیستمتون لو میره هر چند که چندین نوع نرم افزار برای از بین بردن اینگونه مشکلات وجود داره ولی از یه طرف هم اینجور مشکلهای ویندوز تمومی نداره حداقل برای اونایی که نسخه کوک شده و کرک شده استفاده میکنن
من با اوبونتو خیلی راحت و روون کار میکنم و بروز هم هستم غیر از انتخابهایی که ازشون اطلاع کافی ندارم . اونارم سعی میکنم اطلاع راجع بهشون کسب کنم و اگه نیازی داشتم بروز شم
توی ویندوز هم همینطوریه که شما بعد از آپدیت میتونید بعضی از انتخاب هارو کنسل کنید تا  اون گزینه خاص بروز نشه ولی چیزی که تو اوبونتو بهتره اینه که این گزینه هارو قبل از آپدیت کردن میتونید انتخاب کنید
سلام...نگفتم منظورتون با شخص خاصیه فقط منظورتون شفاف نبود... ;)

خوب معمولا پیشنهادهای خود سیستم فقط مربوط به حفره های امنیتی و این چیزا میشه ...نرم افزارهای دیگه رو یعنی اپدیت نکنیم؟

خوب اونکه بله با شناخت هر چیزی میشه اون رو تعمیر یا نگه داری کرد اما بحث اینه که چقدر شناخت کافیه؟ من دارم 3 ماهه میشم توی اوبونتو اما هنوز همه چیز گنگه...چند تا خط فرمان ک نمیدونم چی هست رو از نت پیدا میکنم میزنم یا سیستم درست میشه یا بدتر میشه یا هیپچ اتفاقی نمیافته...

همیشه حوصله ی سر و کله زدن با مشکلات وجود نداره...برای همین من اپدیت نکردن رو انتخاب کردم...یا اینکه 2 یا سه ماه یکبار اپدیت کنم شاید و حتما حتما قبلش بک اپ میگیرم..چون هیچ نظری نسبت به اتفاقاتی ک بعد از اپدیت میافته نمیتونم داشته باشم...(الان البته سیستمم اپدیته و اینبار تنها مشکلی که پیش اومد از بین رفتن گراب بود ک خوب خیلی راحت رفع شد)

بحثم اصلا ویندوز نیست تجربه ی اوبونتویی ام رو گفتم...سواله برام این مشکلات از کجا نشعت میگیره...چرا خیلی ها این مشکلات رو ندارن و خیلی ها عین من همیشه دارن؟!

و اینکه یه چیزی هست به اسم زمان که از طلا هم با ارزش تره...چقدر زمان باید برای تعمییر بعد از اپدیت بزاریم؟ تا کی اخه :(

یه جورایی انگار موش ازمایشگاهی شدیم...انگار بسته ها قبل انشار به اندازه ی کافی بررسی نمیشن...نمیدونم والا

راستی نسخهی من 12.04 هست..

در هر حال امیدوارم اپدیت های شما همیشه همینطور بدون مشکل بمونه.... :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تجربه‌ی من می‌گه اگه هر روز سیستم رو کامل به‌روزرسانی کنید و نذارید به‌روزرسانی‌ها روی هم جمع بشه، رایانه‌تون بیش‌ترین بازدهی رو خواهد داشت
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
سرعت اینترنت روی کیفیت آپدیت تاثیر داره؟

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
منم هر دفعه که با اوبونتو بالا میام (هر روز  یا یه روز در میون) سیستم رو آپدیت میکنم
یه امتیاز دیگه ای هم که این کار داره حجم پایینتر آپدیتهاست که اگه سرعت داونلود هم پایین باشه زیاد وقت گیر و حوصله بر نمیشه
برای رسیدن رساننده انسان به اوج کمال دعاکنیم . یا حجت الله ادرکنی

آفلاین Rezwan.Derakhshan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
یه سوال بپرسم؟

چه اتفاقاتی نمیفته که می گیم سیستم پایداره یا چه اتفاقاتی میفته که می گیم ناپایداره؟

کلا ملاک(های) پایداری یا ناپایداری چیه؟

همیشه مثلا یه نسخه ی جدید از یه توزیع گنو/لینوکس که میاد سایت های مختلف تحلیلش می کنن می گن آره مثلا نسبت به نسخه ی قبلیش پایدارتره یا ناپایداره، اما هیچ کدوم نمی گن ملاک این ارزیابی شون چیه؟ یا اصلا ملاک پایدار بودن یا نبودن چیه.

می شه لطفا در این باره کمی توضیح بدین؟

(من هم تو گوگل و هم توی انجمن جست و جو کردم اما آخر بازم درست متوجه نشدم ملاک پایداری یا ناپایداری چیه! و چون دیدم این جا بحث آپدیت و پایداری هست گفتم از شما که وارد هستید بپرسم.)

با تشکر.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
راستش تجربه من بعد از اپدیت اوبونتو ،اوبونتو هم خیلی بهتره شده.به جز وقتی 12.10 اومد بار اول که اپدیت کردم،وایرلس لپ تابم پرید و هر کاری کردم نتونستم تو ویرچوال باکس سیستم عامل مجازی ران کنم،تا اینکه با دو تا دستور مشکلم حل شد.

در کل اپدیت که واسه ابونتو میاد سریع نصب کنید چون بی دلیل منتشر نشده.این کلید طلایی برای داشتن اوبونتوی جوان و سره حاله.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
بروزرسانی ها فکر نکنم مشکل ایجاد کنهُ لا اقل واسه من که اتفاق نیوفتاده  8)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub