با سلام
حامد جان منظورم شخص خاصی نیست نگاه دقیقتری داشته باشی من گفتم گزینه هایی رو که خود سیستم بهتون پیشنهاد میده رو اگه انتخاب کنی احتمال به مشکل خوردنت خیلی پایین میاد بلکه میتونه اصلا مشکلی پیش نیاد همونطور که تا حالا برا من و خیلی از دوستان پیش نیومده
من منظورم اینه سیستمهای آزاد چون در واقع همشون اصل هستن و تقلبی و کرک شده و هزاران دردسر دیگه ندارن
برای همین با بالا بردن تواناییمون برای کار با این نوع سیستمهای آزاد میتونیم بدون ترس از نظر به مشکل خوردن سیستم عامل اونو بروز کنیم ترسی که من ازش اسم بردم همین نوع ترسه چون تو ویندوز اگه چند بار هم بتونید آپدیت بشید بالاخره یه روز گیر میوفتین و اصل نبودن سیستمتون لو میره هر چند که چندین نوع نرم افزار برای از بین بردن اینگونه مشکلات وجود داره ولی از یه طرف هم اینجور مشکلهای ویندوز تمومی نداره حداقل برای اونایی که نسخه کوک شده و کرک شده استفاده میکنن
من با اوبونتو خیلی راحت و روون کار میکنم و بروز هم هستم غیر از انتخابهایی که ازشون اطلاع کافی ندارم . اونارم سعی میکنم اطلاع راجع بهشون کسب کنم و اگه نیازی داشتم بروز شم
توی ویندوز هم همینطوریه که شما بعد از آپدیت میتونید بعضی از انتخاب هارو کنسل کنید تا اون گزینه خاص بروز نشه ولی چیزی که تو اوبونتو بهتره اینه که این گزینه هارو قبل از آپدیت کردن میتونید انتخاب کنید
سلام...نگفتم منظورتون با شخص خاصیه فقط منظورتون شفاف نبود...
خوب معمولا پیشنهادهای خود سیستم فقط مربوط به حفره های امنیتی و این چیزا میشه ...نرم افزارهای دیگه رو یعنی اپدیت نکنیم؟
خوب اونکه بله با شناخت هر چیزی میشه اون رو تعمیر یا نگه داری کرد اما بحث اینه که چقدر شناخت کافیه؟ من دارم 3 ماهه میشم توی اوبونتو اما هنوز همه چیز گنگه...چند تا خط فرمان ک نمیدونم چی هست رو از نت پیدا میکنم میزنم یا سیستم درست میشه یا بدتر میشه یا هیپچ اتفاقی نمیافته...
همیشه حوصله ی سر و کله زدن با مشکلات وجود نداره...برای همین من اپدیت نکردن رو انتخاب کردم...یا اینکه 2 یا سه ماه یکبار اپدیت کنم شاید و حتما حتما قبلش بک اپ میگیرم..چون هیچ نظری نسبت به اتفاقاتی ک بعد از اپدیت میافته نمیتونم داشته باشم...(الان البته سیستمم اپدیته و اینبار تنها مشکلی که پیش اومد از بین رفتن گراب بود ک خوب خیلی راحت رفع شد)
بحثم اصلا ویندوز نیست تجربه ی اوبونتویی ام رو گفتم...سواله برام این مشکلات از کجا نشعت میگیره...چرا خیلی ها این مشکلات رو ندارن و خیلی ها عین من همیشه دارن؟!
و اینکه یه چیزی هست به اسم زمان که از طلا هم با ارزش تره...چقدر زمان باید برای تعمییر بعد از اپدیت بزاریم؟ تا کی اخه
یه جورایی انگار موش ازمایشگاهی شدیم...انگار بسته ها قبل انشار به اندازه ی کافی بررسی نمیشن...نمیدونم والا
راستی نسخهی من 12.04 هست..
در هر حال امیدوارم اپدیت های شما همیشه همینطور بدون مشکل بمونه....