انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مودم External Acorp 56000  (دفعات بازدید: 6398 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین blue2006

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
مودم External Acorp 56000
« : 22 مهر 1388، 10:03 ب‌ظ »
سلام من به مودم  External Acorp 56000  با پورت Com دارم که باهش به مشکل برخوردم .
ببینید وقتی ubuntu 9.04 رو نصب می کنم و به قسمت pppconfig میرم جایی که باید پورت مودم رو معرفی کنم قسمتی که به صورت اوتوماتیک پورت رو پیدا می کنه وجود نداره . هرکدوم ار درگاه ها رو هم که چک می کنم جواب نمیده . نمی دونم مودم شناسایی نمی شه یا مشکل از جایی دیگه است . چون گزینه ای مربوط به کانکشن وجود نداره .
ولی تو پارسیکس چنین مشکلی ندارم و به راحتی مودم رو پیکربندی تحویل میگیرم .
سوال من اینجاس .
از کجا بفهمم که مودم اکسترنال من تو ubuntu شناسایی شده یا نه؟
اگه فرض کنیم مودم شناسایی شده پس موشکل من تو ساخت کانکشن چیه که پورت مودم رو تشخیص نمی ده ؟
اگه هم فرض کنیم مودم شناسایی نشده چطوری بشناسونیمش . یعنی درایور از کجا گیر بیارم براش ؟ چون هرچی درایور هست مال مودم ها internal هست .
بسیار ممنون

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: مودم External Acorp 56000
« پاسخ #1 : 23 مهر 1388، 12:00 ب‌ظ »
با سلام
دوست عزیز این مودم یکی از بهترین کودم‌های اکسترناله که من تا قبل از اینکه اینترنت ۱۲۸K بگیرم با اون وصل می‌شدم .
بهترین راه هم برای اتصال با این مودم همون pppconfig است . شما در مرحله‌ای که مودم رو شناسایی می‌کنه نمی‌تونی مودم رو بشناسونی . احتیاجی هم به این کار نیست .
شما فقط کافیه در مرحله‌ی بعد پورت ورودی خودت ( اونی که مودم بهش وصله ) رو دستی تنظیم کنی روی ttys0 یا ttys1 . همین و تمام .
بعد با دستوررات pon و poff می‌تونی وصل و قطع بشی .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #2 : 23 مهر 1388، 09:17 ب‌ظ »
gnome-ppp رو نصب کن. تو قسمت Setup بعد تب modem. گزینه‌های مختلفی واسه Device هست. یکی یکی انتخابشون کن بعد دگمه Detecte رو بزن تا پورت مودم رو پیدا کنی بعد تو پنجره اصلی برنامه یوزر و پسورد و شماره تلفن رو وارد کن

آفلاین blue2006

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 23 مهر 1388، 10:35 ب‌ظ »
باسلام خدمت شما دوستان عزیز
اولا از این که از وقتتون  برای جواب گویی به سوالات من گزاشتید ممنون.
بعد من هم همین کار رو می کنم
توی  pppconfig وقتی که به قسمت انتخاب پورت مودم میرسه اصولا باید دو تا گزینه وجود داشته باشه :
1- انتخاب خودکار پورت
2- انتخاب به صورت دستی .
ولی تو ubuntuفقط انتخاب به صورت دستی فعاله که اونم وقتی هرکدوم از گزینه های ttys0 یا ttys1 یا ... را انتخاب می کنم بازم جواب نمی گیرم .
ولی تو پارسیکس به راحتی این مراحل را انجام میدم . و به اینترنت وصل می شم .
درضمن بعد از نصب ubuntu گزینه های مربوط به اتصال اینترنت نصب نمی شه .
به نظر شما کجای کار ایراد داره ؟ من تو مراحل کار با  pppconfig کاملا مطمئن هستم . چون چندین بار از همین طریق با پارسیکس کانکشن می سازم .
یه سوال دیگه . تو محیط ترمینال چطوری می شه فهمید که اسم مودم من چیه و شناسایی شده یا نه ؟ یه چیزی تو مایه های دیوایس منیجر ویندوز که تمام قطعات رو لیست می کنه .

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #4 : 24 مهر 1388، 07:20 ق‌ظ »
نقل‌قول
ولی تو ubuntuفقط انتخاب به صورت دستی فعاله که اونم وقتی هرکدوم از گزینه های ttys0 یا ttys1 یا ... را انتخاب می کنم بازم جواب نمی گیرم .
گزینه‌هایی که گفتی (ttys0, ttys1) باید حرف اس رو بزرگ بنویسی ttyS0. اگه این رو رعایت نکرده باشی مودم شناسایی نمی‌شه
dev/ttyS0/
و
dev/ttyS1/

« آخرین ویرایش: 24 مهر 1388، 07:42 ق‌ظ توسط heresh »

آفلاین blue2006

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 مهر 1388، 02:20 ب‌ظ »
آقا دمتون گرم
مشکل حل شد .