سلام
فکر کنم نسخه شصت و چهار بیتی باید روی سیستم شصت و چهار بیتی نصب بشه ولی کماکان سیستمی که در اختیار میهمان قرار می ده، ۳۲ بیتی است.
تا جایی که من سوال رو فهمیدم، خلاصه اش اینه «آیا می شه یک سی دی ۶۴ بیتی رو روی یک سیستم ۳۲ بیت نصب کرد؟» جواب «نه» است (: امیدوارم برای اینکه دچار دردسر نشی یکی از دوستان راه حلی ارائه بده
این که نمیشه نرم افزارهای 32 بیتی رو روی سیستم 64 بیتی نصب کرد رو خودم هم میدونم ولی توی اینجا(linuxshare.org) توی قسمت نظرات نوشته کوبونتو 64 بیتی رو روی اوبونتو 32 بیتی از طریق Vbox نصب کرده منم میخواستم همین کار رو بکنم ولی نمیدونم چرا نمیشه
همیشه یادت باشه اولین جایی که برای جواب سوالت باید بگردی مستندات برنامه است همونطوری که رادیو اف ام لینوکس هفته پیش گفت
http://www.virtualbox.org/manual/ch03.html#intro-64bitguestsStarting with version 2.0, VirtualBox supports 64-bit guest operating systems. Starting with version 2.1, you can even run 64-bit guests on a 32-bit
host operating system. The hardware prerequisites are identical for both cases.
If you want to use 64-bit guest support on a 32-bit host operating system, you must also select a 64-bit operating system for the particular VM. Since supporting 64 bits on 32-bit hosts incurs additional overhead, VirtualBox only enables this support upon explicit request.
On 64-bit hosts, 64-bit guest support is always enabled, so you can simply install a 64-bit operating system in the guest